pc için oyunun campingini oynamak için hesap kiralamak isdtiyorum. mw 1 ve mw 2 de oynayacağım (mw2 yeni olduğu için bekleyebilir) yılalrdır forumdayım zaten singleplayer camping için istiyorum son senelerde çıakn COD oyunları malum yöntem olmadı malesef o yuzden oynamak için hesap bakıyorum ilgilenenler pm atarsa sevinirim. 1 hafta kiralasam yeterli olacaktır(yarın 4 günlüğüne antalyaya kongreye gidiyorum dönüşte oynayabilirim ancak) (aynı mesajı black ops forumuna da attım black ops da bakıyorum (malum yontem olmamsı oaln yeni çblack ops) |
Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU] (290. sayfa)
-
-
İkinci elden bak kiralayan bikac kisi vardi guncel ilan olarak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam düşünürseniz bende var zamanında almıştım türkçe yama çıkmayınca oynayamadım
-
MW 2019'a gireyim biraz oynayayım dedim hiç oynanmıyor lobide bile teklemeye donmaya başlıyor. her şeyi yaptım ama düzelmedi. BF4 girdim hiçbir problem yok. modemi resetledim. gene çözülmedi. bu problemi yaşayan var mı??
Latency hiç oynatmıyor oyunu 80ms en az ve sıklıkla 150 ve üstünü görebiliyor.
@ByMurat_ hocam siz neler yapmıştınız nasıl çözülmüştü?
-
İnternet ile alakalı değil gibi oyun da graphics sekmesindeki On-demand Texture Streaming ayarınız ne? açıksa eğer kapatıp tekrar deneyin.
-
Hocam o ayar kapalı ya. oyun sanki bozulmuş gibi. hesap rustu benim türkiyeye çevirttirdim acaba ondan mı diye düşünmüştüm. ray tracing vsync falan hep kapalı ayarların çoğu düşükte. delirtti beni.
hayır birde mw2 alırsam aynı şeyi ondada mı yaşayacağım şimdi içime kurt düştü.
-
Rus hesabı nasıl tr ye çevirdiniz? Şu an ambargo yüzünden rus hesaplar oyuna bağlanamıyor bile(benimkisi öyle) rusya üzerinden oynayanlar da vpn... vs kullanıp bir şekilde oynuyorlarmış tabi yüksek latency ile.Sizin de benzer bir durum var gibi.
-
hocam geçenlerde kimlik yükledim talimatlara göre sonra daha fazla bilgiye ihtiyacımız var dediler. İkametgah ve fatura attım sonra battle.net'ten baktım düzeltmişler Türkiye olarak.
Şu anda oyunu yeniden indiriyorum multiplayer kısmını bakalım nasıl olacak.
Bu arada oyun içinde MW2 fiyatını TL olarak görebiliyorum. MW2'yi alsam aynı sıkıntıları yaşayacak mıyım bilemiyorum o yüzden tırstım yani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kara cuma indiriminden 200 küsür tl ye Modern Warfare 2019 u aldım, graound war mapi için 200 ping ve altı ping seviyesinde anca oyun buluyor, oyunu oynayan kalmamış galiba herkes modern warfare 2 ye geçmiş :( keşke almasaydım yav
-
Valla 2019’un hastası ben bile MW2’ye geçtiysem herkes geçmiştir hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kara cumada da indirime girmedi belki yılbaşında indirime girerse almayı düşünüyorum, şu anki fiyatı beni aşıyor.
-
daha geçen ay 200 lıraya dusmustu gene,kasımın ortasıydı
edit mw2 ıcın demıssınız sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 6 Aralık 2022; 20:25:51 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok mu MW2019 oynayan. Eklesin oynayak yav. Müziği kökleyip adam kesek birlikte.
-
burda ben dışarda tutuyorum kendimi
-
Merhaba arkadaşlar, NZXT Cam programı (donanım hızları vb görme özelliği)n Modern Warfare 2019'da (denemedim ama diğer COD lardada aynıdır) devreye girmiyor. Nedendir acaba nasıl düzeltebilirim?
-
Oyuna girdiğin de arka plan da Ricochet çalıştığı için bazı programlara izin vermiyor.
-
MSİ Afterburner kullanıyordum onda sorun yoktu, Evga Precesion da durum böyle acaba yapacak bir şey yok mu ayar vb?
-
Dediğim gibi Ricochet arka plan da çalıştığı için özellikle yazılım vs... programlar oyunun çalışmasını engelliyor.Ben Razer synapse yüzünden çok sıkıntı yaşadım.Razer bunun için yazılım çıkardı ve düzeldi.Şimdilik sorun yok.Muhtemelen msi afterburner da daha sonra yazılımla düzeltti.
Disable NZXTCAM, MSI Afterburner, and Razer Cortex, as these can conflict with Call of Duty: Warzone 2.0
support.activision.comCall of Duty: Warzone 2.0 PC Troubleshootinghttps://support.activision.com/fi/warzone-2/articles/warzone-2-pc-troubleshootingattığım sayfadan okuyabilirsin.
-
MSİ Afterburner iyi çalışıyordu riva tuner den yazı boyutu ve ekranda kaplıyacağı alan ayarı yaptım sonra, oyun içinde değerler görünmemeye başladı sildim programı baştan kurdum ikisinide düzelmedi :s
edit: Sonradan kendi kendine düzeldi bende anlamadım :s
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROG55 -- 24 Aralık 2022; 18:17:51 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X