< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU] (130. sayfa)
-
-
MP oyununa sahip olsaydınız menü içinde benchmark mevcut oradan az-çok durumunuz belli olurdu.Görünen köy kılavuz istemez tabi işlemci için 6600xt(1080p) 5600 öneririm +200mhz boostla 1080p de akar oyun
-
Multiplayer canlı mı, sarıyor mu? MW 2019 ya da Cold War oynamadım. Alırsam multiplayer için direkt bunu almayı düşünüyorum. Sizce değer mi?
-
mp canlı baya. 2019 bile canlı hatta, kolay kolay öleceklerini sanmıyorum. ancak bu oyundan memnun olmayan büyük bir kitle var. özellikle haritaların büyüklüğü, dolayısıyla pusmaya müsait olması benim gibi agresif oynayanlar için sinir bozucu olabiliyor. son gelen haritalar biraz daha küçük ve keyifli. kısmen gelişme var yani.
yine movement ile sorunları olan var. ben çok rahatsız olmadım ama 2019'u çok seven kitle daha en başından isyan etmeye başlamıştı. buglar, spawn noktalarındaki problemler can sıkıcı olabiliyor.
benim en büyük şikayetim ise eşleştirme olayı. aşırı dengesiz. fifa'dakine benzer bir momentum olduğunu da düşünüyorum. oyun arada size engel olurken bazen destek oluyor. ps5 konusunda konuşuldu bu mevzu, birkaç sayfa geri giderseniz görürsünüz.
ama klasik cod işte. keyifli bir gunplay var. pusmadan şikayet etsem de o kadar can sıkıcı değil, sadece daha dikkatli oynamak lazım.
pek fazla mp seven birisi değilim. zaten bir tek cod oynuyorum. gir, 1-2 saat sağa sola sık, stres at. dediğim gibi aşırı keyifli bir gunplay var ve bırakamıyorum açıkçası. sanırım cuma gününe kadar oyunu denemesi bedava. birkaç saat oynayıp sonra karar vermeniz en iyisi olur bence.
-
Hocam, bu tip sıkıntılarla boğuşmak yerine tam anlamıyla oyunun keyfine varmak için bir konsol tavsiye ederim.
Not: Bir konsol oyuncusu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de o konuya çok uzağım hocam. Klavye ve faresiz kendimi çıplak gibi hissediyorum
-
Çok teşekkürler oyunu bugün indirmeye bırakayım beğenirsem satın alırım. Insurgency Sandstorm'a sardım bu aralar ben de ama orada direkt herkes pusuyor. Oyun agresif oynamaya hiç müsait değil. Ben de biraz sabırsız biri olduğum için Cod'a mı geçsem diye düşünüyordum tam. Dediğiniz gibi cumaya kadar ücretsizse deneyeyim öyle karar vereyim.
-
Son gün olarak 26'sı diyordu sanırım hocam.
-
evet öyleymiş, benim aklımda cuma diye kalmış niyeyse
daha kötüsü indirim yarın akşam bitiyor. hızlıca deneyip karar vermek lazım @Bragne
-
ooo ben oyunu indirene kadar 26 olur zaten başka indirimlere kaldık
-
mp canlı filan tamam ama göstere göstere hilenin yapıldığı başka bir oyun görmedim. adamları reportluyorsun gerisi yok.
kimsenin umurunda değil 4 maç üst üste aynı hileli adam maçıma geldi. sürekli aynı oyuncularla maça atıyor. anlamıyorum bunun sebebini.
2019 daki oyun bundan kaliteliydi.
-
Arkadaşlar selam bir sorunum var çözümü bilen var mı diye soracaktım? Ps5 de klavye ve mouse ile oynarken tab a bastığımda eskiden sıralama çıkardı şimdi silah seçimi çıkıyor. Nedenini anlayamadım çözümü bilen bar mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armant81 -- 26 Nisan 2023; 19:57:47 >
@Armant81 Aynı sorunu bende yaşıyorum. cevabını bilen vaarmı?
-
-
Ben pc den oynuyorum. Ara ara cikiyor. Genellikle de takiliyor cikmiyor. Oyundan kaynakli bug var şuanda hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun buglu dün oynarken bende de tab tuşu buglandı.
-
Eski konsol oyuncusu - yeni bilgisayar oyuncusu olarak kesinlikle ben de aynı fikirdeyim. nerede o konsolun rahatlığı ya yok ekran kartı şöyle oldu yok işlemci böyle oldu yok ekran kartı değiştin format at ekran kartı ısındı bilmem ne.
PS5 - pc takas etmek isteyen olsa direkt vercem pc yi
-
Hocam objektif şekilde yaptığınız yorum için teşekkürlerimi sunarım.
Vermiş olduğunuz örnekler sadece birkaçı. Ayarlar, güncelleştirmeler, port sorunları vs.
Ya adam oyundan bir resim paylaşıyor ki ekranın sol veya sağ tarafı komple sistem değerleri. Oyuna mı odaklansın yoksa sistem değerlerine mi ? Oyunun zevkine varamadan oyunu bitiriyorlar.
Not: bir konsol sahibi
Konsol sahibiyken FPS oyunlarının her zaman klavye mouse ile daha rahat oynanacağını düşünüyordum.
Keşke ben de PC den oynayabilsem diyordum 2 sene önce ps4 sattım ps5 almak yerine sistem dizdim gerçekten pişmanım.
Gamepadin o rahatlığını özledim her şey elimin altındaydı. iyi bir mouse lazım iyi bir klavye alayım, iyi bir kulaklığım olsun derken bi sistem parası da onlara harcadım.
PS5 alsaydım iyi bir kulaklık iyi bir monitör yeterliydi.
Ayrıca bu oyunu ilk aldığımda pc oyuncularının göstere göstere hile yaptığını görünce pişmanlığım ikiye katlandı. ama yapacak bir şey yok artık bir sonraki nesile :) iyi oyunlar dilerim.
-
Dostum al bir tane xbox 9.nesil controller devam et pc ile. Yine her şey elinin altında olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X