Ya hocam ben de bilmiyorum alır mıyım bu fiyata ama bunlar yine iyi günlerimiz. Daha geçen gün 30 milyar tl borç silindi. Bu fiyata normal diyeceğiz. 20-30 bin tl maaş alan bir sürü insan çıktı durduk yerde. Ben yeni mezunum ben bile o civarda alıyorum neredeyse. Bu ne ki seneye 35 bin falan alıp circle jerk yapacağız yüksek maaş alıyoruz diye. |
Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU] (14. sayfa)
-
-
Oyun hayla battlenet de aynı fiyat da
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
oyun fiyatı steamde ve battle net shopta güncellendi ama warzone u açtığımızda karşımıza çıkan 3lü menüden mw2 tarafına tıklayıp mw vault edition ı almak isterseniz hala 869tl an itibariyle bir arkadaşa aldı, almayı düşünen varsa acele etsin, zam geleceği belliydi zatende 2 katı beklemiyordum açıkcası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noprektam9113 -- 25 Ağustos 2022; 20:36:1 > -
Aynen
Standart ne kadar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 25 Ağustos 2022; 20:34:26 > -
Arkadaşın dediğini yapın o şekil de alın
warzone oyununu açıp girdiğinizde karşımıza çıkan 3 lü ekrandan mw2 yazan kısma tıklayıp ordan halletmeniz lazım
-
pc ye bu kadar zam geldiyse konsola da gelir iyiki onceden aldım
-
standart 700 mü hala orada?
-
Büyük ihtimalle
hayır 1070tl ama vault edition 870tl onu henüz güncellememişler
-
biri indirim bekliyordu buradan hükümetimiz yapıştırdı cevabı 😀😀 iyi ki erkenden almışım. inşallah daha da artmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu zamların sebebi muhtemelen yurtdışından çok fazla hesap hem steam hem de battle.net Türkiye mağazasına taşındığı için.
https://plati.market/search/turkey
Şu satışlara bakın yüzlerce rus her gün hesabını TR bölgesine taşıyor. Tabi buna ek olarak yükselişe geçen döviz kuru.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Tosbağa Yoshi -- 25 Ağustos 2022; 20:52:24 > -
İndirim bekleyen arkadaşlar; üzgünüm saçma bir iş peşindeydiniz. Süresinde oyunu Vault Edition'a yükseltemedim, kendi adıma da üzgünüm. Ama kendi adıma daha çok üzgünüm çünkü en iyi dostum kendimim.
-
Dün aklıma geldi ön sipariş geçeyim dedim yapmayı unuttum bugün zam geldi, ülke herkesi uçan adam sabriye çevirdi sürekli havaya atlayıp dönüyoruz.
-
xbox ve ps'ye artış gelmeden pc ye gelmesi çok saçma değil mi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 25 Ağustos 2022; 20:58:59 > -
Dün çektim vaultu, zam geleceği belliydi, baya bir abuse edilmiş yabancılar tarafından.
-
Başka bir yöntemi var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X