Sadece konsola özel değil dijital satın alanlara |
Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU] (10. sayfa)
-
-
Campaign modu yine 5 saatlik bi şey mi olacak acaba? Yoksa biraz daha ciddiye alınmış mıdır.eskilerdeki gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şahsi düşüncem; trailerden gördüğüm kadarıyla campaign modu fena durmuyor ama uzun olacağını düşünmüyorum ki modern warfare asıl olayı multi kısmı.Yeni harita olarak paylaştıkları marina Bay Grand Prix haritası,multinin olmazsa olmazı yeni shoot house videosu,warzone için silah kasma vs... uzayıp gider.
-
Evet bende multiplayer için alıyorum zaten olayı bu.ama güzel bir uzun campaign de hiç fena olmazdı multiden alıp campaign e koyacaklar kalsın tabiki
Hocam coda çok yabancıyım multi de enok tercih edilen oyun modu hangisi biraz bilgi verebilir misiniz? Birde warzone ayrı standalone olarak mı giriliyor yoksa aynı oyunun içinde mi?
evet uzun bir campaign güzel olurdu ama oyun dünyası neredeyse battle royale üzerinden dönüyor artık.Activision da bunun bilincinde.Daha MW2 yi Warzone 2 ye bağlanacak ki asıl olay orda işte. :)
-
MW sadece multi değil öncelikle bunu belirteyim. 3 farklı modu var.Campaign,multi ve special ops olarak.Campaign bilmeyen yoktur ilerlemeli tarzında görevler.Special de 4 kişiyle beraber zamana karşı görevler(düşman bot).Multi de genellikle küçük alanlarda 1vs1 4vs4 8vs8 gibi zaman veya skor olarak aksiyonun tavan yaptığı çatışmalar.
Warzone da ayrı olarak giriliyor. MW ye entegre değil.
-
Teşekkür ederim hocam çok sağolun benim demek istediğim multisinde en çok oynanan mod hangisi yani team death Matchmi bomba kurmamı
TDM ama çok oyuncusu oldugu için tüm modlar oynanıyor, gorund war diye bf de conquest tarzı modda var, tank kullanbiliyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 17 Ağustos 2022; 21:6:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar oyunu steamden mi battlenettenmi satın alacaksınız ? Steamde pinglerin biraz yüksek olacağını düşünüyüroum Apexte öyle mesela. Sizler ne yapacaksınız?
-
Steamdan zaten bneti açıp ortak sunucuya bağlanacak yani herkes ortak sv lerde oynayacak.
Wz2'ye Verdansk haritasını koysunlar yeter yeni harita yapmasınlar. :)))
-
Ön sipariş geçtim dayanamadım mw 19'un yarısı kadar bile olsa güzel olacak zaten ama ondan bile iyi olacağına eminim.
-
Mw'den ben de çok memnundum. Eli yüzü düzgün, aklı başında ve aim'i iyi takım dağılınca bir daha uzun süreli oynayamadım. Mw 2'de güzel bir takım oluşturabilir ya da mevcut olana dahil olabilirsem R6: Siege ve Escape from Tarkov defterini kapatıcam.
Çıkınca haberleşelim hocam ben iyi oynadığımı düşünüyorum multisini takım olabiliriz.
-
Apex legends ta Origin i açıyor. Ama ortak server mı kullanıyor bilmiyorum.
Tamam hocam, haberleşelim.
-
Oyunu ön sipariş vermiş ve deli gibi bekleyen biri olarak Buradaki arkadaşlara da bir soru sormak istiyorum.
Ya dünyanın deli gibi hyple olduğu oyuna bizim ülkede niye hiç hype yapılmıyor, bu aslında genel olarak hep böyle oldu her oyun için?
2. Sorum ise şuan oyunun üstünde 3000 kişi çalışıyor, sizce oyun genel olarak tüm zamanların en iyi cod u olabilir mi?
Modern Warfere 2019 bence muazzam.Bu oyunda en az onun kadar iyi olacaktır yapan kişiler aynı.Ben parasını fazlasıyla aylar öncee bir kenara koymuştum.Oyunu multiplayer için almış olsam da senaryo modu oyuncusuyum.twitter da malesef 5 saatlik oynanış olacak yazmıştı yabancı biri.umarım yanılır.
-
700 lira olunca ülkedeki oyuncular da almadan önce iki kez düşünüyor. Alanlar arasında heyecan mevcut, bu oyunu satın alıp da sakince bekleyen belki yüzde beştir, hepimiz çılgın gibi bekliyoruz ve merak ediyoruz. Ne yapalım, balkona çıplak çıkıp dans mı edelim? Gerekiyorsa, oyuna bir faydası olacaksa onu da yapalım.
Bence MW en iyi CoD idi. Bu tarzda multisi en iyi oyun budur, yine bence. Sürekli gelen büyük boyutlu güncellemeler haricinde eleştirebileceğim tek bir nokta yoktu. Belki server ve ping problemleri, ama o da bu oyunun güzelliğini gölgeleyemedi.
İlk iki saatte ya iade edilecek ya da diğer oyunları rafa kaldırtacak bir oyun olacak benim için. BF 2042 gibi bir çuvallama göreceğimize inanmadığım için ikinci seçenek gerçekleşecektir. Zekâsına ve aim'ine güvenen arkadaşlar alsınlar, oynasınlar. Ciddi FPS oyunu pek kalmadı. Çıkanlar ya oyuncuların çoğunu oluşturan çocuklara yönelik oluyor, ya da bir zaman sonra sapıtıyor. Escape From Tarkov'u FPS olarak görmüyorum. Grafikleri, sesleri ve oyun sistemi çok başarılı olsa da strateji gibi, rol yapma gibi bir oyun. Gerçek hayatta ölsem oyunda öldüğüm kadar üzülmem. Böyle oyun olmaz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X