Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
675
Cevap
37
Favori
24.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hızlı coin kazanma zombi modundamıydı ? 19 gün kalmış sezonun bitmesine bi 40 coinse ihtiyacım var. en hızlı nasıl kasabilirim.

multi oynayarak yapmak istemiyorum. 1-2 günde tüm battlepassi açanlar vardı.

• black ops 6 yı indirmek için yine mw 3 ü tutmak zorunda mıyız?bu saçmalık devam ediyor mu?(gamepass pc)

• ulaaaa kullanıcısına yanıt

asıl mw3 oynuyorum diye black ops6 dosyalarını kurması saçmalık.

bop6 yı bu sene oynamayı düşünmüyorum hem mw2 hem mw3 2 senedir baya saat harcadım. hatta bu sene season pass alıp açmadım bile doğru düzgün.

bugun girip 2 el atayım dedim 50 gb update gelmiş durduk yere.

• rerea kullanıcısına yanıt
    Aynı şey işte.neyi oynadığın önemli değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bugün yine güncelleme gelmiş. 3.1gb yazıyor? Nedir arkadaşlar bu güncelleme bilgisi olan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Hawk. -- 24 Ekim 2024; 3:36:7 >
  • Black Hawk. kullanıcısına yanıt
    Bugun güncelleme yaptım 700 mb civarıydı. Artık mw3e giremiyorum bile. Hq açıp sonra kapanıyor başlamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerea -- 25 Ekim 2024; 19:17:51 >
  • akibeel kullanıcısına yanıt

Şu soruya bir kişi cevap verseymiş keşke.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nuwanda87 kullanıcısına yanıt

sorunun cevabını halen bilmiyorum=)

bo6 da blackcell var son petek açınca mesaj atarım.=)

• akibeel kullanıcısına yanıt

Onu da sezon 2 gelince öğrenmeyecek misin :) alınabiliyor mu alınamıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar ben mw3 oyuncusuyum ama beni her defasında black ops 6 oyun menüsüne atıp oradan oyunu kapatıp açmalı şekilde aktarmalı olarak mw3 e sokuyor bu durum artık canımı sıkmaya başladı bunun bir çözümü varmıdır ?

• LaserHawk kullanıcısına yanıt
    Hocam bu durumu MW2 den sonra çıkan Cold War ve Warzone menüsü için de yapmışlardı, çok fazla şikayet sonrası Ana Menüye bir çeki düzen vermişlerdi ama TREYARCH dizaynı inanılmaz kötü. O kadar tepkiye rağmen düzeltmediler ve düzeltmeyecekler gibi duruyor. MW2'den sonra Cod oyunları artık tek menü altında sunuluyor maalesef. Adını da Cod HQ koydular. Yıllardır öyle. Birçok yayıncı da kendi kanallarında kötülemişlerdi. Bu firma battıkça batıyor.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.