Şimdi Ara

Call of Duty:Modern Warfare 2 -BABA KONU (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.112
Cevap
4
Favori
245.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galibba buda fifa gibi olucak Fifada bildiğiniz gibi yarın kesin elimizde 30dk sonra burda gibi laflar dolanıyodu.Bir arkadaşım bunların toptancısı ile görüştüğünde şu yanıtı aldı oyun her dükkana 10ar adet gönderildi göstermelik olarak devamı için beklemeniz gerekicek demişler ve hatta arkadaşıma 120-130tl arası fiyat çekmişler doğruluğunu bilemiyorum ama burdaki satıcıların bugün yarın demesinede inanmıyorum
    Zaten çoğu dükkan yakında gelicek yazıyor galiba o 10adetlik stokta bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 30 Ekim 2009; 11:19:50 >
  • 'Yağmur yağdı, pazartesine kaldı' olmasın sonra?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 30 Ekim 2009; 11:22:09 >
  • valla ya söyleyin bizde alalım
  • arkadaşlar bu oyunu getiren bu firmalara dağıtan toptancıya msg attım oyunla ilgili cevabını bekliyorum ona göre sizlerede bilgi vericem...
  • Terörist videosuna açıklama

Birkaç gündür Modern Warfare 2’nin illegal sürümünden bazı videolar internette dolaşıyor. Videolarda silahlı adamların oyuncuyla birlikte bir hava limanına saldırdığı ve sivillere ateş açtığı görülüyor. Gamestar Activision’la konuyla alakalı görüşüp yayıncının yorumunu almış.

Öncelikle durumu biraz açalım. Oyuncunun hikayenin seyrinde bir Rus teröristin güvenini kazanması gerekir ve bunun için ikili ajan olarak terör grubuna katılırsınız. Grup, söz konusu hava limanına saldırır ve etrafa ateş ederek korku yaymak ister. Oyuncu için bu bölüm seçmeli olacak, yani isterseniz burayı oynayacak isterseniz geçebileceksiniz. Activision, bu bölüm öncesinde ikaz çıkacağını belirtti. Böylelikle oyuncuya terörün kötülüğü gösterilmek isteniyormuş.

Activision Almanya’dan Christian Blendl, “Oyunun ne bu ne de başka bir bölümünde sivillere ateş eden ödüllendiriliyor” ifadelerini kullandı.

Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _2FAST4U_ -- 30 Ekim 2009; 11:56:53 >

• Gençler iletişime GG üzerinden sorum, verilen cevap:

"oyunun resmi çıkışı bu ayın 10 dur..ama oyunu resmi çıkış tarihinden önce getireceğiz..muhtemelen oyun önümüzdeki hafta stoklarımızda olucak ve hemen al ile alım yapan müşterilerimize hemen kargoları yapılacaktır..oduki bir aksilik falan yaşanırsa ürünün iptal hakkıda sizde olucaktır"

bilginize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: İtfayeci

Gençler iletişime GG üzerinden sorum, verilen cevap:

"oyunun resmi çıkışı bu ayın 10 dur..ama oyunu resmi çıkış tarihinden önce getireceğiz..muhtemelen oyun önümüzdeki hafta stoklarımızda olucak ve hemen al ile alım yapan müşterilerimize hemen kargoları yapılacaktır..oduki bir aksilik falan yaşanırsa ürünün iptal hakkıda sizde olucaktır"

bilginize...

aynen dediğim gibi.. ilk başta "yarın geliyor", biraz sıkışınca "ha geldi ha gelecek", çok soru gelince "muhtemelen önümüzdeki hafta" bilmemne...
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnclark

quote:

Orijinalden alıntı: İtfayeci

Gençler iletişime GG üzerinden sorum, verilen cevap:

bilginize...

aynen dediğim gibi.. ilk başta "yarın geliyor", biraz sıkışınca "ha geldi ha gelecek", çok soru gelince "muhtemelen önümüzdeki hafta" bilmemne...

Benim alıcağım firma bana şunu söyledi kendileri bu siteyede üyedir dün bana oyunun 3-4gün sonra geliceğini fiyatında belli olmadığını söyledi.Diğer dükkanlar içinde öyledir.Fakat müşteri çekmek için hep böyle bugün yarın,30dk sonra yazıyorlar.Dükkanlara 10ar adet gelmiş galiba belki onlar için yazıyorlardır ama o zamanda sınırı sayıda diye belirtmeleri gerekir.

• Sonuçta bugün yalan mı oldu
  • oyun bugün gelmiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_nino_09

nere ile konuştuğunuzu neden yazmıyorsunuz kardeşim ya?çok garipsiniz

bu laf bana mıydı bilmiyorum da,

ben kadıköyde yazıcıoğlunun yanındaki pasajın köşesindeki ve içeri girince sağdan 4. ya da 5. dükkan ile konuştum bir de feza ile...

fezayı aradım az önce, pazartesiye kaldı dedi...
  • görüştüğüm toptancı ya yarın yada pazartesi geliceğini bugün geldi diyen olursa inanıpta paranızı kaptırmayın direk bu firmalara veren toptancıyla görüştüm bilginiz olsun...
  • tskler harmonyoa
  • Böyle böyle ayın 10'una kadar satmazlar bence
  • bıraksınlar bu işleri bıktım artık bu satıcılardan gene başladılar aynı hikayelere oyun akşama gelicek,yarına kaldı,gümrükte sorun çıktı hep aynı yalanlar.Müşteri kapmak için yapıyorlar ama yemezler artık 2k10'da kazık yedim pes 2010'um kargolanmadı,fifa10'unda 3 gün bekledim kargolanmasını
  • quote:

Orijinalden alıntı: befuzorro

bıraksınlar bu işleri bıktım artık bu satıcılardan gene başladılar aynı hikayelere oyun akşama gelicek,yarına kaldı,gümrükte sorun çıktı hep aynı yalanlar.Müşteri kapmak için yapıyorlar ama yemezler artık 2k10'da kazık yedim pes 2010'um kargolanmadı,fifa10'unda 3 gün bekledim kargolanmasını

aynen haklısın dostum.. daha işim olmaz...
  • o yüzden en garantisi elden almak ya da shopto...

3. bir seçenek yok yani...
  • Var aslındada 3.seçenek böyle amerikadan bitane satış sitesi vardı çok kısa sürede yolluyolardı hemde 1.bölge o sitenin adı neydi hatta biçok insan uncharted 2sini oradan almıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

Var aslındada 3.seçenek böyle amerikadan bitane satış sitesi vardı çok kısa sürede yolluyolardı hemde 1.bölge o sitenin adı neydi hatta biçok insan uncharted 2sini oradan almıştı.

www.tronixweb.com
  • Tronixweb
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.