Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
673
Cevap
37
Favori
24.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Steam üzerinden warzone oynarken cp almıştım aynı activision hesabı ile gamepassten giriş yaptığımda mevcut cp görünmüyor normal bir durum mu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • messout M kullanıcısına yanıt

farklı platform olarak gördüğü için cpler aktarılmıyormuş. eskiden beri olan bir uygulama maalesef.

• Gamepass ile pc den giriyorum.5 maç attım üst üste şimdi oyunun hiçbir moduna sunucu bulamıyor.Ne yaptıysam düzelmedi.

• hiçmi yok abi şunun çözümünü bulan arkadaşlar bizde kafayı yedik problemi bulmak için ama bulamadık

• İnternette olan her şeyi denediim arkadaşlarımla ama nafile. Yeni oyunun da böyle saçma şeyler yapmayacağını ummaktan başka bir şey gelmiyor elimizden

• 2019 da başladığım multi maceram malesef bu sene 3. Sezonla bitti
    Oyunun havası kalmadı benim için, iyice sirke döndü her bk var oyunda kedisinden faresine güvercininden at kafasına robotundan bkuna püsürüne

Gray zone warfare takılıyorum gerçek gibi simülasyon mis gibi

• Game passden indirdim internetim türk telekom ama oyuna girerken connection failed hatası veriyor sürekli var mı bu durumu yaşayan?

• şaka mı bu? 118 Gb update gelmiş.

Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}
  • Arkadaşlar Zombi modda act 1-2-3 görevlerini yapmak zorunlumu

Şematikleri görevleri yapmadan da düşürebiliyormuyuz
    contract görevler veya bossları keserek düşmez mi

• Merhaba, Xbox Seris S var ve pc var , hangisinde oynamak daha keyifli arkadaşlar sizce?

• Sert. kullanıcısına yanıt

bu connection sorunları yüzünden gamepassden oynamayı düşünmüyorum artık.

iyi ki hala steamde var

• Gaara34 kullanıcısına yanıt

hem sezon 5 reloaded üstüne black ops 6 beta geldiği için hepsini indiriyor neredeyse oyunun kendisinden büyük bi update ben o nedenle kendim baştan kurdum oyunu.110 gb indirme ile son sürüm.

girip baktıgımda manage file kısmında , sanırım bop6 geldiğinde mw2 gibi mw3de ön menüden arkaya atılcak ön planda olan bop6 olacak.onun hazırlığını yapıyorlar

• rerea kullanıcısına yanıt

harbiden BO6 betasını falan indirmiş, siz deyince baktım. bana sormadan neden farklı bir oyunun içeriğini indiriyorsun arkadaş ne saçma iş yapıyorlar ya.

bu günde 33GB bir update gelmiş. çalışan oyunu bozdular. lobide crash veriyor, özellikle lobide takıma girip çıktığınızda yapıyor bu olayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 29 Ağustos 2024; 18:30:7 >
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Bop6 çıktıktan sonra mw3e girdiğinde ana ekranda önce bop6 çıkacak sormadan etmeden bir seriyi aynı oyun dosyası içerisinde sunuyolar. Mw3ü steamden, bop6yı gamepassden olunca iyice karışıklık çıkacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sorun game pass mi Superonline mı? Turktelekom fiberde bağlantı ahtası nedniyle oyuna hiç giremem varmı?

Superonline ping yüzünden zaten TT ye geçecektim buda üstüne tuz biber oldu.

Aynı sokakta 35 ping ile TT oynuyor. Ben 500 mb fiber SO ile 60 dan aşağı görmedim

• Donatn kullanıcısına yanıt

bende superonline fiber ile bağlantı problemi yok ama pingler çok değişken.

bazı maçlar 40-45 ping olurken bazı maçlar 55-60-65 ping oluyor.

Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}

burdaki değerler önemli. nat türü sunucu bağlantısının yazıları değişmeli.dengesiz olursa connection hatası verir.araştırma yapmanız lazım bu konu hakkında. ben gamepass kullandıgım dönemde ayarlamıştım bunu. yoksa multi oyunlar yalan oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerea -- 29 Ağustos 2024; 22:42:47 >

Bu ayarların olduğu kısım kaldırılmış , Win11 Xbox uygulamasında ağ ayaları diye bir şey yok.

Bu oyuna girerken hueneme Negev hatası alıyorum .Aşmak için Warp kurup çalıştırıyorm. Girdikten sonra Warp ı kapatıyorum ancak WArp kapansa dahi arka planda çalışıyor çünkü hem intenet hızım testlerde yarı yarıya düşük çıkıyor hemde ping fırlıyor.

Bu nedenle sırf bu oyuna girmek ve oynamak için, önce warp kuruyorum oyuna giriyorum warp ı sonra komple siliyorum .

Oyunmu oynuyoruz eziyetmi anlamadım. Bu devirde böyle çözümsüz yazılım hatalarıda gerçekten ilgiç...

Ha, statik ip alınca SO da bu sorun çözülüyormuş . Durum bu olunca sorunun SO dan kaynaklandığını düşünüyorum, zaten Servet ödediğim internete birde oyuna girmek için statik ip para istiyor yani. Ping e de faydası olsa lanet edip verecem ama zaten ping SO nun bendeki en büyük sorunu. Kendilerini arıyorum 60-70 ping e normal diyor adam. TT de karşı komşu 35 lerde diyorum , anca laf kalabalığı.

Not: Sorunu çözdüm çok şükür ve evet kesinlikle SO kaynaklı. Bu arada çözen SO değil, aradım kayıt oluşturma sistemleri dahi arızalıymış kayıt bile açamadılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donatn -- 30 Ağustos 2024; 9:47:24 >

Bende superonline kullanıyorum ve maalesef MWII'de ortaya çıktı bu hueneme negev sorunu. Sadece superonline kullananlarda oluyor bu, superonline ile alakalı. Superonline kaliteyi gerçekten çok düşürdü özellikle son 5 yılı kastediyorum. Tek çare başka bir internet sağlayıcına abone olmak veya statik ip almak. Benim PS5'te oynuyorum kardeşim ise PC'den ikimizde de aynı hata var. Maalesef bulunduğum apartmanda superonline dışı bir şey de yok, sorunumu statik ip alarak çözebildim. Dünyanın en kalitesiz ve en pahalı internetine sahibiz.

Hocam mrb nasıl çözdünüz ?

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.