< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 25 Ağustos 2022; 23:43:59 > |
Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU] (16. sayfa)
-
-
Türkiyede yaşıyoruz neyin adaletinden bahsediyorsun? (Maalesef forum kurallarınca yazdım cevabı)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En son mw2019 almıştım bunu alamam.
Benim için aşırı lüks oldu artık kaliteli oyun oynamak.
ben de alamam bu fiyata
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TAGRNT -- 26 Ağustos 2022; 0:17:46 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ulan nasıl bir ülke ya valla bıktık,bıktık. Bir oyun nasıl 1.100 tl olabilir. Yıllardır bütün cod,bf oyunlarını alır oynardım, artık izleyeceğiz.
-
Bu arada oyun çıktıktan sonra indirim en az 7 ay gelmez gelirse bile yüzde 10 en en fazla 25 gelir, ki bence o bile gelmez. çünkü activision i bilenler bilir, 5 yıllık cod lara bile yüzde 35 gibi indirim yaparlar en fazla.
2. Olarak bir game pass uzmanı olarak, oyun game pass ede Haziran'da gelmez, yani activision satın alımı resmi olarak Haziran'da olacaktır ama adamlar enayi mi niye daha 7 8 aylık hayvan gibi satan mw2 yi game pass e dahil etsinler ki, en fazla eski cod lari getirirler.
2 gün önce oyunu aldığımda oyunun konusu 1 sayfa idi. Kimse de aldık şu bu demiyordu . Nasıl zam geldi herkes veryansın etmeye başladı. Bence yıllardır call of duty oynamayan insanlar sadece yorum yazmak için konuya geliyor. 😂😂
Arkadaşlar Activision destekten cevap geldi. Türkiye'de bilgisayar sürümüne yapılan neredeyse %100'e varan orandaki zam için üzgün olduklarını ancak kendilerinin destek olarak bir şey yapamayacaklarını bunun için raporlama yapabileceğimizi söylediler. Ve şu linki verdiler;
support.activision.comCall of Duty: Modern Warfare Feedback and Bug Reportinghttps://support.activision.com/modern-warfare/articles/call-of-duty-modern-warfare-feedback-and-bug-reportingBu bağlantıdan ''REPORT A BUG IN CALL OF DUTY: MODERN WARFARE'' seçeneğini seçerek geri bildirimde bulunabilirsiniz;
Başlık: About 100% price hike for PC version of Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) in Turkey Region
Metin:
''Hello, I live in Turkey. My English is very bad, I hope you can understand me. As you know, there is a very serious economic fluctuation in Turkey. That's why Activison company makes local pricing for Turkey both in steam store, playstation store, microsoft store and in its own store. However, interestingly today, the computer version of Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) has doubled its price in the steam and blitzard stores, but the old prices are still available in the console stores. The loyal computer version of Call Of Duty fan base living in Turkey is very aggrieved. These prices are very expensive for our country. What is the reason for this raise? In other words, while the initial prices are still valid in console stores, the price of the game has doubled on the computer side. There is a 100% price hike. This is so exorbitant. An unacceptable figure. Please reconsider the pricing policy for Turkish PC players. Hundreds of people were victimized when they were going to pre-order. Because most people in Turkey receive their salary on the first day of the month. While everyone was waiting to order Call of Duty®: Modern Warfare® II - Vault Edition from 799 Turkish liras on the first day of the month, the price increased to 1499 Turkish liras. This is not fair at all. A 100% raise is unacceptable anywhere in the world. Please consider the economic situation of the countries. I hope you will consider this call. Actually, thousands of Turkish players want to write you, but it is very difficult to open a support request. They don't know how to open. I am submitting this request by following a different route. Thanks for your interest.''
