Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 3 (2011) [ANA KONU] (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.822
Cevap
2
Favori
109.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Rus CD key nerden bulabilirim? Alanlar hangi siteden temin ettiler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper

Merhabalar

Rus CD key nerden bulabilirim? Alanlar hangi siteden temin ettiler?

Forumda satanlar var. smd ile nuclear güvenilirdir. Çoğu kişi onlardan aldı zaten.
  • Amazon'dan almayı düşünüyorum 45 dolar fiyatı var şuanda. Steam'e aktive ederken bir sıkıntı yaşar myım?
  • Görüntü almaya çalıştığım zaman ss'ler siyah çıktığı için cep telefonuyla çektim bende aslında dahada kassak ilerlerdik ama bi süre sora insanın reflexleri gidiyor.

Call of Duty: Modern Warfare 3 (2011) [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacklotus

Görüntü almaya çalıştığım zaman ss'ler siyah çıktığı için cep telefonuyla çektim bende aslında dahada kassak ilerlerdik ama bi süre sora insanın reflexleri gidiyor.

FRAPS kullanın, sorunsuz SS alırsınız.

• arkadaşlar şu metro bölümünde ara ile metroyu kocalıyor sonra kaza oluyor kalkıyoruz falan oraları geçiyorum paris bölümüne kadar geldim sonra oyundan savequit deyip çıktım sonra yeniden girince tekrar şu en baştaki metronun ordan ayağa kalkıyorum neden save olmuyor yarrdım :(:(
  • hadi arkadaşlar hala herkes yatıyor hiç ss yok

• demin arkadaşla güzel biyer bulduk outpostda ve 86. levele kadar geldik, yine cep. telefonumdan çektim resmi aslında dahada ilerlerdikte bi süre sonra sıkmaya başlıyo hep aynı şeyler bizde ölmeyi beklemeden çıktık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacklotus -- 7 Ocak 2012; 18:27:50 >
  • helal dostum süperr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tritium

quote:

Orijinalden alıntı: YoungAnıL

Farkettinizmi bilmiyorum
    mactavish
    öldükten sonraki gelen skitte malum illuminati muziği tree life

ve Call of Duty: Modern Warfare 3 (2011) [ANA KONU]

Bende bu müziği bir yerden hatırlıyorum diyorum ama

gerçekten benim de dikkatimi çekmişti.daha önce nereden duyduğumu düşünüyordum fakat bulamamıştım.Halbuki illuminatiyi anlatan videolarda rastlamıştım şimdi bu müziği görünce hatırladım.bu şekilde aslında CallOfDuty serisinin ne olduğu ortaya çıkıyor...

gelelim oyun yorumuma

Ben de geçen bitirdim oyunu.grafikleri hariç her yönü ile muhteşemdi.müzikleri ve senaryosu harikaydı.Hele en son captain price'ın gözüyle oynamak ve makarovu muhteşem bir şekilde öldürüp purosunu yakıp onu izlemesi iyi olmuş.( )=captanprice

• arkadaşlar 8 bit smile adsl bağlantım var bf3 gayet rahat oynuyorum ama mw3 feci lag. araştırdım lag compensation diye bir saçmalıktan bahsediliyor. bağlantısı yavaş olan rahat ıynasın diye bana sanal lag oluşturuyormuş süper zekalılar. bundan kurtulmanın yolu var mı? bir çok insan benzer sorunu yaşıyor benden çok çok daha yüksek bağlantısı olanlar bile.
  • Adamlar Oyun değil bunlar başka bişey yapıyolar aştılar iyice.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dirdom

arkadaşlar 8 bit smile adsl bağlantım var bf3 gayet rahat oynuyorum ama mw3 feci lag. araştırdım lag compensation diye bir saçmalıktan bahsediliyor. bağlantısı yavaş olan rahat ıynasın diye bana sanal lag oluşturuyormuş süper zekalılar. bundan kurtulmanın yolu var mı? bir çok insan benzer sorunu yaşıyor benden çok çok daha yüksek bağlantısı olanlar bile.

Selam

lag compensation yüksek hızlı internete sahip oyuncuyu "oynanmayacak" düzeye çekmez, oyununuza sahte delay uygular herkesi belli bir delay düzeyine çekmeye çalışır.. sistem kusursuz çalışmasa da, sistemin sorunları sizin bahsettiğiniz üzere "feci lag"a sebep olmaz. saniye ve daha az süre delaylara neden olur, 4 bar hızınız varken sizden düşük pingli bir düşman köşeden döndüğü gibi, siz karşılık veremeden, öldürürse işte bu lag compensation faciasıdır. ya da (4bar ping ile)düşman sizi sanki tek mermide öldürmüş gibi olduğunda halbuki kill camde uzun süre taramışsa işte bu da bir lag compensation örneğidir.

