< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 25 Mart 2018; 11:21:54 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 25 Mart 2018; 11:21:54 > |
MW 2 'nin bende özel yeri vardır, multide en eğlendiğim oyundu zamanında.
Favela , Highrise , Karachi , Skidrow , İnvason , Rust , Scrapyard , Terminal. Akıldan silinmeyecek haritaları yüksek kaliteli grafikler eşliğinde dolaşmak için bile alınır. |
Ilk nuke umu atacam diye kac gece sabahlamistim Mw2 oynarken.O zaman 120+ dan asagi ping degeri gorsem opup basima koyuyordum.O baglantiyi bile sallamadan oynadikca oynardim yilmadan usanmadan.Sniperdan tekli tabancaya her silahda ustalasmistim...Ayni ruhu ve tadi geri getirirler insallah.
|
Malesef Eurogamer gibi büyük kaynaklarında doğrulamasıyla multi olmayacağı kesinleşti sayılır.
Dün CoD4'de "Gaz", MW2'de Ghost karakterini ve diğer IW oyunlarında da çeşitli seslendirmeler yapan Craig Fairbrass'ın twitter biosunda çalıştığı film ve oyunlar arasında Modern Warfare 1/2/3/4 yazdığı görüldü sonrasında bunu apar topar düzeltti ama 2019'da Modern Warfare 4'ün gelmesi çok büyük bir ihtimal. Yukarıdaki sebeple bu nisan ayında Modern Warfare 2 singleplayer'ı bir sonraki baharda da MW3'ün singleplayerı remastered olarak gelecek büyük ihtimalle. Modern Warfare 2'nin multiplayerı'nın gelmiyor oluşu Activision'ın korkusundan kaynaklı eğer MW2'nin multisi gelseydi buradaki çoğu kişi gibi kimse Black Ops 4'ü satın almaz veya alsada Activision'a uzun süre para kazandıracak kadar oynamazdı.MW2'nin multisi gelmesi demek WWII'nin DLC ve micro satışlarının anında dibi görmesi, Black Ops 4'ün de ciddi tehlikeye girmesi demek. Adamların elinde öyle bir oyun var ki remastered yapıp satarsa önce kendi dahil olduğu serinin satışlarını tokatlıyor malesef durum bu. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleepingtree11 -- 17 Mart 2018; 11:34:33 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|