Şimdi Ara

Call Of Duty Modern Warfare 2 'GHOST' Ölmedi..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
2
Favori
36.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar ben kendi kurgum ve youtubedeki noclip videolarından yola çıkarak Call of duty Modern Warfare 2'deki Ghost'un ölmediğini kanıtlıyorum.Hiç kimse inkar edemez.Yazdıklarım oldukça mantıklı gelicektir size de.(Şu an gece saat 2:42)
    Herneyse Evet Arkadaşlar önemli yerleri büyük yazıcağım o yüzden oraları biraz dikkatle okumaya çalışın

LOOSE ENDS Bölümünün en başında Ghost'un bir konuşması göze çarpıyor;

Şu alevgeçirmez yelekleri neden giymek zorundayız ki ?

???!!!! Peki biz nasıl öldük ? Yakılarak.! Tabi tek kurgu bu değil.Ghost vuruldu ! Atacagim videoyu dikkatle izleyin

http://www.youtube.com/watch?v=2lHS30nhjlg

!!!!???!!!!?? Madem alevgeçirmez yelek var bizim yanmadan kurtulmamız lazım.

Ve dikkatle izlerseniz ghost'un ölümcül olmayan bir noktadan vurulduğuna tanık olacaksınız.

Şayet aklıma bir soru daha takılmıştı hatta birkaç soru onları da size yazayım.

Hadi bakalim Ghost kurtuldu.E abi bu adam kimden yardım istiyicek..!!!!! Yardım isteyecek kimsesi yok.Orda hayatta kalmak imkansız.!

İşte burada youtube videolarından faydalandım.Oyunda bildiğimiz gibi HİLE KONSOLU var.Bu hile için kullanılmamış.Tam yanacakken duvarların içinden geçme hilesini açıyor arkadaş.Ve dışarıyı gözetliyor.AaaaaaaaAaaaAaAAaAaA

Ve o da ne ? Bölümün başında gördüğümüz iki tane sniper bizi uzaktan izliyorlar.? ? ? ?

Biz zaten öldük. Bölümün sonunda Roach Sanderson "KIA" Yazisi çıkıyor.Peki ya Ghost ?

Ghost'a ne oldu beylerr ???

Şahsi fikrim ile olay şu;

DİKKAT SPOİLERE GİRER BURDAN SONRASI..MW3 ile ilgili oynamayanlar bakmasın

Bildiğiniz gibi biz makarov'u öldürdük.Geriye Yuri ile Price kaldı.Price hala daha Ghost'un öldüğünü düşünüyor.

Şahsen Ben Sniperlerin Makarov'un adamı olduğunu düşünüyorum.Makarov'un Evine gelecekler ve öyle kalacaklar ha ? Bi de bilgi alacaklar ?

Makarov'dan bahsediyoruz.Adam herşeyi planlayan bi adam.Bence Sniperler Ghost'u kurtarıyor.Ve bu arkadaşı Makarov'a götürüyorlar.

Makarov Ghost'u değiştiriyor kötü adamlığa sürüklüyor.Şahsen MW4'te böyle bir konu olacak.Abi Ghost ölmedi.Bölümün başında niye alevgeçirmez yelek desin ?

CoD yapımcıları salak mı adama saçma sapan sözler söylettiricek ?

Bence CoD MW4'ün ilk 10 bölümünde full ghost ile sniperler ile beraber makorovun ofisinde olucaz görevlere gidicez.

Sonra Price bu olayları öğrenicek Soap'ın Sandman'in intikamını almak için Ghost'a saldırıcak.

