Şimdi Ara

Call Of Duty Modern Warfare 2 'GHOST' Ölmedi..! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
2
Favori
36.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu oyunda ölmeyen tek kişi captain price olacaktır :D adam her yerden mermi yedi herşey başına geldi nerdeyse hala ölmedi dede oldu torunları oldu hala hala devam ediyor kurtlar vadisi polat resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timework

Ghost öldü kardeşim. Captain Price " They Are Dead " dedi ve bitti. COD'un resmi wikisinde de öldü diye yazmaktadır. Kusura bakma.

• başta bende öldüğüne inanıyordum ama activision neden cod ghost adında bi oyun çıkarsınki mutlaka bi bağlantısı olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: gnbvn

quote:

Orijinalden alıntı: lankakartal

Evet arkadaşlar ben kendi kurgum ve youtubedeki noclip videolarından yola çıkarak Call of duty Modern Warfare 2'deki Ghost'un ölmediğini kanıtlıyorum.Hiç kimse inkar edemez.Yazdıklarım oldukça mantıklı gelicektir size de.(Şu an gece saat 2:42)
    Herneyse Evet Arkadaşlar önemli yerleri büyük yazıcağım o yüzden oraları biraz dikkatle okumaya çalışın

LOOSE ENDS Bölümünün en başında Ghost'un bir konuşması göze çarpıyor;

Şu alevgeçirmez yelekleri neden giymek zorundayız ki ?

???!!!! Peki biz nasıl öldük ? Yakılarak.! Tabi tek kurgu bu değil.Ghost vuruldu ! Atacagim videoyu dikkatle izleyin

http://www.youtube.com/watch?v=2lHS30nhjlg

!!!!???!!!!?? Madem alevgeçirmez yelek var bizim yanmadan kurtulmamız lazım.

Ve dikkatle izlerseniz ghost'un ölümcül olmayan bir noktadan vurulduğuna tanık olacaksınız.

Şayet aklıma bir soru daha takılmıştı hatta birkaç soru onları da size yazayım.

Hadi bakalim Ghost kurtuldu.E abi bu adam kimden yardım istiyicek..!!!!! Yardım isteyecek kimsesi yok.Orda hayatta kalmak imkansız.!

İşte burada youtube videolarından faydalandım.Oyunda bildiğimiz gibi HİLE KONSOLU var.Bu hile için kullanılmamış.Tam yanacakken duvarların içinden geçme hilesini açıyor arkadaş.Ve dışarıyı gözetliyor.AaaaaaaaAaaaAaAAaAaA

Ve o da ne ? Bölümün başında gördüğümüz iki tane sniper bizi uzaktan izliyorlar.? ? ? ?

Biz zaten öldük. Bölümün sonunda Roach Sanderson "KIA" Yazisi çıkıyor.Peki ya Ghost ?

Ghost'a ne oldu beylerr ???

Şahsi fikrim ile olay şu;

DİKKAT SPOİLERE GİRER BURDAN SONRASI..MW3 ile ilgili oynamayanlar bakmasın

Bildiğiniz gibi biz makarov'u öldürdük.Geriye Yuri ile Price kaldı.Price hala daha Ghost'un öldüğünü düşünüyor.

Şahsen Ben Sniperlerin Makarov'un adamı olduğunu düşünüyorum.Makarov'un Evine gelecekler ve öyle kalacaklar ha ? Bi de bilgi alacaklar ?

Makarov'dan bahsediyoruz.Adam herşeyi planlayan bi adam.Bence Sniperler Ghost'u kurtarıyor.Ve bu arkadaşı Makarov'a götürüyorlar.

Makarov Ghost'u değiştiriyor kötü adamlığa sürüklüyor.Şahsen MW4'te böyle bir konu olacak.Abi Ghost ölmedi.Bölümün başında niye alevgeçirmez yelek desin ?

CoD yapımcıları salak mı adama saçma sapan sözler söylettiricek ?

Bence CoD MW4'ün ilk 10 bölümünde full ghost ile sniperler ile beraber makorovun ofisinde olucaz görevlere gidicez.

Sonra Price bu olayları öğrenicek Soap'ın Sandman'in intikamını almak için Ghost'a saldırıcak.

Abi Ghost bence en iyi karakter MW2'deki

http://www.youtube.com/watch?v=ZchTjZCJbto

Bu da sniperlerin varlığını kanıtlıyor.Sorusu olan ?

