< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU] (281. sayfa)
-
-
Maymun dolmus oyun,eskıden azdı,full auto tabanca eklemişler adam zıplarak oynuyor elimde lmg var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Warzone'un çöp olmasının ardından döndük krala tekrar.
-
bu sorunu yaşıyorum
çözümü var mı?
YoungZealousyzgamingyoutubedocumenting Call of Dutys new server crash 2021 and global virus they had us update to. boycott Call of duty. "DEV ERROR 1202" ??????https://www.youtube.com/watch?v=Eynr4h2jgkM -
Blizzard Ru da 111 tl oyun. almak isteyen denemek isteyene duyrulur. Zamanında 123 tl ye alıp az zaman geçirmedik. Hesabı sattım şimdi yeniden almak istiyorum ama Rus hesab , ödeme yöntemiyle uğraşmak çok can sıkıcı.
-
Rusya'dan alabilen varsa yardımcı olabilirse çok iyi olur ben hiç başaramadım bu işi.
-
Rusya'dan VPN ile alırken şu hatayı aşabilen varsa yardımcı olsun ya hiçbir şekilde alamıyorum
-
Vpn ile alım yapamazsıız.Kredi kartı olarak ödemeyi kabul etmediği için o hata var.Sebebi vpn ile rusya dışından kredi kartlarını sistm tespit ediyor ve rusyaya ait olmayan kartı red ediyor.Olay bu.Çözümü yok.
O bölgede veya türki milliyetlerde yaşayan bir tanıdığınız varsa onun aracılığı ile alabilirsiniz.
-
Kredi kartıyla olmuyor. Yanlış hatırlamıyorsam bir yerden bakiye yüklemesi yaparak almıştık. Konu içerisinde nasıl olacağı yazıyordu. Dediğim gibi rus bir siteden bakiye mi ne alıyorduk öyle almıştıl biz. Biraz araştırın bulursunuz konu içerisinde kesin.quote:
Orijinalden alıntı: ManciaaRusya'dan VPN ile alırken şu hatayı aşabilen varsa yardımcı olsun ya hiçbir şekilde alamıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam hangisi olabilir acaba? 2 yıl önceki mesajlara falan gittim de bi türlü bulamadım hatırlayabilir misiniz acaba hangisi olabilir?
Battle.net Balance olabilir mi? Plati.ru'da 500 rublelik kodlar satılıyor acaba öyle miydi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manciaa -- 22 Aralık 2021; 18:30:31 > -
Son sayfalarda oyunun artık Rusya'dan alınamadığı konuşulmuştu, yanlış mı hatırlıyorum? VPN ile giriş yapmak gerekiyormuş her seferinde, ödeme sorunu aşılsa bile.
-
Satabilirim benim hesabı lazımsa,veya konuda almak ısteyen olursa.
Ama baya kasılmıs hesap sezon 5 sonrası harıc tum sılahlar acık belkı %90ı full(AR-LMG-pistol platin,striker 45 obsidyen acık)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunu ben de hazır indirim varken aldım arkadaşlar. Yalnız indirmek için bi setup dosyası pc'ye inmişti. Bugün oradan devam ettim önce battlenet kuruldu tamam ama sonra oyunu kurmaya geçince warzone'u da kurmaya zorladı. Campaign, multiplayer vs hepsinin seçimi kaldırılabiliyordu ama Warzone (required)'ın seçimi kaldırılmıyordu. Uğraşmadım indireyim bari dedim. Warzone'u da illa indirtiyorlar mı?
Uygulamadan games bölümüne bakınca da işin ilginci modern warfare'e warzone diyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhtemelen -- 29 Aralık 2021; 1:5:27 > -
öyle maalesef. warzone şart, seçenek sunmuyor oyun.
yanlış hatırlamıyorsam cold war çıktından sonra oyunun adı warzone oldu programda. klasik activision işte, eski oyunlara üvey evlat muamelesi yapıyorlar.
-
Warzone'u denesinler talep artsın diye yapılmış birşey olabilir. Ben de madem indiriyorum bi bakarım artık :)
Teşekkür ederim.
-
online için almayı düşünüyorum hala çok oyuncu var mı? tavsiye eder misiniz?
-
Bende indiricem bayadır girmiyordum. Onlineda halen daha çok oyuncu vardır diye düşünüyorum. Çünkü hem o kadar eski bir oyun değil hem de kolay kolay bırakılmayacak kadar keyifli bir online modu vardı bana göre
-
Hardcore Team Deathmatch oynayanlar eklesin akalım.
HakanOO#2837
-
Arkadaşlar Modern warfare'de şu an kullanabileceğimiz en etkili assaulst ve smg silahı nedir ?
-
ar olarak as-val derim heralde ama biraz fazla güçlü. hardcore oynuyormuşum gibi hissediyorum o yüzden kullanmıyorum hiç.
cr56-amax olabilir. oyunun komünitesi genelde bu silahı çok seviyor. benim tercihim ise ram7.
smg olarak cx 9 baya iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darth hede -- 21 Ocak 2022; 19:38:29 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X