yok |
Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU] (15. sayfa)
-
-
İyiki almışım oyunu. Ben almadan bu zamı yeseydi almazdım kesinlikle. Steamde koleksiyon yaptığım için blizzardan almıyorum zaten.
-
kötü oldu...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Zam geldi yeşillenmiş buralar. İyi ki ön sipariş vermişim steam bakiyesi satanlardan %20 ile almıştım 560 liraya geldi süper oldu valla.
Ama sürekli gündemdeydi zam yiyeceği alacak olanlar keşke elini çabuk tutsaydı.
Bu arada Multi'de ki Killstreak listesi paylaşıldı mı?
Eski MW2'de ki Nuke olur mu acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 25 Ağustos 2022; 21:38:11 > -
Dalga geçer gibi birde yayıncı indirimi etkinliği yapmışlar.
-
1100 liraya oyun mu olur abv
Cümleten geçmiş olsun.
700 800 tl zor verirdik şimdi oyuna kiranın yarısı gidecek he. Maşallah Ciddi mahvolduk. 130TL ye COD MW aldığımız zamanlar vardı... RUSYA aptalı mahvetti. gerikafalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kaptan steamden almaktı asıl amaç. battlenettrn ztn alınır o da. mahvolduk be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar dikkate alınacağını pek sanmıyorum ancak Activison firmasına bir mesaj yollayabiliriz diye düşündüm toplu olarak. Aslında ilk olarak battle.net canlı destek hattına yazdım onlarda durum için üzgün olduklarını ama Activision firmasına yazmamı söylediler. Activision sitesinde fiyatla ilgili destek talebi açmak için seçenek yok, COD MW 2 ile ilgili diğer seçeneklerde destek talebi yerine hazır bot cevaplara yönlendiriyor. Ama şöyle bir yol buldum;
support.activision.comSupport Options | Activision Supporthttps://support.activision.com/options?g=Call%20of%20Duty%3A%20Modern%20Warfare%20II&pt=Windows&t=Pre-Orders&i=I%20didn%E2%80%99t%20receive%20an%20item%20from%20the%20Ghost%20Legacy%20PackBu bağlantıyı kullanarak Windows-Pre Orders- ardından '' I didn’t receive an item from the Ghost Legacy Pack'' seçeneğini seçin ve altta yazdığım mesajı atarak bir destek talebi oluşturun. Birlikten kuvvet doğarmış %100 zam kabul edilemez bir rakam.
''Hello, I live in Turkey. My English is very bad, I hope you can understand me. As you know, there is a very serious economic fluctuation in Turkey. That's why Activison company makes local pricing for Turkey both in steam store, playstation store, microsoft store and in its own store. However, interestingly today, the computer version of Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) has doubled its price in the steam and blitzard stores, but the old prices are still available in the console stores. The loyal computer version of Call Of Duty fan base living in Turkey is very aggrieved. These prices are very expensive for our country. What is the reason for this raise? In other words, while the initial prices are still valid in console stores, the price of the game has doubled on the computer side. There is a 100% price hike. This is so exorbitant. An unacceptable figure. Please reconsider the pricing policy for Turkish PC players. Hundreds of people were victimized when they were going to pre-order. Because most people in Turkey receive their salary on the first day of the month. While everyone was waiting to order Call of Duty®: Modern Warfare® II - Vault Edition from 799 Turkish liras on the first day of the month, the price increased to 1499 Turkish liras. This is not fair at all. A 100% raise is unacceptable anywhere in the world. Please consider the economic situation of the countries. I hope you will consider this call. Actually, thousands of Turkish players want to write you, but it is very difficult to open a support request. They don't know how to open. I am submitting this request by following a different route. Thanks for your interest.''
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Tosbağa Yoshi -- 25 Ağustos 2022; 22:12:21 >
-
Hocam Rus rublesinin güncel haline bakın öyle bile ucuza gelmezdi bu oyun. 2000 rus rublesi 604 tl yani eski MW2 fiyatıyla 600 civarına gelecekti zaten oyun.
-
bu müthiş yöntemmiş.
-
destek attım bende keşke değişse bir şeyler
-
artık rusya üzerinden oyun filan alınmıyor ambargo var
-
Oyunun düz hali 3500ruble zaten benim rus hesap vardı fiyat olarak onun bir esprisi kalmadı.
-
hala böylemi yoksa düzelttiler mi
Düzeldi sanırsam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kafamı duvarlara vuruyorum, bf2042 fiyaskosundan sonra pre-order almayım betayı bekleyim dedim
-
Neredeyse yarı fiyatına alıyordunuz, Activision olaya el attığı için mutlu oldum. Umarım diğer yayıncılarda fiyat düzeltmesinde bulunurlar. Halen daha size 500, 600'e neredeyse 50% indirimli satıyorlar. Millet orada 60, 70 dolar veya euro para ödesin siz burada bedavadan alın. Adalet ve eşitlik denilen şey herkesin işine gelince.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weirdusername -- 25 Ağustos 2022; 23:29:14 > -
Milletin ucuza oyun alabilmesi seni neden bukadar rahatsız ediyor ?
-
bu gavular neyin kafasını yaşıyor en düşük 3000 euro / dolar maaş alıyorlar 15-20 doların hesabını yapıp hesaplarını trye taşımak nedir ya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X