Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.777
Cevap
55
Favori
118.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Psn'ye zam gelmeden yapıştırdık bakalım kişi başı 233 tl'ye geldi.

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU]
  • DISTURBED kullanıcısına yanıt

Olayı tatil fiyatları konusuna çekmeniz takdir edilesi fakat bu işin şu veya bununla bir alakası yok, işi gücü bırakmış "oyun fiyatları"nı eleştiriyor gibi bir algı yaratmanız ve durumu kendi lehinize çevirmeye çalışmanız gülünç. Demek istediklerimi anlatabildiysem buradaki vicdanı olan kişilere, ne mutlu bana. Neyse lafı fazla uzatmayacağım, zira verdiğim yanıtlar ismini paylaşmak istemediğim bir kişi için "yüz bulmak" tanımıyla eşleştiğinden dolayı tartışmaya girmek gereksiz ve zaman kaybı. Son olarak, herkes kendi emeğinin karşılığını ve kazandıklarını yiyor. Asıl az uğraş gösteren ve az kazanan sesini kesip oturmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weirdusername -- 27 Ağustos 2022; 8:56:32 >
  • ARISLCK kullanıcısına yanıt

1000 nerde 600 nerde. öpüp başa koyardım XD işte değeri soradan her şeyin

• COD Türkiye fiyatlarına ani bir şekilde fahiş zam yaptı, Hogwarts Legacy ön sipariş fiyatını dalga geçer gibi 9,999 tl olarak çıkardı ve NBA 2K23 oyununada yanlış hatırlamıyorsam fahiş zam yapıldı haberi vardı. Saçma gelecek ama bu davranışlar siyasi olabilir, bir yerde görmüştüm oyun satılan bir sitede sadece Rusya, Belarus ve Türkiye'ye oyun satılmasını yasaklamışlar, yani birçok ülkenin yaptırım uyguladığı Ruslara çok fazla yakın olmamızın bedelini ödettirmeye çalışıyorlarmış gibi geliyor. Yada kur sabitlemek onlara göre çok kazançlı bişey değil artık yani fiyatı bilerek fahiş yaptıktan sonra da "artık alan alsın, almayan da hiç kusura bakmasın uğraşamam, zaten o bölgeden kayda değer bişey kazanmıyorum" moduna girdiler muhtemelen.

• hocam bir de 12. nesil cpu ve 3xxx serisi gpu ile rtx açık bir şekilde xx fps de oynuyorum optimizasyonu çok iyi 11. nesil ve 2xxx gpular çöp düşük fps almanız normal vs yazdığını, ben küstüm yazmicam artık deyip yine yazdığını Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU] Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU] Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU] sadece bu smiley i kullandığını da unutmamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 26 Ağustos 2022; 19:57:43 >
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

Ha evet onlar da var ama sen de fb ve gs konularinda cok agresif davraniyorsun seni unutmadim Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • terimsporlu ve fbjk trollerine alerjim var Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU] 

• Yanlış alarm Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU] Hogwarts Legacy Twitter ve Discord'dan Türkiye'deki ön sipariş fiyatlarıyla ilgili ve diğer global aksaklıklar için duyuru yapmış. Oyun yakında Türkiye'de doğru bir şekilde ön siparişe açılacakmış.

Call of Duty tarafı da bir aksaklık oldu düzelteceğiz dese keşke...

• Reis activision a bence mail falan atma veya bilgi vermeye kalkmayın, çünkü activision bu sefer şey der; "ulan bu oyun tr de niye 60 dolar(1100tl) yapın şunu da zam" çünkü insanların anlamadığı şey çoğu oyuna zam gelmemesinin nedeni onların radarlarina girmiyor oluşumuz!

Yani işin aslı adamlar bizi tınlamiyor. Amaçları yurtdışından yani asıl alıcılar tr den ucuza kapmasin.

• Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU]Call of Dutyyoutube
    Stay on Point. Digitally pre-order #ModernWarfare2 and play the #MWII campaign up to a week early beginning October 20th! Pre-Order Now: https://bit.ly/MWIIPREORDER Follow #CallofDuty for the latest intel: Twitter: http://twitter.com/CallofDuty Instagram: http://instagram.com/callofduty Facebook: http://facebook.com/CallofDuty TikTok: http://www.tiktok.com/@callofduty
    https://www.youtube.com/watch?v=Ju-CdRbrzl4&feature=youtu.be

• REDSTONE kullanıcısına yanıt

zehri azar azar veriyor şerefsizler.

• Oyunu almak için ay sonu maaşı beklerken üçün birini almamız hiç şaşırtıcı değil Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU] 

• aylardır indirim beklerken birkaç yıl bekleyecez anlaşılan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Olan oldu, canınızı çok da sıkmayın. Fiyat değişiminin, daha doğrusu artışının en kötü vurduğu örneği yaşadık. Yeni normalimiz bu. İstediğimiz oyunu uyguna bulunca almalıyız. Sonrasında fiyat değişmese de, bir de üzerine daha iyi indirim oranı gelse bile.

Vault Edition 400 lira eder mi dersiniz? Kalibrexx'i dinleyip Steam üzerinden item satıp yükseltecektim ama item koymakta geciktim ve biraz da yüksek fiyata koymuşum, hemen satılmadı. @Kalibrexx @The Red Devil

Yahu 400 liraya iki tane Dying Light 2 alınıyor.

• TAGRNT kullanıcısına yanıt
    Çıkmamış oyuna indirim mi bekliyordunuz cidden.

• ön siparişteki oyunda daha önce hiç kampanya görmediniz mi? spiderman çıkmadan ön sipaişte 300 küsür fiyata alanlar oldu, tabii ki direkt steam üzerinden değil aracı sitelerde birkaç saat süren %10 gibi veya hediye puan vb. kampanya yapılıyor

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

kozmetik içerikleri ne kadar sevdiğinize bağlı bence çok güzel şeyler vermiyor o 400tl yi saklayıp yeni oyunun 2 tane güzel bundle ını çekebilirsiniz.

• noprektam9113 kullanıcısına yanıt

Eli yüzü düzgün, tek renk ve ciddi kozmetikleri seviyorum ama battlepass ve 50 level da veriyor sanıyorum. Şu kozmetiklere tekrardan bir bakayım.

Barbie giydirmece oynuyoruz valla.

• Benim kafamda karışık hocam. Vault u bekletiyordum 170 tl veririm nede olsa diye. Şimdi 400 oldu. Açıkçası ciddi bir rakam. Sadece kozmetik için verilmez gibi. Bir süre düşüneceğim bakalim artık.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.