Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 3 (2011) [ANA KONU] (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.822
Cevap
2
Favori
109.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar oyunda %8 i bitirildi yazıyor ama resume game secilmiyor ne yapmalıyım?
  • tum portlari acmis olmama ragmen neden strict nat yazisi aliyorumdur bir bilen el atabilir mi nod 32 smart sec. kullaniyorum orda da exceptionlara ekledim gene de tik yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpertuna

Selam arkadaşlar.
    Gittim bi bilgisayarcıya, dedim cod mw3 varmı dedim.
    Adam var 4 dvd 20 TL dedi.
    Ok dedim ver.
    Aldım taktım bilgisayara, setup.exe cıktı.
    Ok dedim, başladı, sırayla dvd leri taktık, kurulum bitti.
    Directx kurulumu yaptı.
    Hadi dedim başlayalım oyuna, hoop dedi.
    Modern Warfare 3 couldnt write a file. The hard drive is probably full.
    Sonrası nasıl olacak bi yardım edin, haftasonu takılayım biraz oyunla.

10 TL daha koyup orijinal key alaydın online oynardın.Korsan oyuna 20 tl verirlirmi ya :D
    Son olarak arkadaşlar oyunda hileci çok var mı?(PC) Şu oyunceviri ekibinin dublajı tamamlansa oyunu alacağım.(Dublajı beklersem yeni cod çıkacak gibi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 4 Temmuz 2012; 8:30:56 >

• BENDE ORJİNAL KUTULU MODERN WARFARE 3 ALDIM PC İÇİN 50 TL YE UCUZMU ALMIŞIM YOKSA PAHALIMI ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitman284

BENDE ORJİNAL KUTULU MODERN WARFARE 3 ALDIM PC İÇİN 50 TL YE UCUZMU ALMIŞIM YOKSA PAHALIMI ?

gayet uygun hocam cd-key zaten 30-35 tl en azından kutulu koleksiyon yapmışssınız
  • Anlaşılan captain price kim olduğu hakkında eksik bilgiler var. Cod 1 deki price ölüyor bir gemi baskınında daha sonra cod 2 oyununda tekrar price karşımıza çıkıyor aslında cod 2 cod 1 in tarihinden bi kaç yıl öncesini anlatıyor. cod 4 de price ın dedesi ise cod 1 deki price dır.

Ayrıca oyundaki favori karakterim john mactavis, sandman ve ghost tur.
  • Mw2 deki Terminal mapı ücretsiz olarak mw3 e geliyormuş.Xbox için 17 temmuz,pc içinde çıkacak ama zaman bilgisi yok:(

Güzel oldu mw2 de sevdiğim maplardan.

http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2012/07/06/activision-bringing-classic-map-to-modern-warfare-3-multiplayer.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaRKeRs -- 10 Temmuz 2012; 15:53:49 >
  • Arkadaşlar bu TeknoGods üzerinden Mp oynayanlar iki gündür sorun yaşıyor mu hiç? Sorun benim PC'De mi?
  • Bu oyunun aıwnet mi ne vardı mw2 de online oynuyorduk bunda da var mı ? korsan oyun için online oynama ?
  • ARKADAŞLAR BEN COD ALMAYI DÜŞÜNÜYOM MW3 MÜ ALAYIM BLACK OPS MU SİST GEREKSİNİMLERİM

İŞLEMCİ AMD ATHLON 64 PROCESSOR 3200+ 2.00Gz

RAM 2 GB 32 BİT

• Arkadaşlar bu son gelen güncelleme neleri içeriyor? PC'ye 329mblık güncelleme geldi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Arkadaşlar bu son gelen güncelleme neleri içeriyor? PC'ye 329mblık güncelleme geldi?

mw2 nin terminal isimli haritası oyuna ekleniyo
  • Arkadaşlar Survivaldan Carbonda kim max. kaçıncı dalgaya gelebildi?
    41. dalgadan sonra hangi bölümde ne var söyleyebilirmisiniz. Tahminimce 21'den sonra 3 dalgada 1 sırayla bir "3 helikopter" bir "2 Juggernaut 1 kalkanlı Juggernaut" geliyor ama sormak istedim emin olmak için. Yoksa bir bakıyorsun helikopter geliyor çağırdığın squad'lar telef oluyor.

Diğer arkadaşlara yardımı olsun diye bende 41'e kadar önemlileri yazıyorum:

6.wave 2 helikopter
    9.wave 1 Jugger
    12.wave 1 Juggernaut 1 kalkanlı Juggernaut
    15.wave 2 helikopter
    18.wave 2 kalkanlı Juggernaut
    21.wave 2 Juggernaut 1 kalkanlı Juggernaut
    24.wave 3 helikopter
    27.wave 2 Juggernaut 1 kalkanlı Juggernaut
    30.wave 3 helikopter
    33.wave 2 Juggernaut 1 kalkanlı Juggernaut
    36.wave 3 helikopter
    39.wave 2 Juggernaut 1 kalkanlı Juggernaut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mw2 vardı ama artık bıktım oyuna atsın diye beklemekten. Resmen 15-20 dakika bekliyorum. MW3 almayı düşünüyordum ama dedicated server olayı var diye biliyordum ama yokmuş galiba. Tavsiye eder misiniz yine de? COD4'e döneceğim yoksa.
  • mesajim bulunsun
  • 1 Sene kadar steamdan uzak kaldım ama şimdi yeniden başladım ve mw3 oyununu aldım yarın multisine dalıcam inşallah mw2 gibi değildir.
  • Son sahnede price ın zipposu yanmayacak diye strese girdim sen o kadar çatış adam öldür birşeyler yap sonra bi çakmağı yakama
  • Ben yarım yamalak hatırlasamda bütün seriyi oynadım online multiplayer hesabu açtım ama 4,6 ve 8 i yapamıyorum sadece 7 yi yapa bildim diğerleri olmuyo yapanlar varda nasıl yapıyolar anlamıyorum
  • bide şu mw3 deki sorvive var en fazla 20 dk dayanabiliorum arkadaş cod severim ama bu güzel oynadığım anlamına gelmiyo
  • Bir video koyalım. Charlie Parra del Riego'dan güzel bir cover

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.