Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU] (282. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.814
Cevap
54
Favori
315.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hesap arıyorum. Satmak isteyen varsa dm üzerinden bana ulaşabilir. İyi oyunlar herkese.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Single playerde ses çıkmıyor, multiplayerde sorun yok, diğer call of duty serilerinde de sorun yok, durup duruken ses singleplayerin sesi gitti, anlayan bilen arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum, teşekkürler...

• Bir evde 2 bilgisayar var. İki bilgisayar aynı oyunu nasil oynar. Önceden internet kafelerde oynanıyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesap arıyorum, satmak isteyen özel mesajla iletişime geçerse sevinirim.

• Hesap arıyorum. Satmak isteyen varsa dm üzerinden bana ulaşabilir. İyi oyunlar herkese.

• BEYLER ÇOK SİNİRLENDİM:

Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU]

yok mu çözüm? Oyuna girmiyor hiç bi türlü. Internette falan mı bıse var. bu uçtumun superonline ı mı bişe yaptı ?? 2 hesapta da denedım yok. 130gb ı tekrar yükledım gene yok

• iNFeRNuS kullanıcısına yanıt

sorun çözüldümü bügün aynı sorunu yaşıyorum...

• Ya bu oyunun Hardcore oyun modları ne kadar keyifli yemin ederim yıllarca BF ciydim ama bu ne keyifli Bi oyunmuş yaa

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Serverları dopdolu tüm dünya bu oyunda gibi hissediyorum yeminle. Keşke bfye tıkılıp kalmasaydım. Online Hardcore modlarını şiddetle tavsiye ediyorum

• Kalibrexx kullanıcısına yanıt

Haritaları güzel, silahları güzel, iyi oynamayı ödüllendiriyor, perk sistemi güzel. Yeniden çıksa da yeniden popüler olsa ve keşfedip oynasak. Bir yerden sonra hardcore dışında oynayamıyor insan ve zaten o noktadan sonra -sebat edebilirse- daha da iyi oynamaya başlıyor.

• Selam arkadaşlar, Ps5 Sec hesabı arıyorum, satmayı düşünen varsa mesaj atabilirse çok sevinirim, teşekkürler.

Edit: Yanlış konuya yazmışım. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jan- -- 12 Mayıs 2022; 20:28:45 >
  • arkadaşlar oyun steame gelecek mi bilgisi olan varmı. anca orda indirim falan olursa alabilirim gibi duruyor.

• kaanfb38 K kullanıcısına yanıt
    Hocam gelmez steama Origin geldi Battle net gitti. Anlaşmalı gibi

• Satın alım tamamlanırsa battle netin kaderi de bethesda launcher gibi olacak. Kapatılıp ms store ve Steam de olur sadece ama suan için en azından bu sene icin mümkün görünmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Battlenet'te %50 indirimle 299TL ye düşmüş durumda alacaklar varsa kaçırmasın. Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU] 

• MordSithh kullanıcısına yanıt

1 haftadır (superonline fiber)aynı sorunla uğraşıyorum.Oyunu tekrar yükledim herşeyi denedim 3 kez format(biri win11) atmama rağmen, net de yazılan çözümleri denememe rağmen sorunu bulamadım.Sorun muhtemelen net de banlanmadık eminim çünkü benim hesabıma arkadaşım girebiliyor.Oyuna 2 ay ara vermiştim pc de değişen bişey de yok.Kafayı yemek üzereyim kısacası.Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU] 

• ByMurat_ kullanıcısına yanıt

Hocam klonum falan mısınız Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU] Yazdığınızın birebir aynısı bende. Bir ara girebildim sora internete res atmam gerekti hız düşük diye. herşeyi kapatıp açtım gene açılmamaya başladı. ARayıp küfrettircekler sonunda superonline bana. Siz aradınız mı? onların taraafında bir şey yapabilirler mi? res mes atsalar ypatıkları her ne boksa? Oyunu ben de sildim yükledim. Format atmadm deymez XD 1.5tb düzenim var. Evet banlı değiliz eminim. 2 hesap var bende biri arkadaşın. Onda da aynı. ben de superonline 100mbps + Turkcel tv paketliyiz.

lütfen çözüm bulalım sinir oldum. oyundn soğudum yeminlen. kol mol kalmadı 1-2 aydır aynı durum. bu sefer girince de oynayamıom die çıkıyorum XD

• ByMurat_ kullanıcısına yanıt

bu arada ticket atmıştım desteğe. adamlar dedi böyle şikayet alıyoruz bakıyoruz vs vs. haftalar oldu. bi ara işte yukarda dediğim gibi düzeldi 60gb updateden sonra. Sonra gene BOK. uçucam...

• nexus can N kullanıcısına yanıt

ban yediğiniz yazıyor mu? Olay ne? hatayı atar mısınız. yoksa direk sv yemi girmiyor bazı arkadaşların yaşaadığı gibi. merak e ttim de

• @MordSithh

Superonline tarafıyla görüşmedim çünkü sadece online olarak warzone oynamıyorum.Steam de var kardeşim PUBG oynuyor, ben Lost Ark oynuyorum hiçbir sıkıntı yok sadece battle net de sorun yaşıyorum.Sizin attığınız resim de server disconnected hatasından önce bende unable to access online services hatası verip direk resimdeki ekrana atıyor.Bu da şu demek çevrimiçi bağlantı hatası alıyorum.Aklıma yeni gelen rico cheat muhtemelen pc de birşeyi engelliyor ve ben bağlanamıyorum.Ben oyunu bıraktığım da rico cheat daha gelmemişti oyuna.Dün oyuna update gelmiş sanırım bugün update yapıp akşam bir kaç şey daha deneyecem sonucu paylaşırım Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.