Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU] (283. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.814
Cevap
54
Favori
314.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayır :) Dediğim gibi klonum gibisiniz. O hatayı ben de sadece COD MW'de alıyorum ama sadece o resmi attıydım o zaman. Ben de sizin gibi önce o hatayı sonra bu hatayı alıyorum. Ne yapmak gerek ricocheat'i sil yükle falan işe yarar mı? Yoksa acaba 3rd party programlar var diye bir şey mi yapıyor acaba? (denemek lazım, razer app, steelseries app vs.) .

Umarız update işe yarar bekliyorum feedback.

Belki bi Rocket League'de arada ping olması sıkıntı. Acaba siz oynuyorsanız var mı böyle tecrübeniz? Modemi resleyince geçiyordu sinir bozucu. Pingin 60 70lerden 5er 10ar çıkıp indiğini görüyorum öyle bir cıkış iniş yani. ara ara yapıyo direk oynanmaz hale geliyo. Bazen 200e sabitleniyo falan anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MordSithh -- 26 Mayıs 2022; 15:5:31 >
  • MordSithh kullanıcısına yanıt
    telefonun ınternetı bagla oyuna oyle gırmeyı dene

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denerim pcye geçtiğimde . Birkaç güne :D

hocam aşağı yukarı ilk çıktığı zamandan beri oynuyordum sonra bilgisayarım çöktü yeniden başlattım felan derken baktım account permanent banned yazıyor battle.net'e sordum biz birşey yapamıyoruz activision'a sor diyor bende activision'a ticket attım bu seferde onlar bilgi vermiyorlar sebebi ban ekibine ulaşılamıyormuş. log bilgisi dahi vermediler. içinde iyi para vardı şimdi kendi çapımda kurumsal işlemleri başlattım. beklemedeyiz.

bu iş bu kadar kolay olmamalı kendim crackli programa uyuz olan birisiyim ki herşeyin orjinalini kullanıyorum bırak hile indirmeyi felan. bu firmalara devletler boşuna ceza yağdırmıyor yani içeride 100.000$ param olsa siz direk hiçbirşey demeden hesabımı kapatacakmısınız? bunun bir bedeli yordamı olmalı. btk tarafınada yazı hazırlamayı düşünüyorum. adamlar deli paralar kazanıyorlar oyundaki 3 - 5 hileciyi banlamayıp bizim gibi insanları banlıyorlar. hakkınızı arayın sizdede böyle birşey varsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexus can -- 26 Mayıs 2022; 16:55:50 >

• nexus can N kullanıcısına yanıt

Aa geçmiş olsun. yok şükür öyle bir şey. Sadece uçtumun oyununa girmiyor. Discconnect veriyor işte yukarda arkadaşla tartıştığım sorun. Hiç menüye bile giremiyorsun..

Bu arada kim Battle net'e para atar ki :P Ben de rus hesabıyla aldıydım 130tlye cod mw, 50tlye overwatch o kadar. sonra fixlediler Rus olayını TR'ye geçirdim hesabı. COD MW2 de bize bi 400 500 çakarlar herhalde ki büyük ihtimal almam öyle hemen Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU] 

• Halen daha alınır mı hocam? BF1'den beri saran bir oyun olmadı, BFV oynadım biraz ama o da sıktı. Eski COD'culardan biriyim. Daha sonrasında BF3 ile beraber sırasıyla 3-4-1-5 oynadım yıllarca.

MW3 ve MW2'yi ilk zamanlarında epey oynamıştım Multiplayer olarak. Bu yeni oyunun da (gerçi artık eski sayılır da) betasını oynayıp çok beğenmiştim ama o zaman alamamıştım.

300 TL iyi para ama değer mi bu devirde? Multiplayer serverlar falan dolu mudur? Hile oranı yüksek midir?

• Wallcroft kullanıcısına yanıt

Alınır hocam, her gece 12'den sonra 1-2 saat TDM 10v10 oynuyorum anında oyuncu bulunuyor. MW2 çıkana kadar gideri var, hile ile karşılaşmadım kimse yürek yiyip de hile açacağına sanmam, anında ban yer. 300TL iyi para tabi yani benim 2 günlük param gerçi ama kimisine göre 1 haftalık parası değişir bu durum.

• Çok teşekkürler hocam yorumların için. Cold War’da indirimdeymiş ama tercihim MW olacak sanırım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

3rd party programlar sıkıntı zaten onu biliyorum sitesinde bu programları devre dışı bırakmayı warzonela çakışabileceğinden bahsediyor.

Disable NZXT CAM, MSI Afterburner, and Razer Cortex, as these can conflict with Call of Duty: Modern Warfare. vs....

