Alınabilir hocam betasını fazlaca oynadım beğendim. Fakat fiyat olarak değmez indirim beklemek daha mantıklı eskiden rusya üzerinden ucuza alırdık şimdi o da patladı maalesef.. |
Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU] (279. sayfa)
-
-
beyler modern warfare 2019 olan oyunun hikaye modunu denemek istiyorum yardımcı olabilecek var mı ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: xxxcembeyler modern warfare 2019 olan oyunun hikaye modunu denemek istiyorum yardımcı olabilecek var mı ?
Günlük olarak kiralıyorum istersen ekle discorddan Volkan#1788
cold war ve modern warfare 2019 mevcuttur
-
Oyunun indirme boyutu ne kadar?
-
Coldwar mı mw mı sizce ? Online için soruyorum. -
oyunun onlinesi aktifmi
-
Aktif
-
Fİyatlar 200 tlden başlıyor hocam
-
Hesabı satacağım için bir gireyim dedim, oyun gayet aktif. Oyunun ilk günlerinde akşam-gece saatlerindeki gibi doluyor oyun. Anında oyun bulmuyor ama birkaç dakika içinde öfkeli kalabalık tamamlanıyor.
Keşke beraber oynadığım ekip dağılmasaydı da aylar sonra yeniden devam etseydim. En eğlendiğim FPS oyunuydu kendisi.
-
Uygun fiyattan alabilirim
-
Benim hesap size gelmez, içinde on dolarlık puan ve upgrade'li silahlar var. Oyuna başlayıp bırakan birinden uygun fiyata alabilirsiniz.
-
Arkadaşlar oyun ayarlada 60 hz de takılı kaldı. fullscreen de 120 hz de ayarlayabiliyordum 2 k da. Şimdi 1k da bile 60 hz de kaldı. Oyun 120 fp üstü verirken sreen refresh rate 60 da takılı kaldı.
Bayadır oynamıyordum , bugün girdim bu salak sorun yüzünden saatlerimi ahrcadım.çözüm nedir bilen varmıdır
-
Aygıt yöneticisinden monitörü silmeyi denediniz mi?
-
Siz yazınca denedim ama yok olmadı. Aylardır oyunu oynamıyorum, eskiden 120 seçiyordum bu sistemde sorun ne anlayamadım
-
resmi tr discordu, 13 bin kişi var aktiflik oranı çok yüksek her zaman diliminde birlikte giricek kişiler bulabilirsiniz
-
Bu oyunun üzerine Cold war,Vanguard çıktı ama şu oyunda ki shoot house ve shipment tadını hiçbirşey vermiyor. Özellikle shipment tam bir kaos
-
Düzgün dört-beş arkadaş olsa şu gün geri dönerim, her şeyin güzel olduğu multi FPS oyunu pek bulunmuyor. Hardcore'u ayrı güzel, diğer modları ayrı güzel.
-
Oyunun sıfırı minimum kaça bulunuyor arkadaşlar?
-
gecen gun ındırımdeydı 30 euro hala devm edıyor mu bılmem. -
İşte yine çok ya günümüz kur ile :(( Neden bu oyun indirim zamanı bari 200tlye filan inmiyor anlamıyorum 2 yıllık oyun sonuçta
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X