Abi Ghost bence en iyi karakter MW2'deki

http://www.youtube.com/watch?v=ZchTjZCJbto

Bu da sniperlerin varlığını kanıtlıyor.Sorusu olan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lankakartal -- 2 Şubat 2013; 2:56:23 >

• Arkadaşlar Konuşalım yahu.. Biraz sohbet edelim bu konu hakkında
  • Ben sniper filan göremedim keşke mw4 çıksa acaba nasıl olurdu banada bi arkadaşım söyledi avrupada çıkmış mw4 bence yalan atıyo
  • MW4 Çıkmadı ama 0:40.Saniyeye dikkat edersen orda iki sniperi görebilirsin.Hatta o iki sniper bölümün sonuna kadar bize yardım etmekte.Ama başlangıç noktalarında değiller.Muhtemelen uzak bi yerden bize bakıyolar.E madem Roach öldü. Roach'da KIA yazdı Ama Ghost ? Eğer acilen ilk yardım alabilirse kurtarılabilir
  • Ghost öldü kardeşim. Captain Price " They Are Dead " dedi ve bitti. COD'un resmi wikisinde de öldü diye yazmaktadır. Kusura bakma.
  • Avrupa'da çıktı MW4 bizde çıkmadı Ahahahahahah :D Uhuhuhuhuhu Hala bunu söyleyenler var mı ya? :D HAHAHAHA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timework

Ghost öldü kardeşim. Captain Price " They Are Dead " dedi ve bitti. COD'un resmi wikisinde de öldü diye yazmaktadır. Kusura bakma.

Kardeşim Zaten bende diyorum ki Captain Price ve tayfası Soap vs. Bunlar ghost'un öldüğünü düşünüyor.Peki ya Ghost ölmedi ise ? Videolara dikkat et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öldü yahu Allahım yarabbim hala ölmedi diyo, ne diyelim saygı duyalım ancak fazla hayal kurma, öldü :)
  • Bu oyunun karakterlerini seviyorum, ben de bağlıyım oyuna. Hatta Soap öldüğünde o masanın başından bir süre ayrılamamıştım. Oyun insanı kendisine bağlıyor tamam ama, bu kadar da abartmaya gerek yok olayı. Ölse ne olur ölmese ne olur aslında...

Ama dediğin gibi de olabilir (MW4 çıkarsa, senaryoda kullanmak için), gösterirler bir "flashback" Ghost son anda kurtulmuş... Fakat dediğim gibi, ne kadar tartışılsa da boş :)
  • Yuri de öldü
  • Ölmese oyuncuları mest etmek için mw3 te son anlarda filan yuri ve price a yardıma gelirdi diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: lankakartal

Evet arkadaşlar ben kendi kurgum ve youtubedeki noclip videolarından yola çıkarak Call of duty Modern Warfare 2'deki Ghost'un ölmediğini kanıtlıyorum.Hiç kimse inkar edemez.Yazdıklarım oldukça mantıklı gelicektir size de.(Şu an gece saat 2:42)
    Herneyse Evet Arkadaşlar önemli yerleri büyük yazıcağım o yüzden oraları biraz dikkatle okumaya çalışın

LOOSE ENDS Bölümünün en başında Ghost'un bir konuşması göze çarpıyor;

Şu alevgeçirmez yelekleri neden giymek zorundayız ki ?

???!!!! Peki biz nasıl öldük ? Yakılarak.! Tabi tek kurgu bu değil.Ghost vuruldu ! Atacagim videoyu dikkatle izleyin

http://www.youtube.com/watch?v=2lHS30nhjlg

!!!!???!!!!?? Madem alevgeçirmez yelek var bizim yanmadan kurtulmamız lazım.

Ve dikkatle izlerseniz ghost'un ölümcül olmayan bir noktadan vurulduğuna tanık olacaksınız.

Şayet aklıma bir soru daha takılmıştı hatta birkaç soru onları da size yazayım.

Hadi bakalim Ghost kurtuldu.E abi bu adam kimden yardım istiyicek..!!!!! Yardım isteyecek kimsesi yok.Orda hayatta kalmak imkansız.!

İşte burada youtube videolarından faydalandım.Oyunda bildiğimiz gibi HİLE KONSOLU var.Bu hile için kullanılmamış.Tam yanacakken duvarların içinden geçme hilesini açıyor arkadaş.Ve dışarıyı gözetliyor.AaaaaaaaAaaaAaAAaAaA

Ve o da ne ? Bölümün başında gördüğümüz iki tane sniper bizi uzaktan izliyorlar.? ? ? ?

