Benim bir sorunum var online da... Herhangi bir killstreaks veya support streak kazandığımda 5,6,7 vs tuşa basmamız gerekli ama bazen bu tuşlar çalışmıyor. Ya silah değiştirince yada vurulduğumda yeniden oyuna dahil olunca kullanabiliyorum. Bilmem anlatabildimmi?
arkadaşlar,
orijinal cd de steam olmadan oyun oynanabiliyor mu? online bağlanmasak sadece oyun oynayabilir miyiz? acil cevaplarsanız çok sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: kurtay
Benim bir sorunum var online da... Herhangi bir killstreaks veya support streak kazandığımda 5,6,7 vs tuşa basmamız gerekli ama bazen bu tuşlar çalışmıyor. Ya silah değiştirince yada vurulduğumda yeniden oyuna dahil olunca kullanabiliyorum. Bilmem anlatabildimmi?
orijinal cd de steam olmadan oyun oynanabiliyor mu? online bağlanmasak sadece oyun oynayabilir miyiz? acil cevaplarsanız çok sevinirim.
arkadaşlar konu hakkında bilgisi olan varsa cevaplarsanız çok makbule geçecek
quote:
quote:
bu sorun genel bir bug çok kişi şikayetçi, yapılan patchlerle bile halen gideremediler...
quote:
Orijinalden alıntı: Ares
quote:
quote:
bu sorun genel bir bug çok kişi şikayetçi, yapılan patchlerle bile halen gideremediler...
Eyvallah hocam cevap icin sagol... Bu hata yuzunden cok streak kaybediyorum,cok can skc
beyler unlock gear ne işe yarıyor
Güzel bir bitiriş oldu.
Battlefield 3 ile takas düşünen varsa pm atabilir beyler.
Beyler hamachiden birlikte survival coop yapmak isteyen olursa pm atsın....
quote:
Orijinalden alıntı: 09ege09
seçtiğin herhangi bir silahı/perki/ekipmanı vs vs. prestij atlasan bile 4. levelde unlock olmasını sağlıyor.
anlatamadıysam, ak-47'i diyelim çok seviyorsun, unlock gear ile ak-47'i seçtiğin zaman ne kadar prestige atlayıp levelini sıfırlasan da create a class seçeneği açıldığı anda ak-47'i kullanabiliyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: otherworld
quote:
Orijinalden alıntı: otherworld
arkadaşlar,
arkadaşlar konu hakkında bilgisi olan varsa cevaplarsanız çok makbule geçecek
steam ve modern warfare 3 birbirine entegredir, modern warfare 3 oynamak istiyorsanız steam illa açık olmalıdır.
steam oyunlarını offline'ken de oynayabilirsiniz. internet erişimi varken, steame bilgilerinizi girerken otomatik bağlanı işaretleyin ve öyle hesabınıza girin.
bu sayede steam giriş bilginiz sisteme depolanacak.
bu işlemi bir kere yaptıktan sonra internet bağlı değilken steami çevrim dışı modda çalıştırabileceksiniz ve tabii çevrimdışı modu destekleyen her türlü oyunu oynayabileceksiniz.(mw3 sp-specops buna dahil)
Battlefield 3 ile takas düşünen varsa pm atabilir beyler.
Güncel
quote:
Orijinalden alıntı: xoxo80
Güzel bir bitiriş oldu.
youtube başlığı iddialı olmamış mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Reckoning
quote:
Orijinalden alıntı: 09ege09
seçtiğin herhangi bir silahı/perki/ekipmanı vs vs. prestij atlasan bile 4. levelde unlock olmasını sağlıyor.
anlatamadıysam, ak-47'i diyelim çok seviyorsun, unlock gear ile ak-47'i seçtiğin zaman ne kadar prestige atlayıp levelini sıfırlasan da create a class seçeneği açıldığı anda ak-47'i kullanabiliyorsun.
ben acr6.8 i seçmiştim ,sagolun
İlk mesaja steam kullanıcı isimlerimizi yazsak birbirimizi eklesek güzel olur diye düşünüyorum düşük pingle kendi aramızda oynayabiliriz. benim kullanıcı adım mert23888
Beyler campaing modda elemanı astıktan sonra oyun bitmiyor mu?
Ana menüye baktığımda %50 küsür bişey gösteriyor?
oyunun zorluk derecesi veteran olursa %100 olur. zorluk derecen ne kadar az ise bitirme yüzden de o kadar düşük olur.