Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU] (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.777
Cevap
55
Favori
118.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Battlepass olmadan sadece görev gerektiren default operatörler açılır başka yok malesef Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU] kalanı için illa ki para gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadir59 kullanıcısına yanıt

Ayıptır abi kaldık rozeye

• oyun esnasında görünen nick name yanındaki rakamları nasıl kaldırıyoruz ?

• tekvasfımmatoğlu T kullanıcısına yanıt

oyunun sana vereceği şeyleri biliyorsun, eğer oynarım diyorsan değer. 600 lira bir akşam düzgün bir yemek parası artık. 60-70 saat oynatsa allah bereket versin. ben her gün 1-2 saat girip takılıp çıkıyorum o bile yetiyor bana. bir de işin grind boyutuna dalarsan, dereceli falan hırslı oynarsan çok daha verim alırsın.

• arkadaslar call of duty modern warfare 2019 high grafik ayarlari icin 24gb indirme istiyor 1080p de grafik farki olur mu bosuna indirmeyim

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu oyunda operatör sesini kapatamıyor muyuz? bomba atıyorum, mermi değiştiriyorum diye susmuyor iki dakka.Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU] 

• Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt

tam olarak bilmiyorum ama şu anons g eçen eleman susturuluyor galiba. tek bu değil ki tam ses kasayım diyorsun saçma sapan gürültülü olaylar oluyor Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU] Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU] 

• Yıllardır oyun oynarım ve hiçbir oyunda hile yapmadım. dün bir maça girdim solo oynuyorum birden bire disconnect yazdı attı oyundan shadow ban yemişim ne zaman açılacağı da belli değil. bu nasıl bir sistem ne saçmalık anlamadım ya.

• arkadaşlar çok cahil cühela bir soru soracağım. bu battlepass ile açılan silahları veya operatörleri nereden bulacağım? bp ekranından equip demeden bulamadım

• kogmen kullanıcısına yanıt

Operatör açıyorsan - o operatör sende yoksa ve sadece o skini açıldıysa üstüne tıkla skins kısmında çıkar açtığın skinli olanı oynayablirsin, silah açtıysan silahın üstüne gel tıklamadan beklet imleci armory yazıyor ona tıkla çıkar orada.

• Merhaba Yaklaşık 1-2 aydır arkadaşlarımın oyun içi marklarını (işaretlerini, pinglerini) göremiyorum. Ancak benim işaretlerimi takım arkadaşlarım görebiliyor. Ps5 den oynuyorum, acaba farkında olmadan bir ayar mı kapattım?
    Yardımcı olursanız sevinirim

• Logitech fareler için no recoil macro veya reWASD programını kullanırsak banlanma ihtimalimiz var mıdır. Adamın kullandığı silahın mermisi dümdüz gidiyor sıfır sekmeyle, birşekilde onu öldürüp ben alıyorum silahını. Ben sıkarken sanki horon tepiyor silah ve aim. İnternette pek bulamadım ban konularını

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yatır26 Y kullanıcısına yanıt
    Up

• RoNNiE- kullanıcısına yanıt

Macro olduğundan bence sistem anlamaz ama tavsiye etmem oyun kabiliyetinizi düşürürsünüz onla

• Yatır26 Y kullanıcısına yanıt

Ayarları kurcaladığınızdan şüpheleniyorsanız ayarlarınızı default yapıp yeniden düzenleyin

• RoNNiE- kullanıcısına yanıt

Battlefield 2042 de arkadas logitech macro ile ban yedi. Bence bu oyun içinde aynı şey olabilir. Lakin bahsettigin no recoil olayini butun yayincilarda goruyorum gercekten ve bunun disinda cok hizli kosuyollrlar. Sinir bozucu..

• Warzone recoil konusunda oyuncuları zorlayan bir oyun değil birazcık alıştırma ve doğru eklentilerle sıfıra yakın tepme ile oynayabilirsiniz boş yere macro falan kullanmayın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar.

7600x/7700x- 7900xt/xtx ile warzone 2 oynayan bir arkadaş var mıdır?

Teşekkürler.

• dostum zaten 50 metreye bile spray atabiliyorsun düzgün sekme belirtisi olmadan. biraz oyna elin alışır hem yukarıda denildiği gibi oyun kabiliyetini düşürmene hem de pahalı bir oyundan ban yemene değmez. internette gördüğüm kadarıyla derecelide yüksek eloda hemen herkes hile kullanımından şikayetçi ama recoil bu oyunda bunu riske atacak son şey olabilir. muhtemelen karşındaki kişiler sadece eli alışık ve iyi spray atıyordur.

bir de @UnluckyGuy cevap için teşekkür ederim

• kogmen kullanıcısına yanıt
    El alışkanlığı değil onlarınki. Killcam den bariz belli oluyor, gram oynamıyor nişangah. Sadece Plunder takılıyorum. Adamlar uzak mesafeden nerf yemiş silahla sektirtmeden nokta atışı hedefi vuruyorlar. Ben de long range ve ona uygun silahlarla takılıyorum genellikle. Neyse ayarladım makroyu, elimde eskilerden kalma logitech g300s var, sitenin birinde buldum sezon 2 için ayarlanmış scripti, düze yakın olmasa bile idare ettiriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.