Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU] (262. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.814
Cevap
54
Favori
314.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kadir59

Hayirlisi olsun hocam. Benimde aldigim hesapta damascus icin tek launcherlar kaldi. Gorevlerinin nasil yapildigina dair yabanciyim. Anlayamadigim gorev olursa size sorabilirmiyim?
    Tabiki

Shipment shoot House gibi maplerde personal radar ve sinyal bozucuya ateslerseniz bile %90i tamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rockerroll kullanıcısına yanıt
    sinyal bozucu hangisi oluyor hocam ? sadece fırlatmak yeterli oluyor mu ne yapmamız lazım ?

Son olarak Launcher görevlerini okuyorum ama ne yapmam gerektiği hakkında fikrim yok. Acaba görevlerin türkçe açıklamalı ne yapılması gerektiğini yazan bir site varmıdır faydalanabileceğimiz ?
  • Kadir59 kullanıcısına yanıt
    Sinyal Bozucu'dan kasıt, Counter Uav diye geçiyor. Sol üstteki küçük radar senkron bozukluğuna uğruyor. Karman çorman gösterir. Kafanı kaldırıp göğe doğru baktığında zaten görürsün. Ayrıca, sesini de duyabilirsin. Onu patlattığın zaman launcherın hanesine bir yazılır. Attack veya defense olarak ayrı ayrı tabii ki.

Sana tavsiyem, Amped perkini mutlaka takmalısın. Launcherı çabuk eline alır ve reload süreside hızlıdır. İyi kasmalar...
  • d33p3r kullanıcısına yanıt
    Ampedsiz launcher eziyet zaten. Tesekkurler hocam

• Pm den açıklamıştım bende counter uav için bir tüyo vereyim eğer kullanacaksaniz
    Oyun alanının üzerine atmanıza gerek yok çoğu oyuncu oyun alanının tam ortasına çağırıyor counter uav yi ben seçme haritasında en köşeleri seçiyordum ground war da bile kimse bulup indiremiyordu

• rockerroll kullanıcısına yanıt
    Evet hocam sizede tesekkur ederim tekrar.
    Bu counter uav nami deger bozucu cihazi atmamizin launcher kasarken ne faydasi oluyor hocam? Daha cok onlari indirmemiz gerekmiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kadir59

Evet hocam sizede tesekkur ederim tekrar.
    Bu counter uav nami deger bozucu cihazi atmamizin launcher kasarken ne faydasi oluyor hocam? Daha cok onlari indirmemiz gerekmiyor mu?
    Dusmaninkileri indir tabi ama sende kullan
    Ben genelde düşman uav çağırmadan kullanmiyordum. Düşman uav çağırınca peşine bende counter uav yolluyordum avantajlarını aliyordum

• Arkadaşlar bende ana oyun var fakat warzone ile birlikte 202 gb oluyor ve ssd ufak olduğu için indiremiyorum. Sadece ana oyunu indirmek istiyorum bir yolu yok mu? Şaka gibi...
  • XHellsing kullanıcısına yanıt
    yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesin birlikte oyun attığı sadece call of duty türkiyeye özel kalabalık bir discord ve klan grubumuz var tek olan veya takım oyunu arayan arkadaşlar gelip rahatlıkla oyun bulabilirler aynı kd de olan kişilerle kd odalarında da oynayabilirler ayrıca klana da katılıp ekstra exp kazanabilirler .Takım oyunu oynayacak aktif kişi bulmak dışında oyun ile ilgili haberleri, sohbetleri, güncellemeleri de takip edebilirsiniz.

Linke tıklayarak katılabilirsiniz.

discord
    Join the 🅲🅾🅳 - TheBigPlayers Discord Server!
    https://discord.com/invite/MDhCkvG

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: XHellsing

Arkadaşlar bende ana oyun var fakat warzone ile birlikte 202 gb oluyor ve ssd ufak olduğu için indiremiyorum. Sadece ana oyunu indirmek istiyorum bir yolu yok mu? Şaka gibi...
    Boş bir 240gb SSD de sorun olmuyor. Farklı bir diskiniz varsa orayada indirebilirsiniz. Battlenet ten yolu göstermeniz yeterli

• Oyun yaşlandıkça hile daha çok görmeye başlıyorum. COD benİm için bitti sayılır. Her yıl aynı terane.
  • Malesef bu ara mp de çok hile denk gelmeye basladi

• Report ettiğimiz hilecilerin banlanıp banlanmadığını nasıl öğreniriz dostlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kim diyordu burada damascusslu hesaplar milyar ediyor diye :D 500 e iki tane buldum bugün kendi hesabım olmasa alırdım ...
  • Oyunu bugün aldım Single oynamadan multiye girsem multide açılmayan silah vs oluyor mu?

• hayır olmuyor.SP ve coop oynayarak operator falan açılıyor sadece yada silah veya level ıcın double xp veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 2 Ağustos 2020; 13:13:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler ben warzone a pek girmiyorum ana oyun modern warfare var bende illa 200 gb indirmek zorundamıyım acil yardım pls
  • 
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.