Yanlış hatırlamıyorsam eğer caldera geldiği zaman çok tepki almıştı ve yapımcılar verdansk haritasını geri getirme planlarını warzone2 nin içinde olabileceğini söylemişlerdi.warzone2 de geri gelirse belki daha güncel şekilde şaşırmam.En azından pubg deki gibi harita seçenekleri sunsalar da iş görür :))) |
Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU] (11. sayfa)
-
-
Hocam 700 tl ama biz 3 kişi alıyoruz mesela 233 tl'ye geliyor.
-
Escape From Tarkov adamın saçını beyazlatır. Oyunu bir süre bırakırsan da çuvallıyorsun inanılmaz mekanikler var. Çok zaman isteyen bir oyun, EFT'nin ansiklopedisi olsa okunur.
Ben MW2 nin en az MW2019 kadar iyi olacağını düşünüyorum bu bile oynamaya yeter benim için.
EK: Oyunda DMZ modu olacakmış bu modda Tarkov'a benziyormuş.
ModernWarzonetwitter“Another picture of Modern Warfare 2 multiplayer has been leaked, this one seems to show the rumored DMZ mode. #MW2 #ModernWarfare2”https://twitter.com/ModernWarzone/status/1554628891293220866?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1554628891293220866%7Ctwgr%5E2305d48501debe9190f25723bce67deaeeb8933b%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fearlygame.com%2Fcall-of-duty%2Fmodern-warfare-2-tarkov-mode-dmz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARISLCK -- 19 Ağustos 2022; 13:29:18 >
-
O nasıl oluyor aynı anda giremiyorsunuz ama değil mi ? Hangi platformdan alacaksınız ?
-
Giriyoruz. 2 ps5 1 ps4 psn kardeşliği yapıyoruz. Üçümüzde aynı anda girip oynuyoruz.
-
Ben bilgisayardan oynuyorum hocam, bunda bir yol yöntem yok galiba.
Bir an acaba konsol konusunda mıyım diye kontrol ettim.
-
iade edilecekse standart sürüm almak daha mantıklı. dlcler iade edilmiyor diye biliyorum ancak önsipariş diye istisna yaparlarsa bilmiyorum. bildiğim kadarıylar oyunu iade alıyorlar dlclerin ücretleri iade edilmiyor.
-
zaten alacaktım da tüm oyunlara zam geliyor activision boş durmaz bir bakarsınız anında yapıştırır zammı diye vault edition aldım. artık beklemek kaldı. iyi bir mp oynamayalı çok oldu cod bo cw da oyuncular bıraktı artık.
-
hayırlısı artık
-
arkadaşlar oyuna girmeden cp miktarımızı nereden görüyoruz ?
-
nasıl oluyor 2. gün önce 170 lira civarıydı.
1 lira derken?
-
1 lira zararınız olacak diyor arkadaş, 1 lira olacak demiyor. Eksik okumuşsunuz.
Düz versiyon: 699 lira
Vault Edition: 869 lira
Düz versiyondan vault edition'a yükseltme: 170 lira
Zarar: 1 lira
-
şimdi anlaşıldı
-
Bende yanlış mı yazdım acaba dedim :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu arada escape from tarkova benzetmeye çalışan ilk oyun bu değil. Öncekiler hep başarısız girişimlerdi. Bf2042 nin Hazard zone modunu da bu mantıkla duyurmuşlardı. İnşallah iyi bir şey ortaya çıkar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok zor ya onun emsalini yapmak. Bir oyun moduyla zor bakalım göreceğiz.
-
Arkadaşlar merhaba. Oyunu almak istiyorum. Fiyati bu şekilde kalır mı? Yoksa güncelleme gelir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 aydır indirim bekliyorum.. noramlde diğer oyunlar indirime girsede fiyatta oynama olmadı bu oyunda bekleyeceğim bakalım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uzun süre indirim beklemeyiniz. Oyun çıktıktan epey sonra indirime girebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben yükselme bekliyorum ama karar veremiyorum acele etmek lazım mı? Fiyatlar ilginç derecede arttı. Oyun henüz çıkmadı ama 150-200 lira bile gelse benim için kötü olacak. Su an bile almak zor 😆
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X