Tmm yelekler alev geçirmez ise sadece gövdesi korunuyor demektir.Ama adamın üstüne b enzin döküp yakıyorlar.Yani en azından kolları,bacakları falan yanar.Bu da demek oluyor ki yaşasa bile diğer bölümlerde ortaya çıkamaz.Ne yapcak?Tekerlekli sandalye protez kolla peşimizden mi kovalayacak? :D

• quote:

Orijinalden alıntı: lankakartal

Evet arkadaşlar ben kendi kurgum ve youtubedeki noclip videolarından yola çıkarak Call of duty Modern Warfare 2'deki Ghost'un ölmediğini kanıtlıyorum.Hiç kimse inkar edemez.Yazdıklarım oldukça mantıklı gelicektir size de.(Şu an gece saat 2:42)
    Herneyse Evet Arkadaşlar önemli yerleri büyük yazıcağım o yüzden oraları biraz dikkatle okumaya çalışın

LOOSE ENDS Bölümünün en başında Ghost'un bir konuşması göze çarpıyor;

Şu alevgeçirmez yelekleri neden giymek zorundayız ki ?

???!!!! Peki biz nasıl öldük ? Yakılarak.! Tabi tek kurgu bu değil.Ghost vuruldu ! Atacagim videoyu dikkatle izleyin

http://www.youtube.com/watch?v=2lHS30nhjlg

!!!!???!!!!?? Madem alevgeçirmez yelek var bizim yanmadan kurtulmamız lazım.

Ve dikkatle izlerseniz ghost'un ölümcül olmayan bir noktadan vurulduğuna tanık olacaksınız.

Şayet aklıma bir soru daha takılmıştı hatta birkaç soru onları da size yazayım.

Hadi bakalim Ghost kurtuldu.E abi bu adam kimden yardım istiyicek..!!!!! Yardım isteyecek kimsesi yok.Orda hayatta kalmak imkansız.!

İşte burada youtube videolarından faydalandım.Oyunda bildiğimiz gibi HİLE KONSOLU var.Bu hile için kullanılmamış.Tam yanacakken duvarların içinden geçme hilesini açıyor arkadaş.Ve dışarıyı gözetliyor.AaaaaaaaAaaaAaAAaAaA

Ve o da ne ? Bölümün başında gördüğümüz iki tane sniper bizi uzaktan izliyorlar.? ? ? ?

Biz zaten öldük. Bölümün sonunda Roach Sanderson "KIA" Yazisi çıkıyor.Peki ya Ghost ?

Ghost'a ne oldu beylerr ???

Şahsi fikrim ile olay şu;

DİKKAT SPOİLERE GİRER BURDAN SONRASI..MW3 ile ilgili oynamayanlar bakmasın

Bildiğiniz gibi biz makarov'u öldürdük.Geriye Yuri ile Price kaldı.Price hala daha Ghost'un öldüğünü düşünüyor.

Şahsen Ben Sniperlerin Makarov'un adamı olduğunu düşünüyorum.Makarov'un Evine gelecekler ve öyle kalacaklar ha ? Bi de bilgi alacaklar ?

Makarov'dan bahsediyoruz.Adam herşeyi planlayan bi adam.Bence Sniperler Ghost'u kurtarıyor.Ve bu arkadaşı Makarov'a götürüyorlar.

Makarov Ghost'u değiştiriyor kötü adamlığa sürüklüyor.Şahsen MW4'te böyle bir konu olacak.Abi Ghost ölmedi.Bölümün başında niye alevgeçirmez yelek desin ?

CoD yapımcıları salak mı adama saçma sapan sözler söylettiricek ?

Bence CoD MW4'ün ilk 10 bölümünde full ghost ile sniperler ile beraber makorovun ofisinde olucaz görevlere gidicez.

Sonra Price bu olayları öğrenicek Soap'ın Sandman'in intikamını almak için Ghost'a saldırıcak.

Abi Ghost bence en iyi karakter MW2'deki

http://www.youtube.com/watch?v=ZchTjZCJbto

Bu da sniperlerin varlığını kanıtlıyor.Sorusu olan ?

Abi amada attın yok artık Ghost Makarov un adamı olcak (!)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

Peki ya gaz?

