Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU] (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.777
Cevap
55
Favori
118.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Konsoldaki aim assistte onların da bazı aayarları var youtube'da bakabilirsin.

• Multiplayer ranked dışındaki modlarda hiçbir amaç yok ya zaten oyunda. sadece silahları kasıp çıkıyorum o da bir süre sonra sarmıyor. ranked kısmı da hiç. rekabetçi hissi vermiyor. harita seçmek mod seçmek yok. ne gelirse. zaten yarısı hile geliyor. aldığıma pişmanım.

Önceki oyun bunun yanında nur nimetttt..

• UnluckyGuy kullanıcısına yanıt
    Bende pişmanın aldığıma. Uzun süredir giresim gelmiyor. İlk oyunum kat ve kat fazla oynamıştım. Odak noktaları warzone bence geliştiricilerin. Multiplayer ikinci planda kalıyor gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLOWDIVE -- 15 Mayıs 2023; 15:22:12 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Warzone'dan da çok memnun değil ki oyuncular. ses bugları kontrolsüz güçle gelen yeni silahlar filan. sarmadı yani.

Sistem gereksinimleri iyi olsa bile fps düşüşleri gibi sorunlar yüzünden bazen silesim geliyor.

Pandemide ilk oyunu günde 10 saat oynuyordum. bunu maks. 2 saat oynayıp çıkıyorum.

Ben çıktığından bu yana oyunu 70 saat oynamışım. Bence multiplayer bir oyun için çok az. O kadar para verdiğime pişman oldum açıkcası.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ses konusunu çözemediler hala bende bi sorun olduğunu düşünmüyorum adam gtümün dibine gelene kadar ayak sesi duyulmuyor . Çatıdaysa ev içi üst kat vs ise okeyde dışarda ses kasılmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hayır çıkmıyor.

Oyunu bıraktım, satılık ilanı açacağım forumda.

• Son yamalardan sonra eşleştirme sistemi mi değişti ? Eskiye göre pingim baya düştü. Eskisi 70-80, bu aralar 50-55..

• Selam, Son güncellemelerden sonra Ping yükselmesinden şikayetçi olan karsilasan var mi ? Bağlantımda bir sorun yok, baska online oyunlarda da sorunsuz 50 60 bandında fakat mw2de fix 150+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steakburgerr -- 16 Mayıs 2023; 22:52:27 >
  • aynı sorun bendede var hocam her 5 maçtan 2 si 130+ ping superonline mı kullanıyorsun

• LaserHawk kullanıcısına yanıt

Yok hocam turktelekom, ISS den degil sanirim. Sorun da su siralar cozuldu gibi

• Osman1461youtube
    #callofduty #modernwarfare2
    https://www.youtube.com/shorts/YlIu_sbdmnM?feature=share
  • SirArthurDayne kullanıcısına yanıt

aynı problem bendede var. 3080ti ile 3k çözünürlükte normalde 130 140 fps alıyordum şu anda 90 100 110 civarı alıyorum.

• Oyun bozuk, her sezon daha kötüye gidiyor. 120-130 fps başladığım oyun 70 fps'ye kadar inince silip rahatladım size de tavsiye ederim. Sırf bu oyun için 2k çözünürlükte rahatça yeten işlemcimi değiştiremem açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mosquerto -- 23 Mayıs 2023; 4:6:36 >
  • Mosquerto M kullanıcısına yanıt

On yıl önce çıkmış makinalar için geliştirilen bir oyunun son sistem bilgisayarlarda sorun çıkartması çok keyif kaçıran bir durum.

• Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt

ben huawei mateview gt 34'' 3440x1440 ekrandak ullanıyorum. 144 165 hz. memnunum Kesinlikle tavsiye ederim. Yatayda görüş alanı avantajı çok fazla: 21:9 ekran çok iyi oluyor.

• mhasal kullanıcısına yanıt

Oyun dosyalarını doğrulatmayı deneyin.

• pepe7115 kullanıcısına yanıt

Oyun dosyalarını doğrulatın bende öyle çözüldü

• İşte tam da bu sebeplerden dolayı pc yi satıp ps5 almak istiyorum ama beceremiyorum böyle takas işlerini.

• Arkadaşlar selamlar; bir sorun hakkında fikrinizi almak istiyorum. Vanguard forumu hiç aktif olmadığından buradan şansımı deneyeyim dedim. Hatta WarZone de aynı şekilde oyundan atıyor.

Battle.net üzerinden COD Vanguardı mini itx kasama kurmak istedim. Fakat oyun açılırken sistem direk reset atıyor. Daha önce Ryzen 1600 ile sorunsuz oynuyordum fakat yaklaşık 1.5 ay önce format attım ve kasayı iş yerinde kullandığım için hiç bir oyun yüklemedim. Farklı bir oyun olarak Valorant'ı sorunsuz açıyor.

Yaptığım işlemleri madde halinde yazıyorum. (windows ve tüm driverler güncel)

İlk şüphelendiğim nokta ekran kartını dik takmak için riser kullanıyorum (PCI 3.0). Riser'i çıkarıp direk anakart üzerindeki slota taktım durum aynı. Yine reset atıyor.

İkinci şüphelendiğim nokta modifiyemalzemecisinden işlemci güç pini (8pin) ve anakart güç pini (24 pin) uzatma kablosu kullanıyorum. Bunları değiştirmedim ama bunlardan kaynaklanacağını düşünmüyorum. Çünkü prime95 stres testlerinde işlemci 100-120W civarına çıkarken bile problem yaratmıyor.

Güç kaynağını komple söküp, uzatma kablolarını iptal ettim. Yani güç kaynağından çıkan kendi kabloları herhangi bir uzatma/ek olmadan anakarta doğru yerlerine takılmış durumda.

Valorant ve Farcry6 sorunsuz açılıyor.

Sistem hem ekran kartı için furmark hem de işlemci için olan prime95 ve cinebench r23 testlerinden sorunsuz geçiyor.

kaçırdığım bir nokta var mıdır diye fikirlerinizi almak istiyorum.

Sistem özellikleri

Ryzen 5600 (Silverstone pf120 sıvı soğutma)

MSİ B450i

2x8 Cruical 3000 mhz CL15

1 tb WD sn850x

8gb xfx 6600

Corsair SF600 Plat.

• 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.