Şimdi Ara

Call of Duty:Modern Warfare 2 -BABA KONU (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.112
Cevap
4
Favori
245.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sahtekar saticilarla hic ugrasmadim, ugrasmam da... yine shopto'dan alicam, kafam rahat.. bolge sorunu kitapcik ambalaj gibi seylerle ugrasmiyorsun, en onemlisi tiptip adamlarla muhattap olmuyorsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcoxx

sahtekar saticilarla hic ugrasmadim, ugrasmam da... yine shopto'dan alicam, kafam rahat.. bolge sorunu kitapcik ambalaj gibi seylerle ugrasmiyorsun, en onemlisi tiptip adamlarla muhattap olmuyorsun...

shoptodanda gelen oyunlar kutusunda yerinden çıkıyor ve çizik içinde ulaşıyor eline oda çok mantıklı değil yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayStation3lack

quote:

sahtekar saticilarla hic ugrasmadim, ugrasmam da... yine shopto'dan alicam, kafam rahat.. bolge sorunu kitapcik ambalaj gibi seylerle ugrasmiyorsun, en onemlisi tiptip adamlarla muhattap olmuyorsun...

shoptodanda gelen oyunlar kutusunda yerinden çıkıyor ve çizik içinde ulaşıyor eline oda çok mantıklı değil yani...

cok oyun aldim shoptodan, hicbiri cikmamisti.. senin sansina denk gelmis.. en saglami ve sorunsuzu shopto.. tek gecerim..
  • Tronixweb, Hardened Edition.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daxteroy -- 30 Ekim 2009; 18:09:59 >
  • bana 1 tane denk geldi çıkmış olan oyun, ama o da çıkıp yerinde muhafaza olmuş kitabın kalınlığından dolayı o nedenle hiç çizilmemiş...

ama cidden yerinden oynasaydı çizilebilirdi de, bu her yerden alınan oyun için geçerli yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

bana 1 tane denk geldi çıkmış olan oyun, ama o da çıkıp yerinde muhafaza olmuş kitabın kalınlığından dolayı o nedenle hiç çizilmemiş...

ama cidden yerinden oynasaydı çizilebilirdi de, bu her yerden alınan oyun için geçerli yani...

bir oyunun çizik olması bluray ı direk etkiliyor ve ömrünü bitiriyor..o yüzden oyun alırken bunlara dikkat etmek gerekli.ben istanbul da oturuyorum üsküdardan gelen oyunlar bile 5-10 km lik mesafede eline düzgün ulaşmıyor ve diskler yerinden çıkmış oluyor bu yüzden ben hep gidip elden alıyorum..disk kutusunun üzerine biraz bastırınca disk içerde yerinden atyor kargocularda tabi buna dikkat edemezler iyi kutulanması lazım oda nerdeee....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSafari -- 30 Ekim 2009; 15:32:44 >
  • tronixweb guvenilir degilmi?
    sahtekarlarmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LilxE07

tronixweb guvenilir degilmi?
    sahtekarlarmi?

kim demiş onu diyenin ağzına biber sürerim içlerinde en güveniliri ve en hızlısı tronixweb dir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: harmonyoa

quote:

Orijinalden alıntı: LilxE07

tronixweb guvenilir degilmi?
    sahtekarlarmi?

kim demiş onu diyenin ağzına biber sürerim içlerinde en güveniliri ve en hızlısı tronixweb dir...

kesinlikle
  • Hop tronixe laf yok.. Bu forumun müdavimlerinden olarak tronixten ilk alışveriş yapanlardan biriyim 2008 Ocak'ta. Çok kişiye tavsiye ettim daha sıkıntı yaşayan olmadı... Ayrıca dolar 1.20 civarındayken burdaki çok kişi oradan alıyordu oyunlarını. Dolar fırlayıp 1.60'lara gelince unutuldu doğal olarak...

Yerli satıcılar istedikleri kadar bugün getiriyoruz, pazartesi getiriyoruz, 2 gün sonra elimizde desin, bence en erken 8, 9'unda satılır burada...
  • Ben Tronixwebden siparişimi verdim. Bugünkü geldi-gelmedi olayından sonra Amerika'ya yöneldim
  • gg de satış yapan tüm kullanıcılara mesaj attım, gelen cevaplar
    oyunun haftaya geleceği, bölge kodununda belli olmadığı yönünde
  • Ben Xbox 360 için shopto'dan ön sipariş verdim normal versiyon.Hardened ordan çok pahalı geliyordu bu tronix de ne kadara geliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WitchKing-o5

Ben Xbox 360 için shopto'dan ön sipariş verdim normal versiyon.Hardened ordan çok pahalı geliyordu bu tronix de ne kadara geliyor?

Tronixweb'de ''Hardened Edition'' = 140 TL
  • Ben hem PS3 hem de 360 versiyonunu aldım. Oyun başına 103 TL'ye geliyor
  • Hardened Edition'nin tam olarak farki ne?? Extra neler var, normal oyuna gore??
  • quote:

Hardened Edition'nin tam olarak farki ne?? Extra neler var, normal oyuna gore??

Hardened Editionun farkları şu
    Oyun metal kutuda geliyor
    İçinde bir artbook var
    Call of Duty psn oyununun şifresi mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cod4-tevezgdk-Cod4

quote:

Hardened Edition'nin tam olarak farki ne?? Extra neler var, normal oyuna gore??

Hardened Editionun farkları şu
    Oyun metal kutuda geliyor
    İçinde bir artbook var
    Call of Duty psn oyununun şifresi mevcut

Tesekkurler...
  • Akşam 17:00'de Tronix'e verdiğim sipariş onaylanmış. İlk siparişimde sorun çıkar dedim ama çıkmadı. Sanırım oyunun çıktığı hafta, hem PS3 hem de 360 versiyonuna kavuşacağım. 2 senede oyna oyna bitmez
  • prenses store oyunu ne zaman getiriyomuş bilgisi olan varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.