Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU] (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.777
Cevap
55
Favori
118.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Reddit'de de millet deli gibi sövüyor actiye. Oyunda benim gibi 30-40 fps düşüşü yaşayan çok fazla insan var. Anlamıyorum nasıl başarıyorlar her sezonda daha da kötü performans vermesini.

• Pi kullanıcısına yanıt
    Sezon ortasında gelicek yani daha var bir 15 20 gün

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • noprektam9113 kullanıcısına yanıt
    Ne kadar uzattılar böyle. En başından beri bekliyorum. Bir gelmedi. Mecbur bekleyeceğiz hocam. Teşekkürler.

• Mosquerto M kullanıcısına yanıt

Ne yapabiliriz şu an ayarları mı kısacağız, patch mi bekleyeceğiz  

• Sezon 3 Blackcell skinler fenaaaa hiç acımadan çektim iyi oyunlar herkese

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mext kullanıcısına yanıt

Hocam ayarlık bir mevzu yok şu an gibi duruyor. Nedense Cpu verimliliği tarafında bir sıkıntı var şuan gibi geldi bana. Hem cpu time inanılmaz arttı hem de baya bi fps kaybettim. Umarım düzeltirler diyelim.

• Xedos. kullanıcısına yanıt

Bu sebepten bıraktım ben oyunu daha doğrusu ranked oynamayı öyle sallamasyon giriyorum bazen

• Xedos. kullanıcısına yanıt

Hocam hardcore cod oyuncularının hepsi pc de gamepad ile oynuyorlar. Sebebi ise zaten hali hazırda gamepad ile oynayanlara aimbot hilesi kullandırılıyor acti yasal şekilde bunlar bu avantaj ile yetinmeyip üstüne pc nin akıcılığından da faydalanıp 250-300 fps ile oynayıp mouse klavye oynayanlara karşı 2x avantaj sağlıyorlar. PS5 de 50-60 fps çok büyük dezavantaj o fps değerleri ile belir bir yere kadar yükselebilirsin

Ben bu sebepten oyunu ciddi oynamayı bıraktım çünkü cod oyunu konsol için yapılmış bir oyun. Hatta aldığıma da köpek gibi pişman oldum Steam den iade etmeye çalıştım ama saati aşmışım maalesef.

Redditte bu konu çok konuşuldu bile How Rotational Aim Assist works : r/CODWarzone (reddit.com)

• Hiçbir şeyi ayarlamalarına gerek yok basit bir şekilde cpyi kapatmamıza izin verecekler isteyen oynayacak istemeyen oynamayacak. Oyunda yüksek kdye sahip olmama rağmen bazen zıplaya zıplaya sadece hs atarak öldürülünce ben de kanser olmuyor değilim. Bunun dışında yapacak bir şey yok konsolda da aim assist gerekli bir şey maalesef.

• ProStr33t P kullanıcısına yanıt
    Biz bunu bilmedigimizden pc’demi loser oyunculardaniz demek ki hocam. Tesekkurler bilgilendirme icin.

Open world olmayan cok az iyi fps var. bunu da yokediyorlar boyle.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • epeydir oyuna girmiyordum update falan yaptı yine her zamanki gibi girerken disconnect diyor. Çözülmedi gitti şu salak sorun. Her update sonrası aynı halt.

Port forwarding vs demişler onu da beceremedim anlamadığım işler. Şimdi bekleyeceğiz ağamın keyfi yerine gelsin açsın diye.

• Sırf bu oyun için gamepad almak istiyorum fakat hangisini alacağımı bilmiyorum. Çakma Xbox 360 kolları ve PS4 kolları çalışır mı? Veya Logitech f710. Aim assist ile oynamak istiyorum.

• Kadir59 kullanıcısına yanıt
    Ultimate alsak bunların hepsi ücretsiz mi geliyor?

• Benim mw1 coldwardan kazandıgım cpler mw2ye eklenmedi halbuki aynı battlenet account aynı activision id. Acaba üzerinden 2 3 yıl geçtiği için mi durum böyle oldu en az 700 1000cp para vardı. Fakat mw2ye transfer olmadılar.300cp kazandım giftlerden sadece.

• Merhaba herkese iyi oyunlar.

Ps4 - Cod bir önceki oyunun multiplayer versiyonunu satın almış bayağı oynamıştım.

Şimdi o activision hesabımı pcde bu oyuna girersem oradaki eklentiler filan gelir mi acaba bilen olursa yazabilir mi ?

• UnluckyGuy kullanıcısına yanıt

Bir önceki oyundan kastınız 2019 versiyonu aynı hesapla devam edebilirsiniz ama silah eklenti vs.. bişey gelmez(CP dışında) 2022 yeni bir oyun silahlar,eklentiler,karekterler vs... herşeye yeni baştan sıfırdan başlıyorsunuz.

• ByMurat_ kullanıcısına yanıt

Anladım teşekkürler. eklenti değil de skinler filan. cp var mıydı hatırlamıyorum bayağı kasmıştım şimdi sıfırdan başlamamak için sordum.

• UnluckyGuy kullanıcısına yanıt

MW 2019 da activision ilerke süreçler de oyunların birbirine bağlantılı olacağını söylemişti.Öyle de oldu MW 2019-COLD WAR-VANGUARD birbirine bağlı olarak devam etti.Bu 3 oyun arasında silahlar,eklentiler vs... aynı hesapla kullanabiliyorduk ama MW 2022 de işler tamamen değişti herşey sil baştan oldu.2022 yi beğendiyseniz bence alın kasın.Bu yılın sonun da yeni bir oyun daha çıkacak ama activision bu ne yapacağı belli olmaz.  

• Selam arkadaşlar sormak istediğim bişey var.
    1. silah ile adam öldürdükten sonra artık refleks olarak direk şarjör değiştiriyorum. Tam değiştirecekken karşıma adam çıkıyor ve adam beni vuruyor. 2. silahı seçip geri 1. Silaha dönsemde şarjör değiştirmeye devam ediyor. Bu komutu iptal etmenin yolu yokmu?

Oyunu PC de ve sürekli TDM benzeri modları oynuyorum.

• byi kullanıcısına yanıt

Hocam bu iptal edebileceğiniz bir şey değil. Oyunun mekaniği böyle bir kere çıktı mı şarjör yerinden reload animasyonunu bitirmeden silahı kullanmanız mümkün değil.

• 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.