Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU] (261. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.814
Cevap
54
Favori
314.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darth hede

son zamanlarda dikkatimi çeken birşey var. kaybeden takımın oyuncuları, oyun sonuçlanmadan 3-5 saniye hatta bazen oyun biter bitmez çıkıyor. oyun bittikten sonra çıkan listede kaybeden takım hep 3-5 kişi eksik. ilk zamanlar böyle birşeye şahit olduğumu hatırlamıyorum. bunun bir sebebi mi var yoksa tek dert sonucun istatistiklere yansımaması mı?
    Nuke muhabbeti bekletiyor o yüzden bende çok nefret ediyorum o yüzden geri sayım basladigi an çıkıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece 1 de başladım 5'e kadar fal ve m4a1 gold yaptım yani biraz uğraşsam hepsini kısa sürede yaparım fakat kafa dayanmaz

• quote:

son zamanlarda dikkatimi çeken birşey var. kaybeden takımın oyuncuları, oyun sonuçlanmadan 3-5 saniye hatta bazen oyun biter bitmez çıkıyor. oyun bittikten sonra çıkan listede kaybeden takım hep 3-5 kişi eksik. ilk zamanlar böyle birşeye şahit olduğumu hatırlamıyorum. bunun bir sebebi mi var yoksa tek dert sonucun istatistiklere yansımaması mı?
    Bir bölgeyi almak ortalama 10 sn.
    Tüm bölgeler dusmandaysa 6 7 sn kala bende çıkıyorum belli ki patlayacagiz , nuke gelince izlemek zorundasın çıkamazsın.

• GeçerkenUğradı kullanıcısına yanıt
    2'şer saatten sıfırdan yaptıysanız valla helal olsun hocam. En az 800 kill + mountu long shot'ı reload sonrası vs de var. Dakikada 6 kill falan almak lazım verimli bir şekilde sizin hesabı tutturmak için. :/ Gerçekten kafa dayanmaz kolay değil.
  • ya ben düz multiplayer'dan bahsediyorum. tdm, domination falan. sizler sanırım ground war'dan yada başka modlardan bahsediyorsunuz. çünkü tdm oynarken nuke pek ihtimal dahilinde değil.
  • quote:

ya ben düz multiplayer'dan bahsediyorum. tdm, domination falan. sizler sanırım ground war'dan yada başka modlardan bahsediyorsunuz. çünkü tdm oynarken nuke pek ihtimal dahilinde değil.
    Aynen ben groundwar dan bahsediyordum. Diğer modlarda ölmeden nuke atmak zor genelde hile oluyor.

• Arkadaşlar level atladığımızda bize verilen bir ticket var hani o ticketlarla girilen kısım ne işe yarıyor? sadece XP ödüllü mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iNFeRNuS

Arkadaşlar level atladığımızda bize verilen bir ticket var hani o ticketlarla girilen kısım ne işe yarıyor? sadece XP ödüllü mü?
    Ödüllerine bakınca xp gözüküyor ama daha birkez bir ticket kullanmadım oraya

Hesabı koydum sahibinden e soranlar var bakalım

• rockerroll kullanıcısına yanıt
    Burayada koy buradan daha seri alan cikar

• quote:

Orijinalden alıntı: Kadir59

Burayada koy buradan daha seri alan cikar
    800 TL den koydum,

1700cp
    3 ve 4 sezon full
    3 4 operatör kapali
    Coop görevleri tamam
    Full damascus
    Ek olarak ucuz cp alma imkani

• quote:

Orijinalden alıntı: rockerroll

800 TL den koydum,

1700cp
    3 ve 4 sezon full
    3 4 operatör kapali
    Coop görevleri tamam
    Full damascus
    Ek olarak ucuz cp alma imkani

Alıntıları Göster
    Buradan kastim ikincil el bolumunde ilgile yere ilan açman hocam. Yoksa konuda kaybolur gider

• Bu aralar herkes wallhack kullanıyor gibi geliyor bana, KD oranım 40 bin den sonra ilk defa 1'in altına geriledi (warzone hariç). Bağlantı kalitesi de ortalama görünüyor, iyi hale getirmeyi başaramadım. Oyunu erken erişimde alanlardanım, hayatımda kendimi sürekli geriliyor gibi hissettiğim tek oyun bu oldu. Damascus'u açtım, bütün silahlara hakim olacak kadar oynadım ama hep daha kötüye gidiyorum
  • Elimde 2400 cod points kodu var arkadaşlar 21 haneli pc için bu kod ben konsoldan oynuyorum, o yüzden 90₺ karşılığı veriyorum kodu aktif edemediğimden. İlgilenenler yazabilir.

Edit: Kod blizzard üzerinden aktif ediliyor araştırdığım kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem.IX -- 17 Temmuz 2020; 19:7:48 >
  • Rumble gelmiş biraz stress atalım

• Tam kilo tracer pack alsam mı düşünürken cr 56 ya da mavi tracer gelmiş operatör packte, 2.alternatif silahimda oydu kilodan sonra bu sıra

• Gorkem.IX kullanıcısına yanıt
    Pcde aktif ediliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ketupa

Bu aralar herkes wallhack kullanıyor gibi geliyor bana, KD oranım 40 bin den sonra ilk defa 1'in altına geriledi (warzone hariç). Bağlantı kalitesi de ortalama görünüyor, iyi hale getirmeyi başaramadım. Oyunu erken erişimde alanlardanım, hayatımda kendimi sürekli geriliyor gibi hissettiğim tek oyun bu oldu. Damascus'u açtım, bütün silahlara hakim olacak kadar oynadım ama hep daha kötüye gidiyorum
    Keşke sadece wallhack olsa

• arkadaşlar oyunun hesabını satmış bulunmaktayım.battlefield deneyeceğim ama belli olmaz bir hesap alıp aranıza tekrar dönebilirim sıfırdan başlayarak.bu oyunu seviyorum
    sağlıcakla kalın iyi eğlenceler
  • Dc plunder atan olursa gelsin...

https://discord.com/invite/6J6D7Zc
  • rockerroll kullanıcısına yanıt
    Hayirlisi olsun hocam. Benimde aldigim hesapta damascus icin tek launcherlar kaldi. Gorevlerinin nasil yapildigina dair yabanciyim. Anlayamadigim gorev olursa size sorabilirmiyim?

• 
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.