Teşekkürler hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU] (129. sayfa)
-
-
Oyunu aldım ancak eski oyundaki gibi menü anlaşılır değil. silahlar eklentiler lobi vs.
Maç bulma süresi sanki daha uzun ve ping daha yüksek geldi bana.
ayrıca fps 70 60 80 böyle olunca oynayasım gelmedi. iade hakkım da yok artık duracak hesapta yapacak bir şey yok. ekran kartı yükseltirsek devam ederiz.
-
Menü evet biraz karışık olmuş.Pingin yüksek olması da FPS le alakalı.Düşük fpsler de ping baya yüksek oluyor.60-70-80 fpsler de(hızlı akan bir oyunda) oyun oynamak çok zor.Ben port yönlendirme yaptığım halde 60-70ms ile oynuyorum ki farkı hissediyorum.
-
Oyun hiçbir şekilde GPU'yu kullanmamaya başladı. 200 FPS aldığım oyunda FPS'in son durumu bu, neden oluyor?
-
Düşük fps'in yüksek pingle alakasını anlayamadım.
-
O ekran kartıyla bu fpsi nasıl aldı sistem hayret. düzeltebildiniz mi =?
-
Düzeldi hocam düzeldi, Windows Defender'daki bu aptal ayar sebep oldu. Kapatıınca düzeldi.
-
İşlemci nedir? Baktım bu kısım çıkmıyor bende defender ayarlarında.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
7950X
-
Zamanın da eski ekran kartımla yaşadım(1050ti)Ekran kartı kullanım yetersiz geldiğin de yapıyormuş falan filan makaleler okudum.Bunu düşürmek için vpn programlarını öneriyorlar ama nasıl olur hiç test etmedim.Verdiğim link de mevcut mesela.
www.lagofast.comFix Modern Warfare Lag, Stuttering & Latencyhttps://www.lagofast.com/en/blog/modern-warfare-lag/ -
Selam arkadaşlar @Frobe arkadaşın gpu kullanımının düşük olması sebebi ile bende kontrol edeyim dedim ve %60'larda gördüm.
Windows Defender'da ki ayara da baktım orası pasif konumda.
Ben oyun ayarlarından ekranım 144hz olduğu için max. 144 fps olarak ayarladım. Ama oyun 80-105 arası veriyor. Başka neyden olabilir bu arkadaşlar.
-
Warzone’da bu değerler normal 2060 ile. Niyeyse GPU’yu az kullanıyor her sistemde. Multi varsa oradan bakın, gpu’yu yüksek kullanıyor ve fps’i yüksek verir
Selam, ben zaten sadece TDM vb. modunda oynuyorum battle royal modda oynamıyorum.
-
Ayarlar > Graphics > Display menüsünde;
Fullscreen Borderless
V-Sync ayarları OFF
Custom Frame Rate Limit: Unlimited
ayarlı mı?
-
Ayarları resetledim düzeldi.
Ayarlar şimdi dediğiniz gibi.
-
👍🏼
Beyler merhaba Dmz mode oynuyorum. Untraceable görevi için yardım almam lazım. Modu oynayan bilen bir arkadaşım var ise ve bana bu görevde yardımcı olursa sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunun multiplayer versiyonu ücretsiz diye indirdim oyun açılmıyor server disconnect hatası veriyor neden olur bu nasıl çözerim arkadaşlar ?
-
Arkadaşlar free access'den faydalanıp oyuna giriyorum fakat, oyun içinde çok fazla takılma yaşıyorum. Benim tahminim işlemciden kaynaklı ama sizin de fikrinizi almak istedim. Ona göre işlemci upgrade yapacağım.
Sistem özellikleri şöyle;
Ryzen 5700g
2x8 gb 3000mhz ddr4
Gpu olarak 6600xt
Psu : Fsp hydro g pro 850w
-
İşlemci gibi duruyor.5700g de L3 cache 16MB olması lazım yanlış hatırlamıyorsam ve bu oyun için özellikle MP de yetersiz gelir.Oyun için de FPS durumu ne?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X