Şimdi bende razer synapse(klavye,mouse,mouse pad) mevcut.Yazılımı kaldırıp denedim şimdi değişen bişey yok.Yazılım dan kaynaklı desem aynı yazılım arkadaşım da mevcut onda herhangi bir sorun yok.Tabi onda sadece mouse var.Bu yazılımın da warzone dan çok owerwatch da sorun olduğunu belirtmişler falan filan vs.... Razer da synapse 3 de bu sorunları çözmüşler ama warzone tarafında bir çözüm yok gibi.Denemediğim tek şey kaldı İNTERNET...

Onu da cumartesi kasayı iş yerine götürüp orada deniyecem.Turknet de bakalım ne yapacak Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU] 

• ByMurat_ kullanıcısına yanıt

Anladım hocam. Eğer öyleyse superonline'a ne demeliyiz bu durumda? Hayır birkaç hafta önce oyunu oynadım 2-3 kere girip çıktıydım. Sonra modemi kapatıp açınca gene girmedi namussuz. Ben de sadece razer kulaklık ve mouse var.

• siz öyle sanın. namussuzlar açıyo çatır çatır hile. ground warda. 2 3dk da adam gunship çekiyo direk ESC quit yapıyosun ztn boş zaman kaybı.

• Wallcroft kullanıcısına yanıt

300 baya fazla. 130a aldıydım. 200den fazla verilmez bu oyunlara normal şartlarda*. MP dolu merak etmeyin. MW2 çıksın gene olur. Ayrı bir güzelliği var bu MW 2019'un. MW2 eğer üstüne koyarsa cıvımazsa o zaman yapcak bir şey yok XD. Sadece ground war hariç işsizlere çok denk gelebilirsiniz. Hele S&D ise mod. Arap takımlar mı dersin vs. Konsolcu itler hayatsız gibi. Zaman yıprattı bizleri be Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU] 

Teşekkür ederim hocam yorumlar için. Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU] 

• @MordSithh

Yeni ekran kartımın(3060ti) erken gelmesinden dolayı kasayı bugün işyerine getirdim ve turknetle deneme yaptım.

Sonuç:bağlanıyor herhangi bir sıkıntı yok.

Ama bu sefer bağlanırken baya uzun süre bekletti 10 dakika falan hata vermeden iki faktörlü doğrulama istedi yaptım falan filan vs.... lobiye girebildim oyun attım 1-2 el sıkıntısız.

Şimdi bu sonuçlardan anladığım sorun net de.Peki bunu dediğin gibi superonline nasıl anlatcaz? superonline de oynayan arkadaşım var sıkıntı yaşamıyor ki bende yaşamıyordum 2 ay öncesine kadar.

Akşam tekrar kendi netimde deneyeceğim bakalım.

Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @MordSithh

Sorun çözüldü ama nasıl çözüldü anlamış değilim Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU] Ben modemi 2 gün önce(Modem giriş şifresini unuttuğum için) resetlemiştim.Hazır resetlemişken Upnp ye kapatıp denedim değişen bişey olmamıştı.Modemi resetleyince Tv plus için yeni öğrendiğim bağlantı noktası adresleme var onuda silmiştim tabi silince haliyle tv plus ağ bağlanamıyor hatası vermiş dün kardeşim arayıp söyledi.Eve gelince superonline arayıp düzelttiririm diye düşünüyordum ki ben eve gelene kadar modemden uzaktan bağlanıp kendileri tekrar bağlantı noktası eklemişler modeme.Tv plusı açtığım da ağ bağlantısını kontrol edin deyince modemi kapatıp tekrar açtım ve tv plus düzeldi.Kasamı da kurdum oyunu denedim hemen ve sorunsuz bağlandım Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU] 

Hmm. Yani hocam ne yapabiliriz?. Telefonla usb internet bağlantısı yaptım ve oldu. Sorun uçtumun superonline'ında. Ne yapmalıyım? Ne demeliyim? Rastgele resleyip durayım mı napıyım yani modeme? Onlara arayıp ayarlarımı tamamen sıfırlamalarını mı söyleyeyim ne diyeiym? Ki port mort ztn kullanmıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MordSithh -- 28 Mayıs 2022; 15:0:18 >

Aklıma gelen müşteri hizmetlerini arayıp online oyunlarda bağlantı sorunu,bağlansa bile yüksek ping değerleri gördüğünüzü söylemek ki benim olmasaydı eğer öyle yapacaktım.Sorun gözükmüyor vs... diyecekler muhtemelen ama mutlaka arıza kaydı oluşturun yoksa ilgilenmiyorlar.

O kadar mı? ee sonra? Kayıt bıraktırcaz bitti mi? REsleyin sıfırlayın ne yaptıysanız demeyeyim mi? TV + falan işlleri sizin dediğiniz?

Ya işte biraz yükselmek lazım.Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU] Çünkü ülke de bağırıp çağırmadan bi iş yaptıramadığımız için biraz sert olmak gerekiyor Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.