Biz zaten öldük. Bölümün sonunda Roach Sanderson "KIA" Yazisi çıkıyor.Peki ya Ghost ?

Ghost'a ne oldu beylerr ???

Şahsi fikrim ile olay şu;

DİKKAT SPOİLERE GİRER BURDAN SONRASI..MW3 ile ilgili oynamayanlar bakmasın

Bildiğiniz gibi biz makarov'u öldürdük.Geriye Yuri ile Price kaldı.Price hala daha Ghost'un öldüğünü düşünüyor.

Şahsen Ben Sniperlerin Makarov'un adamı olduğunu düşünüyorum.Makarov'un Evine gelecekler ve öyle kalacaklar ha ? Bi de bilgi alacaklar ?

Makarov'dan bahsediyoruz.Adam herşeyi planlayan bi adam.Bence Sniperler Ghost'u kurtarıyor.Ve bu arkadaşı Makarov'a götürüyorlar.

Makarov Ghost'u değiştiriyor kötü adamlığa sürüklüyor.Şahsen MW4'te böyle bir konu olacak.Abi Ghost ölmedi.Bölümün başında niye alevgeçirmez yelek desin ?

CoD yapımcıları salak mı adama saçma sapan sözler söylettiricek ?

Bence CoD MW4'ün ilk 10 bölümünde full ghost ile sniperler ile beraber makorovun ofisinde olucaz görevlere gidicez.

Sonra Price bu olayları öğrenicek Soap'ın Sandman'in intikamını almak için Ghost'a saldırıcak.

Abi Ghost bence en iyi karakter MW2'deki

http://www.youtube.com/watch?v=ZchTjZCJbto

Bu da sniperlerin varlığını kanıtlıyor.Sorusu olan ?

Tmm yelekler alev geçirmez ise sadece gövdesi korunuyor demektir.Ama adamın üstüne b enzin döküp yakıyorlar.Yani en azından kolları,bacakları falan yanar.Bu da demek oluyor ki yaşasa bile diğer bölümlerde ortaya çıkamaz.Ne yapcak?Tekerlekli sandalye protez kolla peşimizden mi kovalayacak? :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Timework

Ghost öldü kardeşim. Captain Price " They Are Dead " dedi ve bitti. COD'un resmi wikisinde de öldü diye yazmaktadır. Kusura bakma.

Maalesef bizim halkımız Aynalı Tahir 'den başlayarak sürek ölme-dirilme olayını gördüğü için bunda da bekliyor haliyle. Çok üstüne gitmeyin bu çocuğun
  • İzledikten sonra olabilir dedim ama MW4 ( eğer çıkarsa ) 'te bizimle olmalılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kepsut Teknik

İzledikten sonra olabilir dedim ama MW4 ( eğer çıkarsa ) 'te bizimle olmalılar.

abi çıkarsa zaten başka adam yok bi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zornocu3169 -- 7 Şubat 2013; 23:35:37 >
  • Arkadaşım iyi güzel ama sen mw 2 yi yeni bitirdin ve herhalde mw 3 ü unuttun. Yuriye makarov sıkıyordu. Yuri öldü.
  • o kadar yakından nerene ateş ederlerse etsinler kurtulma şansın %10
  • hocam bana bu giysiyi giymek zorundamıyız kısmını kanıtla %90 inanırım sana ki zaten bu işin ucunda para var devamı gelir bence ama şu saatten sonra mw4 ne kadar güzel olaur ghost gelse de tartışılır sen link filan at hocam dediğime inanırım sana
  • lankakartal L kullanıcısına yanıt
    Evet arkadaşlar ghost ölmedi ve paylaşacağım video bunu kanıtlıyor linki:http://www.youtube.com/watch?v=5hpkGShO-Ko bu adrese girdiğinizde şu saniyeye dikkat edin 13:21 sonra şu dakika ve saniyede künyeleri asıyor 13:25 ghost ölü değil ve elinde 3 tane künye var 1.Captain Mactawish'e ait yani Soap a 2.Captain Price 3.Gary Roach Sanderson a burumda ghost ölmedi demek oluyor bnim teorim o
  • Michael Jackson da ölmedi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.