Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 3 (2011) [ANA KONU] (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.822
Cevap
2
Favori
109.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tanreall

Arkadaşlar şu videodaki ekran görüntüsü hangi program ile alınmış, bilgisi olan var mı acaba? FRAPS bu kadar uzun video almaz, o değil.

Fraps istediğin uzunluka videoyu kaydedebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

quote:

Arkadaşlar şu videodaki ekran görüntüsü hangi program ile alınmış, bilgisi olan var mı acaba? FRAPS bu kadar uzun video almaz, o değil.

Nasıl oluyor peki, bende var FRAPS ve 3 dakika sonra parçalıyor videoyu. Yani yarım saatlik bir ekran görüntüsü alsanız, 10 parçaya bölüyor. Tekrar birleştir falan uzun iş oluyor. Tek seferde istediğim kadar kaydedemiyorum. Bir de ne kadar iyi ayarlar olursa olsun bu kadar net ve akıcı çekmiyor FRAPS, muhakkak kasmalar yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanreall -- 16 Şubat 2012; 21:45:49 >

• Vakit buldukça hafta sonları oynadım ve yeni oyun sonunu gördüm. Price olarak Makarov 'u öldürüyoruz sonra Special Ops diye yeni bir bölüm açıldı sonra "Missions" oradan birinci görevi seçtim ama oyun hata verdi "Programı kapatın" dedi masaüstüne düştü?
  • Arkadaşlar bi kaç gün önce pc ye format attım, steam guard aktifti ve steami yükleyip hesabı açtığımda maile yolladığı şifreyi girmemi istiyordu. buraya kadar herşey normal, anormal olan ise şifreyi mailime göndermemesi. kaç kere denediysem sonuç başarız.
    steam destekten mail attım bana gelen cevap şu :

Hello,

A staff member has replied to your question:

Hello,

Thank you for contacting Steam Support.

In order to investigate this issue, we must verify your ownership of the software and associated Steam Account(s).

If you purchased software through Steam with a credit card, please confirm the card type (Visa, Mastercard, Discover, American Express), full name, expiration date, and last four digits of the card used with the order(s).

If you purchased software through Steam through PayPal, please provide the PayPal account holder billing information (name and address) and the PayPal Invoice ID. The Invoice ID will be 16-18 digits long and comprised of only numbers. It may be listed as the Order Description Number.

If you registered software purchased at a retail location, please handwrite your Support Ticket Number 4272-WYFX-2334 on the quick reference card or sticker above the CD Key (the number should not be written on a separate piece of paper or inserted with an image editor) and reply with a digital photo or scan of the CD Key in .jpg format. Please ensure that you submit a full-color image, rather than a photocopy.

If you have any difficulty locating the CD Key on the packaging, please see the following link:
    URL:http://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7480-WUSF-3601

Example scans:
    http://support.steampowered.com/images/faq/2347-QDFN-4366/cdkey1.jpg
    http://support.steampowered.com/images/faq/2347-QDFN-4366/cdkey2.jpg

After verifying your proof of ownership we will gladly assist you with this issue.

Anytime you wish you can view your question online:
    https://support.steampowered.com/view.php?ticketref=4272-WYFX-2334

Ne yapmam gerekiyor?

• Clan Tag ı ayarı nerden oluyor Modern Warfare 3 te ?

Prestige mi gerekiyor yoksa clan tag yazmak için bile.....
  • quote:

quote:

quote:

Nasıl oluyor peki, bende var FRAPS ve 3 dakika sonra parçalıyor videoyu. Yani yarım saatlik bir ekran görüntüsü alsanız, 10 parçaya bölüyor. Tekrar birleştir falan uzun iş oluyor. Tek seferde istediğim kadar kaydedemiyorum. Bir de ne kadar iyi ayarlar olursa olsun bu kadar net ve akıcı çekmiyor FRAPS, muhakkak kasmalar yapıyor.

quote:

quote:

quote:

Oradaki adam Xbox dan oynuyor. Ondan dolayı öyle görüntü güzel.

• Act 1, Back on the grid bölümüne geldiğimde bölüm açılmadan iw5sp.exe çalışmayı durdurdu deyip oyun kapanıyor,oyunu tekrar kurdum,reloaded c.raki tekrar yaptım sonuç aynı çözüm önerisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: varor

2013 te price hapishanede değil miydi? MW2 de kurtarıyorduk.

MW1'in sonunda yaralanıyor bildiğiniz gibi ama sonra hemen hapse girmiyor.Bizimle beraber bir kaç tane daha mücadeleye giriyor.Operation Kingfish'de ise düşmanlar yakalayıp kendi hapishanesine sokuyorlar.Umarım yardımcı olmuşumdur

• arkadaşlar bi yardım ediin. oyunu yükledim 'steam must be running to play this game' diyor. yardımcı olursanız sevinirim :/
  • Konu neden durgun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 2 Nisan 2012; 2:38:24 >
  • oyun eskidi galiba
  • Sohbet edilecek bir yanı kalmadı ki oyunun
  • Yıl 2012 olmuş bf3 dururken hala cod oynanıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: exchange

Yıl 2012 olmuş bf3 dururken hala cod oynanıyor mu?

Bi bitmediniz...
  • Sanırım oyun yapımcısı mw2 maplerini oyuna bir dlc ile dahil etmek istemiş ama activision dlc'nin paralı olmasını istemiş,çıkan tartısma sonucu yapımcı istifa etmiş..böyle birşey okumustum doğru mu:?
  • quote:

Orijinalden alıntı: exchange

Yıl 2012 olmuş bf3 dururken hala cod oynanıyor mu?

Yav he he.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seserse

Biliyorum da PC görüntüsünü de böyle kaydeden var. Youtube'da bir sürü örneği var, FRAPS değil o eminim. Ama hangi program olduğunu çözmedim. Aslında ekran kartlarının bu tarz programları olması lazım, büyük eksiklik.
  • Şu dlc lerden ses yokmu hiç ?
  • yeni cod ne zaman çıkacak ?
  • Selam arkadaşlar.
    Gittim bi bilgisayarcıya, dedim cod mw3 varmı dedim.
    Adam var 4 dvd 20 TL dedi.
    Ok dedim ver.
    Aldım taktım bilgisayara, setup.exe cıktı.
    Ok dedim, başladı, sırayla dvd leri taktık, kurulum bitti.
    Directx kurulumu yaptı.
    Hadi dedim başlayalım oyuna, hoop dedi.
    Modern Warfare 3 couldnt write a file. The hard drive is probably full.
    Sonrası nasıl olacak bi yardım edin, haftasonu takılayım biraz oyunla.
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.