MW3'ün portlarını açın, NAT tipiniz OPEN olsun, lobi bulmakta zorlanma ve laglı lobi bulma sorunlarının nedeni strict tip NAT'a sahip olmaktan kaynaklanır. popüler oyun modlarını deneyin, alman fransız ve ingiliz lobileri 100ms(3bar) ortalamasındadır. rus lobileri 150-200e(2-3bar) kadar çıkabilmektedir.
    oyun ararken 150>ms lobileri aramaya başlarsa, iptal edip aramaya tekrar devam edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kespec -- 9 Ocak 2012; 6:35:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: upperlımb

quote:

Orijinalden alıntı: Tritium

quote:

Orijinalden alıntı: YoungAnıL

Farkettinizmi bilmiyorum
    mactavish
    öldükten sonraki gelen skitte malum illuminati muziği tree life

ve Call of Duty: Modern Warfare 3 (2011) [ANA KONU]

Bende bu müziği bir yerden hatırlıyorum diyorum ama

gerçekten benim de dikkatimi çekmişti.daha önce nereden duyduğumu düşünüyordum fakat bulamamıştım.Halbuki illuminatiyi anlatan videolarda rastlamıştım şimdi bu müziği görünce hatırladım.bu şekilde aslında CallOfDuty serisinin ne olduğu ortaya çıkıyor...

gelelim oyun yorumuma

Ben de geçen bitirdim oyunu.grafikleri hariç her yönü ile muhteşemdi.müzikleri ve senaryosu harikaydı.Hele en son captain price'ın gözüyle oynamak ve makarovu muhteşem bir şekilde öldürüp purosunu yakıp onu izlemesi iyi olmuş.( )=captanprice

Illuminati her yere el atmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reckoning

quote:

arkadaşlar 8 bit smile adsl bağlantım var bf3 gayet rahat oynuyorum ama mw3 feci lag. araştırdım lag compensation diye bir saçmalıktan bahsediliyor. bağlantısı yavaş olan rahat ıynasın diye bana sanal lag oluşturuyormuş süper zekalılar. bundan kurtulmanın yolu var mı? bir çok insan benzer sorunu yaşıyor benden çok çok daha yüksek bağlantısı olanlar bile.

Selam

lag compensation yüksek hızlı internete sahip oyuncuyu "oynanmayacak" düzeye çekmez, oyununuza sahte delay uygular herkesi belli bir delay düzeyine çekmeye çalışır.. sistem kusursuz çalışmasa da, sistemin sorunları sizin bahsettiğiniz üzere "feci lag"a sebep olmaz. saniye ve daha az süre delaylara neden olur, 4 bar hızınız varken sizden düşük pingli bir düşman köşeden döndüğü gibi, siz karşılık veremeden, öldürürse işte bu lag compensation faciasıdır. ya da (4bar ping ile)düşman sizi sanki tek mermide öldürmüş gibi olduğunda halbuki kill camde uzun süre taramışsa işte bu da bir lag compensation örneğidir.

MW3'ün portlarını açın, NAT tipiniz OPEN olsun, lobi bulmakta zorlanma ve laglı lobi bulma sorunlarının nedeni strict tip NAT'a sahip olmaktan kaynaklanır. popüler oyun modlarını deneyin, alman fransız ve ingiliz lobileri 100ms(3bar) ortalamasındadır. rus lobileri 150-200e(2-3bar) kadar çıkabilmektedir.
    oyun ararken 150>ms lobileri aramaya başlarsa, iptal edip aramaya tekrar devam edin.

bu olay ilginçmiş biraz araştırdım, valve'nin oyunlarında da (tf2 HL2:DM vs.) mevcutmuş. Misal mw2'de bu sistem yok diyorlar. Halbuki koy oyuna dedi. server, millet pingine uyana girsin. Lobi sistemi aşırı abes...

Birde oyunda tek çizgi elemanlar var ise işte bu lag compensation o zaman karşı tarafı çıldırttığını söylüyorlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ares

quote:

Orijinalden alıntı: Reckoning

quote:

Selam

bu olay ilginçmiş biraz araştırdım, valve'nin oyunlarında da (tf2 HL2:DM vs.) mevcutmuş. Misal mw2'de bu sistem yok diyorlar. Halbuki koy oyuna dedi. server, millet pingine uyana girsin. Lobi sistemi aşırı abes...

Birde oyunda tek çizgi elemanlar var ise işte bu lag compensation o zaman karşı tarafı çıldırttığını söylüyorlar...

mw2de de vardı ama mw3 kadar bariz değildi. oyunun konsol versiyonlarında bu eklenti daha çok can sıkıyor, PC versiyonunda fazla bir şikayet yok.

eğer mw3 dedicated destekli olsaydı korsan kullanımı azaltmak için hosting şirketiyle anlaşırlardı. büyük ihtimal bu şirket türkiye çapında sunucuları olmayan gamehosting.com olurdu ve malesef türk lobilerinde aldığın ping arar olurdun. o yüzden lobi olduğu için şükredin.

• Screenshotlar paylaşılmış hep, ben de komik bir video paylaşayım.

Interchange'de carepackage'ımı çalmaya çalışan arkadaşın başına gelen..

https://www.facebook.com/photo.php?v=10150466475878483
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulburn

Screenshotlar paylaşılmış hep, ben de komik bir video paylaşayım.

Interchange'de carepackage'ımı çalmaya çalışan arkadaşın başına gelen..

https://www.facebook.com/photo.php?v=10150466475878483

Uyanık sanıyor kendini.

• Kafası yarıldı.
  • Crysis 2'yi online oynarken kapsul düşüyor ya yere, görünmez olup geliyor bütün çakallar. Görev yapacaklar sözde, bir hologram gönderiyorum ortaya, hepsi yerlerinden çıkıp ateş etmeye başlıyorlar. Sonra bir el bombası, bir de hava saldırısı, hepsi ölü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanreall -- 12 Ocak 2012; 0:12:25 >
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.