Çok teşekkür ederim hocam bir arkadaştan kiraladım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU] (289. sayfa)
-
-
call of duty modern warfare 2 ve warzone 2 yi bekleyen, başlayacak olan arkadaşları ekşi call of duty türkiye’ye özel discord ve klan grubumuza bekleriz. bunun dışında oyun ile ilgili haberleri, sohbetleri, güncellemeleri de takip edebilirsiniz.
[ discord ]
-
Call of Duty: Modern Warfare (2019) BattleNet'te 599TL'den 197TL'ye indirime girdi, almayı düşünenler kaçırmasın..
-
@Blatzcowitz Valla güzel fiyatmış hocam. 1-2 yıl daha götürür mü oyun? Hileci var mı?
-
10 yillik cod oyunlarinda bile oynayan var,bu daha rahat goturur ztn crossplay falanda var oyuncu sknti olmaz.
Hilede illa ki vardir.
@xgnyx ilgileniyorsaniz indirime girmis oyun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 28 Eylül 2022; 17:13:22 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aktif oynayanlar, hile durumu nasıl Mp serverlarında?
-
Hocam teşekkür ederim bilgilendirme için. Oyunu kiralayıp bitirdim MP oynamıyorum yine de teşekkürler.
-
@Gaara34 Dün aldım ben de. Gece 7-8 maç oynadım. Dikkatimi çeken bir durum olmadı. Uçuk kaçık kd ratio'ya sahip biri de yoktu oyunlarda. Ama lobbylerde mi sorun vardı bilmiyorum, oyunları beklediğimden geç buldu nedense. Oyun için yazışmalarda aynı sorundan bahseden birkaç kişi daha vardı. Belki dün akşama özel bir şeydi bilmiyorum.
-
Hocam nasıl kiraladınız? Banada yardımcı olabilir misiniz
-
Warzone yüklü olma zorunluluğu hala devam mı ediyor? 197TL ye oyunu PC için satın aldım fakat Warzone oynamıyorum sadece multiplayer oynayacağım boşa bilgisayarımda yer mi kaplayacak şimdi bu?
-
Yesssquote:
Orijinalden alıntı: iCankatWarzone yüklü olma zorunluluğu hala devam mı ediyor? 197TL ye oyunu PC için satın aldım fakat Warzone oynamıyorum sadece multiplayer oynayacağım boşa bilgisayarımda yer mi kaplayacak şimdi bu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hevesle Battlenet indirdim üye oldum derken indirimi kaçırmışız, şimdi gördüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 14 Ekim 2022; 21:30:30 > -
Black opsda indirimdeydi 17 sine kadar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kasımda kesin gene indirime girer black friday ayağına.
-
Black Ops ve Vanguard Xbox'da oynamıştım, 2019'u merak ediyordum.
@Gaara34 Gamepass'e de bu sırada gelir mi diye düşünüyorum.
-
zannetmem, CoD 2019'a gelene kadar önceki serileri ufak ufak getirselerdi bir ihtimal derdim. daha var CoD serisinin gamepass'e eklenmesine.
Sony ile de (süresi tam bilinmesede) anlaşmaları var belli bir süre daha. o yüzden üyelik sistemine dahil etmezler kısa vadede.
-
Evet eski serileri önce sunarlar muhtemelen, O zaman yine bir Battlenet indirimine denk gelirsek PC'den almak lazım.
-
Arkadaşlar İntel Core i7-11800H 16GB RAM 6GB RTX3060 max p monster laptop var. İlk başlarda kasmadan güzel oynuyorum fakat bir süre sonra artık takılmalar başlıyor hafiften yani oyun şişiyor gibi. Bu sorun sadece bende mi var?
-
Laptop ısınıyor da olabilir. Laptopta hiç oynamadım, belki 25 farklı ekran kartı ile oynadığım masaüstünde bu soruna hiç denk gelmedim.
-
call of duty modern warfare 2 ve warzone 2 yi bekleyen, başlayacak olan arkadaşları call of duty türkiye’ye özel discord ve klan grubumuza bekleriz. bunun dışında oyun ile ilgili haberleri, sohbetleri, güncellemeleri de takip edebilirsiniz.
[http://discord.gg/MDhCkvG discord ]
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X