Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
673
Cevap
37
Favori
24.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu kolsuz gamepad tayfanın ağlaması beni ayrı keyiflendiriyor...

Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}
  • battlenette 1300'e düşmüş. mp için alınır mı?

• Arkadaşlar oyuna girebilen var mı?

• duckeag D kullanıcısına yanıt

Muhtemelen Ekimde black ops yeni oyun gelir, belki bir ihtimal gamepasse de gelebilir ? ama oynamak istiyorum diyorsanız da alabilirsiniz

• Arkadaşlar MW3 bende yok MW2 multiplayer vardı uzun süredir oynamıyorum. BAtllenet den oyunu açınca MW2 multiye girmek için çıkıp giriyor oyun ( böyle bir saçmalık olması ayrı konu zaten) .

Neyse , MW2 yi yüklerkende aşağıda resmini attığım alanda takılıp kalıyor bir türlü açılmıyor. Karşılaşan çözen varmıdır. 2 kez sildim kurdum koca oyunu.

Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}

• Donatn kullanıcısına yanıt

Hocam Battle.net uygulamasını kaldırın.

"Belgelerim" içinde "Call Of Duty" Klasörü mevcutsa sil. "AppData/Local" ve "Roaming" içinde "Activision" , "Blizzard Entertainment" , "Battle.net" klasörleri mevcutsa sil. "D3DSCache" ve "Temp" klasörü içindekilerin tümünü sil.

Son olarak; Başlat - Arama kısmına RegEdit yazıp, Kayıt Defteri Düzenleyicisinde açılan pencereden Sol üstteki menüde "Düzen" içinde "Bul" ona tıklayıp aynı şekilde yukarıdaki oyuna ait dosyaların isimlerini girip arat.Bulunan her kaydı ve dosyayı sil. "F3" tuşuyla aramaları hızlandırabilirsin. Herşeyi yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatıp, "Battle.net Beta"'yı kurun. Kurulumu gerçekleştirin. Sonucu paylaşın umarım işe yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memomix -- 17 Haziran 2024; 11:26:45 >
  • Yazdıklarınızı yapınca sorun çözüldü , teşekkürler

• mw3 steam hesabımı satıyorum ilgilenenler mesaj atabilir.

herhangi bir ban vs yoktur.

• Oyun gamepass'ten sizde de çok yavaş iniyor mu? İnternet hızımın yüzde 10'u ile indiriyor.

• Merhaba arkadaşlar. Modern warfare 3 satın almak istiyorum indirimde olduğundan dolayı battlenet üzerinden. Elimde modern warfare 2 mevcut ve steam hesabımda. Merak ettiğim modern warfare 3'ü battlenet üzerinden alırsam 2'de mevcut olan cod puanlarım 3'e aktarılırmı? Herhangi olumsuz bir durumla karşılaşır mıyım farklı hesaplarda olmasından dolayı? Bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim.

• Selamlar, süperonline da bağlantı hatası alan var mı ? yada çözümünü bilen

• Kalemistik kullanıcısına yanıt

Gamepasste yavaş indiriyor,bende de %50 indiriyordu,sanırım internet hızı ile alakalı

• Merhabalar gamepass ile indirdim ama çok zor maç buluyo neden öyle

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KrmTrn kullanıcısına yanıt

Hueneme Negev hatasımı alıyorsunuz sizde

• Donatn kullanıcısına yanıt

Hocam geç oldu kusura bakma,evet o hatayı veriyor,Superonline fiberde modeme rest atınca giriyor ancak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KrmTrn kullanıcısına yanıt

aynı sorunu yaşayan var ise warp kursun girdikten sonra kapatsın sorun olmuyor

• Seri 3. oyunuyla tam bir PTW ye dönüşmüş. İkinci oyuna kadar multi +warzone da gayet eğlenen ben , 1.oyundan müthiş keyif alarak oynadım. 2. oyunda aim assit i çok abarttılar yine oynadık gına g2ldi ama.3. oyuna artık paravermedim , gamepass vasıtasıyla bir oynayayım dedim. Oyundaki bol led aydınlatmalı silahlar vs (iyice saçmalamışlar) oyun her açıdan para makinesine dönüşmüş. Skin sat, vuruş dinamikleri abartı silahları parayla sat vs.. Oyunda rakipden düşen ışın kılıcından devşirme bir silahı yerden alırsanız ne dediğimi anlarsınız. Bir zamanlar BF ye rakip olarak çıkan bu seri BF ninde çöküşüyle tam bir çöplüğe döndü. yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donatn -- 31 Temmuz 2024; 21:2:56 >
  • merhabalar mw3 game pass e geldiği gün indirdik

maalesefe ama şöyle bir sıkıntı var oyunu açıyoruz tek başımıza multiplayer oynayabiliyoruz ama arkadaşlarıma bağlanamıyorum ve aynı zamanda arkadaşlarımda bana bağlanamıyor bu sorunu yaşayan varmı acaba aranızda çözüm bulamadık oyunu defalarca silip sistem dosyalarından temizlemeler hdd yi bile uçurduk dün gece ama yinede bir sonuç alamadık lütfen yardım edin

• sergioOooO S kullanıcısına yanıt

Bunun yüzünden sinir hastası oldum neredeyse.

Oyun dosyalarını doğruladım,

Modemden NAT portlarını açtım,

Hesapları unlink ettim arkadaşları silip ekledim.

Warzone den girip arkadaş davet etmeyi denedim.

Reddit ve YouTube ‘u alt üst ettim ama netice alamadım. Activision a bile mail attım hatta bilgilerinin olduğunu söylediler ama bu oyun neden böyle piyasaya sürülmüş niye yamalanmıyor anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.