-
Hocam forumda bir kitle var, ne zaman oyun konularında satın aldığınızı yazsanız yada buna yönelik bir ifadede bulunsanız bu kitle tarafından görgüsüz, aldığı oyunla hava atan yada ona benzer şeylerle itham ediliyorsunuz. İnsanlar bunu görüyor ve artık oyunları alsalar dahi yazmıyorlar. Öyle bir duruma geldik ki birinin satın aldığı bir oyunu yazması bile bu kesim tarafından tahammül dahi edilemiyor. Fiyat artınca daha fazla yorum yazılması normal çünkü oyun online içerikli ve ülkemizde online oyun popülerliği diğer oyunlara göre daha fazla olduğu için daha ön planda, 700 TL eski fiyatında bile bu zor şartlarda para biriktirip çıkışa yakın alacak arkadaşlarım vardı en çok onlar üzüldüler. Bu sorunun bir şekilde çözülmesi için ne yapılabilir bilmiyorum ama sonu iyiye gitmiyor. Yabancılar bizde fiyatlar daha uygun diye bir şekilde hesap lokasyonlarını değiştirip oyunları bizdeki fiyatlardan alıyorlar, sonra bunu fiyat artışlarıyla biz ödüyoruz.
-
Katılıyorum hocam maalesef öyle
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam konuyu başından beri takip ediyorum ama konuda pek bir fikrim olmadığı için hiç yazmamıştım. Oyunu almayı da planlıyordum ayrıca, betasına yakın bir tarihte alacaktım. Açıkçası moralim bozuldu ve gelip buraya yazdım. Veryansın etmem son derece normal. Normal olmayan sizin buna gülmeniz. Oyunu almak için bakiye biriktirenler olamaz mı sizce? Şimdi haliyle hepsi durumdan şikayetçi oldukları için gelip konuya yazdılar.
Eğer ortada komik bir şey varsa söyleyin ki ben de bundan sonra sizin yorumlarınıza denk geldiğimde, daha yorumunuzu okumadan önce nickinize bakarak güleyim.
-
Ekrana ekmek banma zamanı geldiyse demek..
buraya kadarmış. Çocukluğumdaki gibi evde kendi çatışmamı kendim yaratıcam artık, başka çare kalmadı. 3x zam yapan ev sahibiyle mi uğraşayım, karnımı doyurmakla mı uğraşayım yoksa teknolojiyi takip etmekle mi uğraşayım. gençliğimiz bitti
-
Komik mi?
Sahip oldugun para biriminin pul haline gelmesine, bir oyunun dahi memlekette servet haline gelmesine sasirmiyorsun da oyun zamlanincs insanlarin gelip konuya iki kelam isyan etmesine mi sasirip guluyorsun?
Ayrica insanlarin fiyata uzulmesi ve isyan etmesiyle yillarca cod oynayip oynamamasi arasinda nasil bir baglanti kurabildin inan cok merak ettim. Herkes on siparis acilir acilmaz almak zorunda mi? Hemen almayanlar oyunu bir daha oynayamaz mi? Boyle bir denklem mi yarattin kafanda. İlginc.
Yıllarca ps4 kullandım şimdi de ps5 kullanıyorum. İlk defa bir oyun steamde ps storedan daha pahalıya satılıyor. Ps'e de zam gelmesi an meselesi eğer steame zam geldiyse. Bundan 5 sene önce deselerdi ki oyunları 700-1000 tl'ye alacaksınız ilerde,kahkaha atardım ne saçmalıyor bunlar diye. Gerçekten ülkede ucuz olan hiçbir şey kalmadı. En basit hobiler bile lüks sayılıyor. Single player oyunları tercih ederim genelde multi oyun pek oynamam. Fakat codun bu fiyatını yakında gow Ragnarok, hogwarts legacy veya başka oyunlarda görmek kaçınılmaz. Ne desek boş. Paramız pul oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koftehor1 -- 26 Ağustos 2022; 8:27:10 >
Pul bile daha değerlidir. En azından değerini kaybetmez bu kadar
700 ken almadım aklıma s.çayım
-
Türkiye'de oyunlar satmiyorki umrunda olsunlar, insanlar ekran kartını alırken bile 10 kez düşünüyor
Pubgye devam 1110 tlye oyunmu olur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X