Zakhaev Gaz ın kafaya sıkıyor adam nasıl yaşasın

• Benim Modern Warfare da en çok sevdiğim karakter ghosttu mw 2 yi bitirdiğim zaman ghost öldümü diye baya merak ettim mw 3ün fragmanlarına baktım ghost varmı acaba diye. MW 3 ün bir fragmanında karanlık bir sahnede ghostun duruş şekliyle aynı pozisyonda duran bir adamı gösteriyordu görebildiğim kadarıyla adam da ghost gibi bir kulaklık takıyordu ve maske takdığı da anlaşılıyordu ama oyunu oynayınca o adamın call of duty 4 teki gemi bölümündeki Sgt.Wallcroft olduğunu anladım (aynı zamanda Wallcroft'u ghostu seslendiren kişi seslendiriyordu)
    Yapımcılar o sahnyi sadece merak uyandırmak için yaptılar çünkü adamlar ghost karakterinin ne kadar çok beğenildiğini biliyor ve mw3 de çoğunluk için hayal kırıklığı olduğu için şimdi de call of duty ghosts diye bir oyuna yöneldiler.Oyun da Ghost da vardır inşallah ama daha fragmanlarda falan ghosta dair hiç bir şey yok sanırım 'ghosts' denen takım amerikan ama Mw2 deki ghost ingilizdi. Bildiğim kadarıyla oyundaki arkadaşlarımızdan biri de Riley isimli bir köpek aynı zamanda 'Riley' ghostun soyadıydı ama oyunda eğer ghost yoksa bir anlamı olmaz diye düşünüyorum.Bölümün başında ghostun neden yanmaz giysiler giyiyoruz dediğini daha önceden birinden duymuştum ama oyuna türkçe yama yüklememe rağmen öyle dediğini göremedim üstelik o bölümü defalarca oynadım.Ama aynı şeyi burada da görünce merak ettim ama ghost Sheperd'ın 44.Magnum silahıyla vurulduğu için yaşama şansı hiç yok bence çünkü o silah yakın mesafeden çok feci hasar veriyor.Bir de benim anlamadığım Ghost önünden vuruluyor ama arkasında da kan var bu nasıl oluyo ama eğer mermi önden girip arkadan çıktıysa o yüzdendir belki ama mermi delip geçtiyse o zaman hiç yaşama şansı yok yani.

• Az kaldı , sabredin.

Kendi fikrim eğer oyunda olsaydı fragmana koyarlardi ama oyunun sonunda falan gelirse şaşırmamak lazım

• demrenx4 D kullanıcısına yanıt
    riley ismi bana da garip geldi neden köpeğe riley adını verdiler ve bu oyunun seneryosu neden sır gibi saklanıyor
    ghost'un ölümüne gelirsek o bölümde kıyafet olayı yalan magnum '44 ile vurulup yaşamak mümkün karın boşluğu-böbrek civarına geliyor mermi ve delip geçiyor. kurşun içeride kaldığı zaman boyunca vücüda yayılır bildiğimiz gibi kurşun zararlı bir madde yani delip geçmesi hatta boşluktan delip geçmesi yaşama ihtimalini çok fazla arttırır.
  • Ghost, Modern Warfare serisine ait bir karakterdi. Cod Ghost ile çıkacağını sanmıyorum. MW serisi bitti. Ghost serisinde herkes yeni olacaktır. Tabi keşke MW bitmemiş olsa ve Ghost'ta Ghost çıksa
  • Cod 4 teki Gaz'ın ölmediği MW2 de Ghost ile devam ettiği söyleniyor. Ayrıca Ghost Fragmaninda Gaza çok benzeyen (tip olarak) bir karakter var. Anlaşılan o ki bu sefer ki senaryo değişik olacak. Ama ne olursa olsun tekrar Gaz ile oynamak süper olacak

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: myres

Ghost, Modern Warfare serisine ait bir karakterdi. Cod Ghost ile çıkacağını sanmıyorum. MW serisi bitti. Ghost serisinde herkes yeni olacaktır. Tabi keşke MW bitmemiş olsa ve Ghost'ta Ghost çıksa

Seri devam ediyor hocam. Fragmanın sonunda MW series yazıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: G.R.I.M.S.O.N888

quote:

Orijinalden alıntı: grkmsntrk

quote:

