|
Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU] (284. sayfa)
-
-
5dkda çözdük .Aradım anlattım. Yönlendirme vs bir şey yaptım dedi. Arkaplanda sıkıntı vrsa onu çözmüştür dedi(sorunun çözülme sebebi için , bilmiyorum) Port yönlendirmeyle ilgili sordum bi kısıtlama yok dedi. Ama ben eskiden herhangi bi sunucu için port yönlendirme yapmaya kalktığımda hiç işe yaramıyodu port yönlendirme vs dedim. Öyle kısıtlama yok dedi. Kişisel router kullanamıosunuz fln dedi sordum arada geçti. Ondan sora 192.168... den routerin "log"una bakabiliyoduk onu sordum o bizle alakalı deil huaweiye sorun fln filan dedi :P araya birkaç ekstra soru sıkıştırdım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MordSithh -- 28 Mayıs 2022; 17:27:11 > -
Hocam sorun anlaşıldı. Düzensiz IP bloğu oluşuyormuş. Müşteri hizmetleri önbellek temizliğiyle 2dk da çözüyor her aradığımda. Elektrik kesintisi vs durumlarda oluyor. VE saDECE bu COD MW'De oluyor sorun :/ Statik ip dedi 30tl verceğime her ay 2dk arar çözdürürüm daha iyi. Ama böyle de gitmez. :/ Ekip yollarız falan dedi en kötü.
-
Hiç sorma kaç gündür hala uğraşıyorum
Geçen hafta 2 gün oynayabildim.Hafta sonu il genelinde elek. kesintisi vardı bakım için modem de resetlenince yine döndük başa.Kesin sorunu bulmak için önce şikayetvar a yazdım.Daha sonra kendi sitesinden tüketici şikayetleri bölümünden yazıştım.Tabi bunlara yaparken önce modemi değiştirdim.fiber şifremimi öğrenmek baya zaman aldı.Modemi ASUS router ile değiştirdim değişen yine bişey olmayınca eskiden kullandığım WINN vardı tel. kartı ona takıp pc ye bağladım ve oyun açıldı tekrar modemi takınca yine giremedim tabiki, hattımız da bir sıkıntı olduğunu anladım.Bunun üzerine dün akşam müşteri hizmetlerini arayıp baya fırçaladıktan sonra düzelttiler.
Sorun hattımız evet ama dediğin gibi her defasında elek. kesintisi,modem resetleme de sorun yaşıyacaksak vay halimize.Bunu nasıl çözecez bakalım
-
Oyunu bugun bitirdim hikayesi oldukça kısaydı ama yine de güzeldi :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Call of Duty sitesinde mail değiştirmek için tıkladığımda Eposta gönderildi yazıyor fakat gelen herhangi bir Eposta yok yardımcı olacak biri varsa, çok mutlu olurum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçmiş olsun gene :D Alıntılamayınca görmemişim. Var mı ekstra bunun üzerine gelişme? XD
Geçen oyuna girebildim fakat >350 ping aramada beni 10 15dk bekletti çıktım. Gene bir şeyler olduydu galiba bilemiyorum arkaplanı XD Bu arada oyundan da ban yedim nedense. 130TL vermiştim, 2.5yıl kuruşuna kadar hakketti . Ama emek gitti o kadar 6-7k snip kill, obsidianler XD
ARtık 2.oyuna . 1.öldü bu saatten sonra zaten. ARkadaşın hesabından girip oynarım yeter arada. tabi 700tl verilecek mi 2.ye orası meçhul XD
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MordSithh -- 9 Haziran 2022; 21:37:22 > -
Gelişme olarak otomatik ip yle değil de ne alakaysa DNS ile girebiliyorum oyuna sorunsuz bir şekilde.Ban için size de geçmiş olsun.Komple mi ban yediniz? Kompleden kastım geçici süre ile atıldığı zaman oyuna yine girebiliyorsun ama hile kullananların serverına atıyor seni o yüzden yüksek latency-ping le oynuyorsunuz.2. oyun için fiyat baya yüksek ama ben oyunu rusya üzerinden ruble ile aldım dolayısıyla 2. oyun kaç rubleye olacağını bekliyorum.Savaş yüzünden şu an fiyatlandırma da mevcut değil.
-
evet komple yemişiz, permanent. manipulating data ,software sebebiyle diyo 🤷♂️
rus ruble işini fixlemişlerdi malesef hocam. kart geçmiyodu. eğer öyle olursa güzel olur tabi. 300 400e en azından alırız xd. eger hala calısıyosa dener misniz merak ettim. ruble görüp alabiloz mı? ben hesabı TR ye de geçirdiydim birkaç sorun oldu die.
DNS derken, ne kullanmalıyım. dns te?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yanlış yere yazmışım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 10 Haziran 2022; 15:53:41 > -
Uzun bir süredir oyun veya cp almadım ama çalışıyor diye biliyorum bakayım diyecem de VPN şart.Benim hesap da hala ruble üzerinden alışveriş açık.VPN siz girersem de euya bağlıyor.
DNS içinde;
Sağlam dns sunucusu olan Cloudflare DNS (1.1.1.1, 1.0.0.1) yer alıyor. 14.96ms gecikme süresiyle en yakın rakibi 35.29ms. DNSPerf tarafından en hızlı, stabil ve güvenilir dns adresi seçilmiştir. Gizliliğe önem verir, güvenilir bir gezinti garantisi verir.
-
ipv ayarlardan bunu mu girmek lazıım yani?
ben geçen gün deneyeyim dedim mw2 için ama vpn ile login olamadım. blizz rusyayı engellemişti galiba
-
-
Mevcut hesabınız eu mu yoksa rusmu acaba? Ben ruble üzerinden almak için mevcut eu hesabımı bırakıp direk rus hesabı açmıştım.Savaş dolayısıyla engelledi evet ama zaman ne gösterecek bakalım.
O günden beri hesabım böyle;
-
ping ming sıkıntı edio mu
CoD Black Ops Cold War ve MW 19 satıyorum. İki oyun ayrı hesaplardadır. PM ile ya da DC üzerinden yazabilirsiniz : GeleweraSV5#0005
-
Sıkıntı olmuyor latency normal de 60 falan DNS ile 70i görüyorum.
-
-
hesap ru ya (tabi bir şekilde değiştirmedilerse) mw2019 çıktığında açmıştım hesabı paypal ayarlayıp almıştım oyunu. warzone zamanı da ikinci sezon point almıştım yine ruble ile sonra hiç bir alışveriş yapmadım.
edit: uuu ne mw2019u, blackops4 ü almışım ruble ile çıktığında.balance da RUB0 şeklinde. hesaba bir şey yapmamışlar ama dediğim gibi rusyaya olan ambargo yüzünden rus vpn ile login olunamıyordur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi designr -- 11 Haziran 2022; 13:51:11 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X