Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 3 (2011) [ANA KONU] (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.822
Cevap
2
Favori
109.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • unable to connect diyor sadece bu baska bisi demiyor. Bunu farkli kisilerle denedim olmadi. Davet ediyorum yine ayni hatayi veriyor
  • bu saatten sonra mw3 alınırmı? online için alacağım. fakat şüphelerim var serverlar dolumudur, boşmudur? oynayan arkadaşlar varmı forumda. bf3 oynuyorum şu sıralar bayağı level atladım birde mw3 denemek istiyorum. bo2 önermeyin geçenlerde denedim steam 2 günlük açtığı gün oynadım gerçekten berbattı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

quote:

Orijinalden alıntı: Agamemnonizmir

Steam den multiplayer ile arkadasimla birlikte oyun oynamak istiyorum fakat bi turlu hata veriyor. Neden olabilir ?

Ne hatası veriyor bunu söylemeniz gerekir bir çok hata olabilir biz nereden bilelim?

hatalar su sekilde

solede bi durum var kullandigim bilgisayar mac os x surumlu bilisayara win7 kurulu win7 uzerinden mwf3 oynuyorum sorunun bununla alakası varmıdır bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agamemnonizmir -- 17 Nisan 2013; 19:14:03 >

• dlc dosyalarını indirdim netten... iwd ve ff uzantılı dosyalar var. bunları oyunun klasörüne atsam orjinal oyun ve steam hesabı için sorun olur mu ? hoşuma giderse satın alacam çünkü, iş yoksa eğer 3-4 haritaya 36 tl vermiyim boşuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_

bu saatten sonra mw3 alınırmı? online için alacağım. fakat şüphelerim var serverlar dolumudur, boşmudur? oynayan arkadaşlar varmı forumda. bf3 oynuyorum şu sıralar bayağı level atladım birde mw3 denemek istiyorum. bo2 önermeyin geçenlerde denedim steam 2 günlük açtığı gün oynadım gerçekten berbattı.

Online hileci dolu gibi sanki. BF3'ün online ı beni daha çok sarıyor.
  • arkadaşlar ben oyuna başladıktan sonra müzikleri kapatmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim yardım ederseniz sevinirim?
  • söze gerek yok mükemmel oyun
  • cok eskide kalmış burası
  • multiplayde çok az exp geliyor 57 lvlim hangi oyun türünü oynarsam daha fazla exp gelir
  • survival modda nasıl birden fazla kişiyle oynarım yardım edin lütfen
  • Oyun çeviri ekibi MW3'ün türkçe dublajını tamamlamış ve videoya bakılırsa harika olmuş.

• Arkadaşlar oyundan çıkıp tekrar girdiğimde hiç kayıtlı oyunum yokmuş gibi baştan başlamak zorunda kalıyorum. Oyundan hiç çıkmazsam problem yok ama çıkıp tekrar girdiğimde kayıtlı yerden başlayamıyorum. Yeni oyun demek zorunda kalıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • Call Of Duty MW3 yüklemesi bayağı bir ağır ilerliyor. Ben BlackBox üzerinden yükledim yaklaşık 2 saat sürdü yüklemem.
    Siyah ekranda çok sabırlı olman lazım. Sana göre belki hep aynı şeyler yazıyor fakat farklı şeyleri inceliyor
    Umarım yardımcı olmuşumdur
  • Oyunu almayı düşünüyorum.Single'ını ilaçlı olarak bitirmiştim ama multisini de oynamak istiyorum şimdi.44 tl'ye de buldum ama çok hileci var diyorlar nedir son durumlar?
  • %50 görebilir bence 2 Ocak'a kadar bekleyin.
  • Vay be efsane bir seri efsane bir senaryo ve efsane bir oyundu. Captain Price'ı özledik be
  • Türkçe dublaj ile oynamak ayrı bir keyifti
  • Keşke ölmeseydim
  • Beyler oyunu türkçe yama yükledim şimdi oyuna girerken siyah ekranda kalıyor masaüstüne görev yöneticiden gelebiliyorum ancak şu hatayı alıyorum bilen varmıdır?
    couldn't load image server hardware unknown
  • Yıl olmuş 2016 hala arada açıp oynuyorum.Aslında çok güzel bir oyun olduğu söylenemez ama MOAB atmaya çalışmak eğlenceli gerçekten.
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.