Al oyna ben kolla oynuyorum bu oyunda klavyesi olan bir tık önde rahatlıkla söylerim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} (23. sayfa)
-
-
güncelleme kaç gibi geliyor, az önce baktım yoktu?
-
Dün akşam bi 40 Gb. falan önyükleme(battle.net) yaptık ama henüz bir şey yok daha
-
monster energy kodları işe yaramıyor mu artık
bu sabah markette gördüm alayım dedim üye oldum kodu girince geçersiz kod diyor daha ilk benim açtığım kapakta.
-
sayelerinde aimi kendim alıyorum analog kullanmamı geliştirdi mw3
mw2deki yapışmanın yüzde 5i bile yok artık. ama alışmışlar inandıramazsın aim assist akıllarına girmiş.
-
arkadaşlar battle pass nasıl hızlı kasılıyor bu oyunda mw 3 aldım da
-
Niamey logan hatası verdi ve tüm load outlar gitti.evet dedikten sonra. Rank sıfırlanmadı ama rankıj sıfırlanacağı ve tüm unlockların kaybedilceğini söylüyordu. Tek kaybedilen loadoutlar oldu. Control ve grafik ayarlarıda bozulmadı. Warzonu bi de girip içinden güncelliyosun.steamde önce sezon 1i indiriyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İşin falan varken zombilere gir çarı çek bir köşeye zombi çıkmayan bölgeye bırak öyle kalsın harita bitene kadar en iyi xp kasma yöntemi bence öyle eskiden şu tarkov çakması yerde öyle yapıyordum evde isim varsa yada dizi izlerken bir köşeye bırakıp gidiyordum süresi bitmeye yakın harita kapanırken falan ölüp yeni maça girip devam aynı sekildd
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi çar?
Karakter hesap silah tutan adamınız her ne derseniz işte
Inactivityden şutlamaZ mı oyun bizi?
Şutluyor normalde
Online konusunda biraz cahilim arkadaşlar, MW3 aldığımda Deatmatch oynayabiliyorum değil mi ,bedava olan Call Of Duty deatmatch mod yok galiba ?
Birde 2.oyunla 3.oyunlarindan birine sahip olanların online da karşılıklı oynayamiyor mu
Oynayamaz 2 ayrı 3 ayrı oyun sadece 2deki eşyalar 3'e aktarıldı evet tüm modlara erişim saglayacaksiniz tdm hardpoint groundwar düz War modu
xbox dan oynyorum, arkadaşımda pc den. ilk gün birbirimize join olduk ama dün akşam aşağıdaki versiyon uyarısını aldık ve birbimize join olamadık.
güncellemede yok. sorunu yaşayan ve çözen varmı ?
"mw3 join failed because you are on a different version"
-
Arkadaşlar season 1 güncellemesiyle birlikte garip sorunlar yaşıyorum benzer sorunları yaşayan var mı?
- Güncellemeden sonra garip bir hata mesajı aldım ve aşağıdaki sorunlar başladı
- Daha önceden fullediğim bazı silahlar fullenmemiş görünüyor ve yine bazı silahlar oyun içinde kaç kill alırsam alayım exp almıyor
- Oyun sonunda eskiden ne kadar xp geldi ne kadarı battlepass geldi görünürdü şimdi fething online diyip ana menüye atıyor
- 3 oyundan birinde battlepass ilerlemesi almıyorum nedense
Sonuncusu, bu gerizekalılar oyunu bozmuş olabilirler mi? season 01'e kadar böyle bir sorunum yoktu ne yapmalıyım?
-
Aynı sorunları bende yaşıyorum.ama silah xp atlıyor.loadoutlar silindi tekrar oluşturdum.xp atlama göstermiyor.
Bende herşey normal
PC & Battlenet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerroll -- 9 Aralık 2023; 23:25:24 >
xp atlama görünmüyor. bir handgun fullenmemiş ama son 1 seviye kalmış görünüyor.her silahı fullemiştim.loadoutlar silinmiş tekrar oluşturdum battlenet pc de.yani evet sorunlu çıktı güncelleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X