Alanlar da hiç görünmüyor maşallah |
Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} (25. sayfa)
-
-
doğru mu anladım bilmiyorum. MW2'de silah özelliklerini açmak için silahın farklı versiyonlarında oynamak gerekiyordu. sanırım şuan normal level atlayarak silahın tüm özellikleri açılabiliyor?
-
şu aralar kafa dağıtmak için yarım saat bir saat vs arada tek giriyorum ne zaman düzelirsem gelirim.
-
Kafana göre takıl kardeşim sıkıntı yok Biz de zombie de takılıyoruz görevler bitti warzone tarafına geçmedik daha
-
onları açma.. fidelity fx cas aç. diğerleri görüntüyü biraz bulanıklaştırıyor.. en iyisi yazdığım.
-
Multi deneme fırsatını bu kadar erken vermeleri çok iyi oldu. Gördüğüm kadarıyla seri paytowin evrimini tamamlamış. Warzone bedava vs tamamen hikaye , ve asıl para tuzapına çekmek için iyi bir yoldu, bu hep böyleydi ama. Son oyunla ayyuka çıkmış. Yüksek kalibre mermi ile aynı anda ateş etmeye başladığın rakip , sırf yeni sezon silahı diye kuşlastikten hallice uziyle seni çok rahat öldürüyor.
Maymuna çevirdikleri operatörler, skinleriyle oyuncak ettikleri silahlar vs tamam dedim. Ama bu sırf satsın diye ayarlarıyla oynadıkları silahlar mevzu son çiviyi çaktı.
Olay sezon silahları ve paket olarak satılan silahları almaktan ibaret, yani sürekli para harcamak.
Bu oyun üç beş ikonik karakterin ağır abi tripleri ve oynanış videolarıyla oyuncuları gaza getirip tam bir maymunlar cehennemine dönmüş (afedersiniz) b.k çukurudur.
-
iki gündür yer yer oynuyorum multiyi. görüntüdeki puslu havayı bi türlü geçiremedim. hiç bir upscaling ayarı tatmin etmedi. blur, grain falan da kapalı. anladım neden bu kadar puslu göründüğünü.
edit: ayrıca MW2'deki silah eklentilerini açma saçmalığı aynen devam ediyor. beğendiğin silahın eklentilerini açmak için alakasız silahları oynuyorsun biraz kolaylaştırmak için günlük görevlerle açma falan getirmişler sanırım.
almayı düşünüyordum ama MW1 ile daha mutluyum. MW1 ile devam ederim ben heralde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 17 Aralık 2023; 19:29:55 > -
beyler oyun menüsünde 25-30 fps alıyorum neyden kaynaklanır acaba sistemim iyi herhangi bir ayarı mı var ?
-
Ayarlar da FPS ayarın da Custom ve Unlimited diye iki seçenek var.Custom seçiliyse eğer menü de-oyun da fps limiti sınırlanması oluyor.O kısmı kontrol edin isterseniz ama şunu söylemek de fayda var her ayar gibi o da çalışmıyor Benim menü limitim 60 FPS ayarlı olduğu halde 100 den aşağı düşmüyor.
-
aynen bende de maks. 50-60 oluyor neyse öncekine göre iyi en azından:)
-
silah skinlerinden magma flow diye ateş görünütüsü olan tema var onu almak istiyorum onun dışında önerebileceğiniz var mı acaba. Bazı silahlar direk düşmanı yok ediyor onlar hangisi acaba store da bulamadım?
edit: magmaflow dediğim paket şu an gözükmüyor sürekli değişiyor mu acaba nasıl bulurum tekrar .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukclkk -- 17 Aralık 2023; 17:36:33 > -
fps düştü.aynı ayarlar 10-15 fps düştü sizde de aynı sorun var mı son haftalarda?
-
@farukclkk Yanlış hatırlamıyorsam ghost skini olan magmaflow dan bahsediyorsan eğer operatörlerden ghost karekterine gidip içinde kitli olandan direk o bundle alabiliyorsun. Direk düşmanı yok eden silahlar da genel de mermi efekleri(bundle içinde özelliğini gösteriyor) oluyor o tarz bundle lara bak istersen.
@ulaaaa FPS tarafında son patchlerle beraber biraz oynama var sanki.Onu da serverların leş olmasına yada özellikle şu 2-3 gündür free olmasına bağlıyorum
-
Ben bugün satın aldım. Hikaye modu benim için pek önemli değil. Multisi için aldım.
Epey güzel olmuş oyun.
Maplar, vuruş ve silah kullanım hissiyatlarını Beğendim.
Warzone da oynuyorum. İndirimde iken alınır. Tavsiye ederim.
-
mwz oynayanlar var mı burada?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NowOrN3wer -- 18 Aralık 2023; 12:0:51 > -
çok teşekkür ederim.
-
@VEGETTO Zaten oyun sadece hikaye modu için değil ki(Hikaye modu en kötü cod hat da) MP ve zombie modu için bile alınır.Beğendiyseniz sorun yok iyi oyunlar
@NowOrN3wer mwz den kastınız zombie modu ise evet var ben mesela
@farukclkk rica ederim.
-
Aynen hocam zombi oynuyorsan beraber oynayabiliriz
-
Multiplayer oyun esnasında tab tuşuna basınca çıkan skor tablosunda 55 lvl ve altı seviyeler gözüküyor, 55 lvl üzerini göstermiyor. Bu sizde de aynı mı, bug mu var oyunda? Yoksa sorun bende mi arkadaslar.. sizler de durum nedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bug var, bayadır düzeltmediler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X