Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.777
Cevap
56
Favori
118.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ön sipariş bir oyunun fiyatında indirim bekleyende hqyatımda ilk kez gördüm... üstelik türkiyede yaşıyor.
  • Fiyatta neden indirim bekliyorsunuz? En ucuz yine bizde değil mi? Tamam, fiyatı yüksek de neden indirim yapsın adamlar? Çıktıktan iki-üç ay sonra bir %10-15 alır, daha büyük indirim için altı ay beklemek gerek.

Fiyat değişecekse yukarı doğru değişir. İndirim gelmez. Yani öyle de böyle de alacaksanız elinizi çabuk tutmalısınız.

• Koleksiyon kartları vs derken bi şekilde aldım oyunu. İnşallah battlefield gibi olmaz
  • Burak4218 B kullanıcısına yanıt

Bu oyunun bf 2042 gibi olmasına imkan yok.

• Daha mı kötü olacak yani hocam  

• Bu oyun başyapıt olacak başyapıt.  

• Vanguard gibi Bi kaderi olacağını zannetmiyorum. Ama dediğim gibi en kötü iade ederim 869 tlye de ne kadar indirimde oyun var alırım 🤣
  • arkadaşlar oyun kötümü olacak düşüncelerine girmeyin.

yapımcı firma infinity war.

modern warfare 2019'u sevdiyseniz bunuda seveceksiniz emin olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akibeel -- 21 Ağustos 2022; 22:26:47 >
  • Sadece infitiy war yapsa yine iyi oyun için ana call of duty leri yapan 3 stüdyonun hepsi çalışıyor, ayrıca toplamda oyun üzerinde çalışan stüdyo sayısı 10!

Toplamda ise mw2 nin üstünde 3000 kişi en az 2 yıldır çalışıyor, bu oyunu çöp2042 kıyaslamak resmen çok büyük hata olur. Ulan 2042 de hikaye modu yoktu!

Ayrıca çoğu kaynak oyunun şuan çoktan bittiğini ve 1. Sezon ve dmz için çalışıldığını söylüyor. Üstelik 2 yıl mw2 ye içerik bombardımanı olacaktır

• xbox game X kullanıcısına yanıt
    O halde harika Bi kış bizi bekliyor belki ömürlük Bi cod beni bekliyodur

önceki mesajımı geri alıyorum.

ben modern warfare 2019 daki gibi sadece yapımcı infitiy war sanıyordum.

şimdi kontrol ettim infitiy war haricinde 8 firma daha var.

nasıl bir şey çıkacak muamma oldu benim için.

multi olarak umarım modern warfare serisinden kopuk olmaz.

önceden kontrol etseydim ön sipariş yerine mutlaka çıkmasını bekler öyle karar verirdim.

• bence oyun baya iyi olacak BF 2042 faciasında ki hataları da eminim incelemişlerdir.

2-3 sene multisi götürür bizi beklentim yüksek

Her sene pc'den oynuyodum ama bu sene Series S'den oynamayı düşünüyorum umarım güzel optimize ederler :) Gerçi Cod optimizasyon konusunda epey iyi .

• Sizce senaryo modu yine 4-5 saatlik bir uzunlukta mı olur yoksa modern warfere 2 (2009 da çıkan ) de ki gibi özenilmiş mi olur?

• Aslında ekşi sözlükte yazıyorum ama görüyorum ki burada da büyük bir ilgi var oyuna karşı o yüzden bilgileri paylaşalım bakalım.
    yeni bilgiler epey bi geldi fakat yazmaya üşendim o yüzden şimdi yazıyım.
    1. öncelikle oyunu ön sipariş verenler hikâye modunu 20 sinde oynamaya başlıyacak.
    2. dmz modunu bir pro cod oyuncusu oyunu test etmek için gittiğinde fotoğrafını attı, yani dmz modu resmen olacak.
    3. warzone 2 sızdırılan bilgilere göre 16 kasım'da çıkacak
    4. oyunun 1. sezonu 16 kasım'da çıkacak, 1. sezonla beraber harita silah ve en önemlisi oyuna ranked gelecek ve warzone 2 de çıkış yapacak.
    5. activision şuan mw2 yi yoğun bir şekilde pazarlamiyor çünkü hem rakibi yok hemde mevcut cod vanguard un satışlarına zarar vermek istemiyor kanımca
    6. oyunu 15 eylül'de codnext etkinliğinde görecez ve zaten sonra 16sinda beta süreci başlıyor.
    şimdilik bilgiler bu kadar aktif olarak sızıntıları takip ediyorum bir bilgi gelirse yine burayı güncellerim.

Ekşideki yazınızı gördüm. Dmz ye oradan haberim oldu.

• Başyapıt olur mu bilmem ama eli yüzü düzgün bir modern era multiplayer fps oyunu epeydir çıkmıyor. O açığı giderebilir umarım.

• Hem multi FPS ortamının kötülüğü, hem de MW'nin çok iyi oluşu sebebiyle benim de oyundan beklentilerim yüksek. Ve oyunun da bu beklentilerin altında ezilmeyip ülen 700 lira verdik ama değermiş dedirteceğini düşünüyorum.

Fiyat yüksek, evet. Ancak kaliteli multi FPS oynamak isteyen arkadaşlar bütçesini yükseltip oyunu alsın derim. Bir ay oynayacağımız ve sonra yüzüne dâhi bakmayacağımız bir oyuna 200-300 lira vermek artık sıradanlaştı. Birkaç yıl oynanabilecek bir oyun için 700 lira çok değil. Hele bir de iyi bir ekip varsa.

• Steam'den taksitli şekilde nasıl alabiliriz bilen var mı? Bir anda 700 vermek çok koyacak.

• cenk78 kullanıcısına yanıt

Avans kredi çekip taksitlendirebilirsin, tabi vade farkı koyacaktır.

• aradaşlar hesabımda cp olmadığı için direkt vault edition satın aldım, standart + 1100 cp 800 lira ediyor +70 lira daha verip karakter de satın alayım dedim nasıl olsa uzun bir süre oynayacağım.

isterseniz ekleyin beraber oynayabiliriz Battlenet: HeySipihr#2495

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.