Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.777
Cevap
55
Favori
118.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ya hocam ben de bilmiyorum alır mıyım bu fiyata ama bunlar yine iyi günlerimiz. Daha geçen gün 30 milyar tl borç silindi. Bu fiyata normal diyeceğiz. 20-30 bin tl maaş alan bir sürü insan çıktı durduk yerde. Ben yeni mezunum ben bile o civarda alıyorum neredeyse. Bu ne ki seneye 35 bin falan alıp circle jerk yapacağız yüksek maaş alıyoruz diye.  

• Oyun hayla battlenet de aynı fiyat da

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oyun fiyatı steamde ve battle net shopta güncellendi ama warzone u açtığımızda karşımıza çıkan 3lü menüden mw2 tarafına tıklayıp mw vault edition ı almak isterseniz hala 869tl an itibariyle bir arkadaşa aldı, almayı düşünen varsa acele etsin, zam geleceği belliydi zatende 2 katı beklemiyordum açıkcası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noprektam9113 -- 25 Ağustos 2022; 20:36:1 >
  • noprektam9113 kullanıcısına yanıt
    Aynen

Standart ne kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 25 Ağustos 2022; 20:34:26 >
  • Arkadaşın dediğini yapın o şekil de alın

• No Way Out kullanıcısına yanıt

warzone oyununu açıp girdiğinizde karşımıza çıkan 3 lü ekrandan mw2 yazan kısma tıklayıp ordan halletmeniz lazım

• pc ye bu kadar zam geldiyse konsola da gelir iyiki onceden aldım

standart 700 mü hala orada?

• Büyük ihtimalle

• No Way Out kullanıcısına yanıt

hayır 1070tl ama vault edition 870tl onu henüz güncellememişler

• biri indirim bekliyordu buradan hükümetimiz yapıştırdı cevabı 😀😀 iyi ki erkenden almışım. inşallah daha da artmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu zamların sebebi muhtemelen yurtdışından çok fazla hesap hem steam hem de battle.net Türkiye mağazasına taşındığı için.

https://plati.market/search/turkey

Şu satışlara bakın yüzlerce rus her gün hesabını TR bölgesine taşıyor. Tabi buna ek olarak yükselişe geçen döviz kuru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Tosbağa Yoshi -- 25 Ağustos 2022; 20:52:24 >
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

İndirim bekleyen arkadaşlar; üzgünüm saçma bir iş peşindeydiniz. Süresinde oyunu Vault Edition'a yükseltemedim, kendi adıma da üzgünüm. Ama kendi adıma daha çok üzgünüm çünkü en iyi dostum kendimim.

• Dün aklıma geldi ön sipariş geçeyim dedim yapmayı unuttum bugün zam geldi, ülke herkesi uçan adam sabriye çevirdi sürekli havaya atlayıp dönüyoruz.

• xbox ve ps'ye artış gelmeden pc ye gelmesi çok saçma değil mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 25 Ağustos 2022; 20:58:59 >
  • Dün çektim vaultu, zam geleceği belliydi, baya bir abuse edilmiş yabancılar tarafından.

Başka bir yöntemi var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.