Şimdi Ara

Call of Duty:Modern Warfare 2 -BABA KONU (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.112
Cevap
4
Favori
245.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: el_nino_09

kaynak kim ya? tripli tripli mesajlar atıyosunuz.

• anladim artik bu oyunu ps3 e az kisi alicak baksaniza daha sayfa 7 bile anca etti millet anlasilan pc de belese oynuyacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

anladim artik bu oyunu ps3 e az kisi alicak baksaniza daha sayfa 7 bile anca etti millet anlasilan pc de belese oynuyacak

129 tl fiyat çekmişler normal milletin pc de oynaması tanıdık bulursam netten aldırıcam aksi halde bir süre oynayamam ps3 te oyunu
  • Oyunu yarım saat kadar oynadım...
    Öncelikle şunu söylim deli ki ne deli oyun sizi bekliyor.Takriben yarım saat kadar oynadım.Çatışmalar,savaş atmosferi animasyonlar o kadar gerçekki yuh dedirtiriyor adama.Yıkılıyor her taraf,çevre ile etkileşim ilk oyuna göre daha fazla,kontroller tam olması gerektiği gibi çok rahat oynayabiliyorsunuz...Valla ilk yarım saatlik izlenime göre uncharted 2 goty olur diye düşüyordum ama karşısnda çok zorlu bir rakip çıkarmış infinity ward...MANYAK OLMUŞ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Oyunu yarım saat kadar oynadım...
    Öncelikle şunu söylim deli ki ne deli oyun sizi bekliyor.Takriben yarım saat kadar oynadım.Çatışmalar,savaş atmosferi animasyonlar o kadar gerçekki yuh dedirtiriyor adama.Yıkılıyor her taraf,çevre ile etkileşim ilk oyuna göre daha fazla,kontroller tam olması gerektiği gibi çok rahat oynayabiliyorsunuz...Valla ilk yarım saatlik izlenime göre uncharted 2 goty olur diye düşüyordum ama karşısnda çok zorlu bir rakip çıkarmış infinity ward...MANYAK OLMUŞ...

• quote:

• Asıl önemli olan multisi ve bence bir numara olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

kaynak mit ve kgt...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Oyunu yarım saat kadar oynadım...

nerde oynadın

• Resimler xbox bölümünden alıntıdır.

quote:

Orijinalden alıntı: hanamichi

Call of Duty:Modern Warfare  2 -BABA KONU

• Yarın geliyor oyun benim aldığım yere tabii FIFA 10'da ki gibi gümrük sorunları çıkmazsa...
  • hiç bir oyunu bu kadar beklememiştim
  • 7 GB LIK Bİ OYUN ön yargılıyım bu oyuna her platforma çıkıyo ana platform ne acaba

blurayin içine 50 gb lık yere 7 gb atmak görsel olarak zaten bi kalite beklemiyorum

zaten aynı grafik motorunu kullanıyo ama tek dvd 2 saatte bitmesin senaryo
  • oyunda dedicated server olacak mı olmayacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ps3Warrior

7 GB LIK Bİ OYUN ön yargılıyım bu oyuna her platforma çıkıyo ana platform ne acaba

blurayin içine 50 gb lık yere 7 gb atmak görsel olarak zaten bi kalite beklemiyorum

1.si şu kısa senaryo olayını çok abattılar.COD4 de kısaydı ama tekrar tekrar oynadım,hala senaryoyu oynarım veteranda geçemediğim 1-2 bölümü geçebilmek için.Yani bu oyunun multisi hiç olmasa bile parası son kuruşuna kadar değer.Ama zaten dünyanın en tatmin edici en bağlayıcı multisine sahip.Ha blu ray dolmadı diye almayabilirsin,blu-ray i doldurup işe yaramayan oyunlarda var piyasada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ps3Warrior

7 GB LIK Bİ OYUN ön yargılıyım bu oyuna her platforma çıkıyo ana platform ne acaba

oyunun 7 gb olmasının gösrsel kaliteyle ilgisi yok oyunun kısa olmasıyla ilgisi var, gerçekten oyun kısa ama o kadar da değil oyunu grafikleri gayet iyi...
  • @Ps3Warrior
    Bir oyunun iyi veya kötü olmasını boyutu belirlemez.Ayrıca PS3 deki oyunların çoğu sıkıştırılmadan basılıyor.
    @el_nino_09
    PC de dedicated serverlar olmayacak
    ---
    Oyun çıksın bir oynayalım,gerçekten çok fazla kişi bekliyor.Mecburen alacağız
  • mw muhteşemdi şimdi ise 2 si geliyor...
  • bu arada oyunda granade spam da olacakmış:)
  • ne demek granede spam?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.