< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU] (13. sayfa)
-
-
Çektik vault'u da nasıl beklicez çıkış tarihini bilmiyorum.
-
Şu mod umarım ikinci oyunda olur çok güzel duruyor
https://www.youtube.com/watch?v=9Zn834AH1V4&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bıyıklı kardeş merak etme, ground war da hayvan gibi geliştirilmeye gidilmiş.
En iyi ihtimalle mod a özel map ler tasarlanmıştır, ve artık su savaşı da olacak yani dolu dolu geliyor. artı 16 Kasım'da 1. Sezonu çıkacak oyunun orada da yeni map silah falan gelecek, eh zaten oyunun 2 yıl boyunca içerik bombardımanı altında tutulacak olmasını söylememe gerek Yok. ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam gunfight modu vardı ilk mw de çok zevkli moddu, o da olur herhalde.
-
O zaman iyiki almışım hocam :)quote:
Orijinalden alıntı: xbox gameBıyıklı kardeş merak etme, ground war da hayvan gibi geliştirilmeye gidilmiş.
En iyi ihtimalle mod a özel map ler tasarlanmıştır, ve artık su savaşı da olacak yani dolu dolu geliyor. artı 16 Kasım'da 1. Sezonu çıkacak oyunun orada da yeni map silah falan gelecek, eh zaten oyunun 2 yıl boyunca içerik bombardımanı altında tutulacak olmasını söylememe gerek Yok. ;)
steam ile battlenet hesabını nasıl bağlayabiliriz ? bilen yeşillendirebilirmi ? oyunu steam'dan aldım ancak verdiği bonusları nasıl aktif edicem warzone da ?
-
callofduty.com a log in olurken altta Steam butonuna tıklayarak steam hesabınızla giriş yapın. Sonra account link ile hesaplarınızı bağlamanız gerekiyor. Böyle yaptığımı hatırlıyorum.
Gunfight in olmadığı bir mw düşünülemez, hatta çoğu insana göre mw19 un en iyi oyun modu gunfight ti.
Oyunda toplamda 19 tane mod olacak açıklanan bu haberi ben çok önce atmıştım ama yine bu vesile ile buraya da atayım;
yeni bilgiler düzenli olarak geliyor, mw2 sızdıran "ralphsvalve" isimli twitter kullanıcısı tarafından.
- oyunun çıkışından kısa bir süre sonra ranked eklenecek, hem mw2 ye hemde warzone 2 ye.
- oyundaki toplam 19 multiplayer mod açıklandı, çoğu mw2019 da olan modlar, ama 5 6 tane de yeni mod var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hakikaten Gunfight müthiş moddu. Tek slot 16 gb ramim var bir ondan korkuyorum inşallah sorun çıkarmaz. Daha sistem gereksinimleri de açıklanmamış.
-
Oyunun steam fiyatı 1100 tl olarak güncellendi geçmiş olsun. Vault edition 1500 tl.
-
Oha ya
-
Bu saçma gerçekten dolar 16yken 10a sabitledikleri 3-4 ay olmadı daha. Siz niye arttırıyorsunuz hemen.
Ulan betadan sonra alırız dedik fiyat 699 tl iken almadık şimdi olmuş 1,100 tl, ben böyle şansın içine edeyim, şimdi ne halt yicez bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenaton1990 -- 25 Ağustos 2022; 21:16:28 > -
Eylül ortası almayı planlıyordum ama şu fiyata hiçbir oyun alınmaz maalesef. 700'e de alınmazdı gerçi ama fiyat algımız iyice kaydığı için normal geliyordu.
Şuan bana 700 ucuz geliyor o derece abartı oldu her şey.
-
Arkadaş şu fiyata alınmaz bu fiyata alınmaz derken birkaç seneye 5000 bin tlye oyun alacağız biliyorsunuz değil mi.
-
Ben almam hocam, siz alır mısınız bilmem.
Kimse kusura bakmasın oyuna 1100 tl verecek kadar enayi değilim.
-
Steam bakiyesini satanlardan %25le alınabilir. 800-850 arası.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X