Orijinalden alıntı: G.R.I.M.S.O.N888

Yuri de öldü

Bende güldüm şimdi okuyunca

Hahahaha koptum lan

• Cod Ghost Mw2 de vurulmasından öncede olabilir hemen öldüğü sahneden sonrasını zannedip yaşıyormuş diye umutlanmamakta gerek oyunun ne zamanda geçeceği belli mi bilmiyorum ama :P
  • merhaba arkadaşlar konuyu hortlattığım için özür dilerim ama yazmadan duramadım. benim aklıma takılan mw 2 de soap ın finalde ölmemesi. soap o haliyle ölmediyse ghostun ölmediğini düşünüyorum. bence ilerki serilerde karşımıza çıkacak ama hafızası kaybetmiş bir şekilde. price ona herşeyi anlatacak ve tekrar birleşecekler. frost ölmedi hatırlarsanız. sandmanların görevinde yoktu . frost da başka bi teama liderlik edecek. task force ve delta force gibi işbirliği yapacaklar. eğer soap çıkarsa belki cıvıyabilir. benim düşüncelerim bu. teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvOXTR -- 23 Aralık 2013; 19:00:07 >
  • EvOXTR kullanıcısına yanıt
    Ghost'u yaktılar ama Mw2'de çok saçma olur dönmesi. Soap konusunda ise benim aklımda Makarov bizim üstümüze gelirken Soap ölüyor ve Price bize yumruk attı ve sonrasını bilmiyoruz. İşte o terk ettikten sonra soap yine orada yatıyorsa ve makarov ve adamları soapın kalbini tekrar çalıştırır ve beynini yıkar ve böylece Mw4 ortaya çıkar ama böyle bir şey olursada serinin b@ku çıkar heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clawson

Ghost'u yaktılar ama Mw2'de çok saçma olur dönmesi. Soap konusunda ise benim aklımda Makarov bizim üstümüze gelirken Soap ölüyor ve Price bize yumruk attı ve sonrasını bilmiyoruz. İşte o terk ettikten sonra soap yine orada yatıyorsa ve makarov ve adamları soapın kalbini tekrar çalıştırır ve beynini yıkar ve böylece Mw4 ortaya çıkar ama böyle bir şey olursada serinin b@ku çıkar heralde

Frostu merak ettim çok karizma bi karakter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvOXTR -- 24 Aralık 2013; 14:51:05 >
  • lankakartal L kullanıcısına yanıt
    inan ben şüphedeydim zaten bu yazını okuyunca tamamen emin oldum gibi üstelik infinity warddan bir yetkili ileride ghostun bir sürprzle geri döneceğini söylemş sanırım bi yerde okumuştm. Bu arada mw4 çıktı biliyorsundur orada böyle bir sürpriz olmadı ben mw5 te bekliyorum ghostu :) ama ghost kötü adam olmasa daha iyi olurdu yaf :D ben o haberi okuduğumda ilk şöyle bi senaryo gelmişti aklıma mw5de makarovun ölümünden sonra price ve yeni takımı makarovun herhangi bi uzantısı olup olmadığını ve yeni tehditlere mahal vermemek için o gürcistan rusya sınırındaki makarovun güvenli evinde yeniden bir operasyona giderler ( hatırlarsan makarovun bilgisayarındaki bilgileri task force öğrenememişti shepherd dsm'i alıp roach ve ghostu vurduğu zaman) . ama ne yazıkki aynı baskına ikinci kez maruz kalmayıp akıllılık eden ultranasyonalist örgüt bu sefer çok kalabalık bir şekilde evin etrafında kamuflajlı zırhlı araçlarla tuzak kurmuşlardır. sonuç olarak takım esir düşer. makarov sonrası örgütün toparlanma esnasındaki yeni lideri tam price'ı öldürecekleri zaman o sniperler ile ghost uzaktan priceyı vuracak olan adamı mıhlarlar. Ghost kalabalığı gördüğü için ingiliz ve amerikan destek birliklerini de çoktan çağırmıştır . sonuç olarak price ve takım kurtulurlar. price ghostu görünce ağlamaya başlar sarılırlar ve ghost geçen onca zaman nasıl hayatta kaldığını price'a anlatır ve yepyeni maceralara yelken açarlar :).. duygusal bitti kusura bakma :D

bu arada editlemek istedim ghostun maskesini çıkarıp yüzünü ilk defa görebileceğimiz bir an olabilir o an :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naci_Balkavan -- 10 Şubat 2014; 12:54:32 >

• MW4 çıktı mı ?
    Senin seneryo güzelmiş ama
  • yahu gelen geçen ya öldü ya ölmedi diyor.. yav bu infnity ward geldi MW DENEN SERİNİN İÇİNE SIÇTI BATIRDI YAV BEN COD DENEN OYUN ÇIKTIĞINDAN BERİ OYNARIM OYUNU ALMAK İÇİN OKUL HARÇLIĞIMI harcamadığım zaman bile olmuştu eskiden bayram harçlıklarını biriktirir cod oyunu alırdım bide cod mw4 çıkacak diyonuz oyunun mw2 mw3 serisi okadar satış rekoru kırarken niye oyunun cod ghost yerine cod mw4 çıkarmadılar yav mw serisini unutun ben en çok etkilendiğim oyun cod 4 cod mw2,mw3 ve black ops 1 di sonrası saaten vırt zırt bide şuanki cod ghosta pc multide günlük en fazla 7000 bin küsür online :D olum bide videoda 40.saniyede nerde sniper var la video kararıyor ozaman
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.