Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009) [ANA KONU] (309. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.393
Cevap
6
Favori
472.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 182 oldu update çıktı yenilikler neler bilmiyorum ama
  • update geldi 1 saat önce düzelmiştir heralde o sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 4 Şubat 2010; 4:57:07 >
  • Şimdi Steam hesabımda 30 kadar oyun var. Hepsi orjinal, illegal bir durum yok. Şimdi ben Call of Duty: Modern Warfare 2'yi multiplayer olarak oynayacağım ama malum illegal olarak oynayacağımdan ve oyun Steam açıkken çalışacağından benim orjinal oyunlarımın bulunduğu hesap riske girecek. Ban yersem 150$ kadar içeriye girerim ki bunu kesinlikle istemem. Şimdi ben başka bi hesap açsam Steam'den Call of Duty: Modern Warfare 2'yi de o hesap üzerinden oynasam bir durum gelir mi benim asıl hesabıma? Malum oyunu, orjinal oyunlarımla aynı pc'de aynı dosyaların üzerinden oynayacağım. Bi'el atın be canlar. Asıl hesabıma bişe olur mu?

Arkadaşlar hile yapmadan adam gibi oynayacağım lütfen orjinal al diye yorumda bulunmayın. Alabilsem zaten alır oynardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarere

Şimdi Steam hesabımda 30 kadar oyun var. Hepsi orjinal, illegal bir durum yok. Şimdi ben Call of Duty: Modern Warfare 2'yi multiplayer olarak oynayacağım ama malum illegal olarak oynayacağımdan ve oyun Steam açıkken çalışacağından benim orjinal oyunlarımın bulunduğu hesap riske girecek. Ban yersem 150$ kadar içeriye girerim ki bunu kesinlikle istemem. Şimdi ben başka bi hesap açsam Steam'den Call of Duty: Modern Warfare 2'yi de o hesap üzerinden oynasam bir durum gelir mi benim asıl hesabıma? Malum oyunu, orjinal oyunlarımla aynı pc'de aynı dosyaların üzerinden oynayacağım. Bi'el atın be canlar. Asıl hesabıma bişe olur mu?

Arkadaşlar hile yapmadan adam gibi oynayacağım lütfen orjinal al diye yorumda bulunmayın. Alabilsem zaten alır oynardım.

Yeni hesap açarsan bir sorun çıkmaz. Aslında asıl hesabında oynarsan bile bir durum olursa sadece MW2 den banlanırsın, diğer oyunlarına bişey olmaz. Sen yine de garanti olsun diye başka hesap aç oradan oyna.

• yeni pacth de neler degistigini bilenler varmı?
  • aynı tas aynı hamam....
  • Biraz konu dışı olacak ama rüyamda İbrahim Tatlıses ile MW2 oynuyordum O 70 lvl hack açıp host oluyordu ve onun yüzünden ben de 70 lvl oluyordum, bu yüzden küfrediyordum
    Steam ID: _Hyperkin_
    Nick:_Hyperkin_[TR]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Superkin

Biraz konu dışı olacak ama rüyamda İbrahim Tatlıses ile MW2 oynuyordum O 70 lvl hack açıp host oluyordu ve onun yüzünden ben de 70 lvl oluyordum, bu yüzden küfrediyordum

Sen baya kafayı bozmuşun oyunla. Bizim bir arkadaş rüyasında Burhan Altıntop'la arabanın içinde fosil arıyordu ondan sonra duyduğum en rekor rüya

• Ne zaman OGZ klanından birine denk gelsem noob çıkıyor arkadaş. Sonra gel de küfür etme
  • Arkadaşlar daha önce soruldumu bilmiyorum ama oyunda Rusların bir adadaki kale gibi yerde tuttuğu esas adamımızı bulup oradan kurtuluyoruz.. ve Amerika başkanlık sarayı gibi bir binaya (beyazsaray) giriyoruz ilerleyip sonlara doğru en üstte duvarı yıkık köşedeki bir odaya çıkıyoruz orada elimize iki silah veriyorlar. Birisi kızılötesi görüş imkanı veren silah onunla uzaklardaki birkaç Rusu vuruyoruz ee sonrasında orada takılı kaldık başka napıcaz?. Oda'da bizden askerler var habirede dışardan ruslar saldırıyor ama kendi silahlarımı alamıyorum.. Gece görüş dürbünlü silah birde PC benzeri açıp füze yolladığımız makine var. Füzeleri istenen yerlere yolladım. Gece görüşlü silahla beyaz olan düşman askerlerini öldürdük. Sonrasında normal kendi silahlarımızıda alamıyoruz ki öylece kaldık orada. "Defense" diyip duruyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterm1nd

quote:

Orijinalden alıntı: Superkin

Biraz konu dışı olacak ama rüyamda İbrahim Tatlıses ile MW2 oynuyordum O 70 lvl hack açıp host oluyordu ve onun yüzünden ben de 70 lvl oluyordum, bu yüzden küfrediyordum

Sen baya kafayı bozmuşun oyunla. Bizim bir arkadaş rüyasında Burhan Altıntop'la arabanın içinde fosil arıyordu ondan sonra duyduğum en rekor rüya

ben 8. sınıfa giderken gta3 yeni çıkmıştı ilk günlerde günde 8 saat aralıksız oynamıştım, rüyamda gta şehrindeyim araba sürüyorum sınıf arkadaşlarım kaldırımda yürüyor ben onları eziyordum

• oho bende ruyamda tdm yapıyordum oynayıp yatarsam gene oluyor ground war a kadar yaptım
  • ya bugün donanımhaber videosunda cod warfare 2 yi izlerken yıldızlı bölümlerde 2 kişi oynanabilir olduğunu gördüm.
    bu nasıl oluyor arkadaşlar biri tam olarak acıklarsa sevinirim.mesela illa orjinalmi yüklememiz gerekiyor veya ayrıca steam mı nedir ben hala anlıyamadım ne işe yarar ve o programımı kurmaız lazım.herşeyiyle acıklarsanız sevinirim konu baya uzamış belki sorumun cevabı burda vardır ama aramak işkence.şimdiden teşekkür
    şunuda belirtmek istiyorum ben online oyundan bahsetmiyorum.online olmadan biri klavye diğeri kol ile oynuyacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alacakll -- 9 Şubat 2010; 19:19:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk

BC2 de güzel, hatta mw2 tahtından edebilicek düzeyde kalilteli.

şu bomba atışını (bomba fırlatırken çok saçma gidiyor kötü olmuş) ve silah grafikleri/modellemeleri geliştirirlerse geçer mw2'yi

• 1 aydır sessiz burası ya :) noldi acep
  • Battlefield Bad Company 2 çıktı , Call of Duty Modern Warfare 2'nin papucu dama atıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

Battlefield Bad Company 2 çıktı , Call of Duty Modern Warfare 2'nin papucu dama atıldı

Sen öyle sanmaya devam et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

Battlefield Bad Company 2 çıktı , Call of Duty Modern Warfare 2'nin papucu dama atıldı

Bence BC2 nin orjinali çıktı BC2 cilr neyin ne olduğunu anladı ve artık MW2 ye sataşmayı bıraktılar desek?
  • çok merak ediyorum bc2 yi gelsin buralara da alıp yükleyeyim bakalım abarttıkları kadar var mıymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

çok merak ediyorum bc2 yi gelsin buralara da alıp yükleyeyim bakalım abarttıkları kadar var mıymış

Noyan bende çok merak etmiştim beta ilk çıktığında. Beta key için süründürdüler bizi. En sonunda aldım bir key denedim oyunu. İlk oynayışımla silmem bir oldu inan.
  • 
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.