anladim artik bu oyunu ps3 e az kisi alicak baksaniza daha sayfa 7 bile anca etti millet anlasilan pc de belese oynuyacak
quote:
Orijinalden alıntı: drejtc
anladim artik bu oyunu ps3 e az kisi alicak baksaniza daha sayfa 7 bile anca etti millet anlasilan pc de belese oynuyacak
129 tl fiyat çekmişler normal milletin pc de oynaması tanıdık bulursam netten aldırıcam aksi halde bir süre oynayamam ps3 te oyunu
Oyunu yarım saat kadar oynadım... Öncelikle şunu söylim deli ki ne deli oyun sizi bekliyor.Takriben yarım saat kadar oynadım.Çatışmalar,savaş atmosferi animasyonlar o kadar gerçekki yuh dedirtiriyor adama.Yıkılıyor her taraf,çevre ile etkileşim ilk oyuna göre daha fazla,kontroller tam olması gerektiği gibi çok rahat oynayabiliyorsunuz...Valla ilk yarım saatlik izlenime göre uncharted 2 goty olur diye düşüyordum ama karşısnda çok zorlu bir rakip çıkarmış infinity ward...MANYAK OLMUŞ...
quote:
Orijinalden alıntı: SONY_55
Oyunu yarım saat kadar oynadım... Öncelikle şunu söylim deli ki ne deli oyun sizi bekliyor.Takriben yarım saat kadar oynadım.Çatışmalar,savaş atmosferi animasyonlar o kadar gerçekki yuh dedirtiriyor adama.Yıkılıyor her taraf,çevre ile etkileşim ilk oyuna göre daha fazla,kontroller tam olması gerektiği gibi çok rahat oynayabiliyorsunuz...Valla ilk yarım saatlik izlenime göre uncharted 2 goty olur diye düşüyordum ama karşısnda çok zorlu bir rakip çıkarmış infinity ward...MANYAK OLMUŞ...
quote:
Orijinalden alıntı: el_nino_09
kaynak kim ya? tripli tripli mesajlar atıyosunuz.
Asıl önemli olan multisi ve bence bir numara olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: KAKÁ
quote:
Orijinalden alıntı: el_nino_09
kaynak kim ya? tripli tripli mesajlar atıyosunuz.
kaynak mit ve kgt...
quote:
Orijinalden alıntı: SONY_55
nerde oynadın
Resimler xbox bölümünden alıntıdır.
quote:
Orijinalden alıntı: hanamichi
Yarın geliyor oyun benim aldığım yere tabii FIFA 10'da ki gibi gümrük sorunları çıkmazsa...
hiç bir oyunu bu kadar beklememiştim
7 GB LIK Bİ OYUN ön yargılıyım bu oyuna her platforma çıkıyo ana platform ne acaba
blurayin içine 50 gb lık yere 7 gb atmak görsel olarak zaten bi kalite beklemiyorum
zaten aynı grafik motorunu kullanıyo ama tek dvd 2 saatte bitmesin senaryo
oyunda dedicated server olacak mı olmayacak mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Ps3Warrior
7 GB LIK Bİ OYUN ön yargılıyım bu oyuna her platforma çıkıyo ana platform ne acaba
blurayin içine 50 gb lık yere 7 gb atmak görsel olarak zaten bi kalite beklemiyorum
1.si şu kısa senaryo olayını çok abattılar.COD4 de kısaydı ama tekrar tekrar oynadım,hala senaryoyu oynarım veteranda geçemediğim 1-2 bölümü geçebilmek için.Yani bu oyunun multisi hiç olmasa bile parası son kuruşuna kadar değer.Ama zaten dünyanın en tatmin edici en bağlayıcı multisine sahip.Ha blu ray dolmadı diye almayabilirsin,blu-ray i doldurup işe yaramayan oyunlarda var piyasada.
quote:
Orijinalden alıntı: Ps3Warrior
oyunun 7 gb olmasının gösrsel kaliteyle ilgisi yok oyunun kısa olmasıyla ilgisi var, gerçekten oyun kısa ama o kadar da değil oyunu grafikleri gayet iyi...
@Ps3Warrior Bir oyunun iyi veya kötü olmasını boyutu belirlemez.Ayrıca PS3 deki oyunların çoğu sıkıştırılmadan basılıyor. @el_nino_09 PC de dedicated serverlar olmayacak --- Oyun çıksın bir oynayalım,gerçekten çok fazla kişi bekliyor.Mecburen alacağız