SO hesaba giriş yapıp ,güveli interneti kapatmanız lazım. Burada olay şu , aslında bende zaten kapalıydı. Tabi So nun kendi kafasına göre arka planda ne yaptığını bilmem. Ayarlara girdiğinizde kapalı görünmesine aldanmayın. Önce Aile seçin kaydedin. Telefonunuza ayar değişti mesajı gelince .Tekrar güvenli interneti kapatıp kaydedin. Düzeldiğini göreceksiniz. Denemediğim şey kalmamıştı. Sırf SO nun iş güzarlığı yüzünden bu kadar uğraş verdim. |
Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} (33. sayfa)
-
-
Maalesef denedim bende düzelmedi hocam aynı hatayı almaya devcam ediyorum.Vpn den devam mecburi. Rezalet resmen
-
Bu işlemden önce dns ayarlarını resimdeki gibi yapıp, konut satırına ipconfig /flushdns yazmıştım. Bu iksini yaptıktan sonra olmadı ama SO dan güvenli internetide kapatınca oldu bende.
-
Yine olmadı hocam tşk ederim tekrardan.Geçen gün taahütüde yeniledim mecbur kullanacaz bu şekil artık...
-
Hocam ozaman durum şu benim şikayet vara ayzdığım ve SO nun cevap verdiği ana denk geliyor olabilir. Belkide çözdüler ama yazmadılar benim şikayet ve cevabı aşağıda paylaşıyorum sizde şikayet edin. Yok öyle zorla statik ip satma ayağı.
''Call of Duty 3 oyununda Hueneme-Negev hatası alan internette ve bu sitede dolaşan yüzlerce sorunu Superonline görmezden geliyor. Sorunu statik ip satarak çözmeye çalışıyor. Oysa sorun kendi servis sağlayıcısında ve çözmeleri gerekiyor. 10 yıllık Superonline kullanıcısıyım, şansıma eylül ayında son taahhüdüm de bitiyor kurtulacağım. Yarım saat önce müşteri temsilcisine derdimi anlattım, kayıt açacak oldu 3 kez denedi ancak kayıt sistemleri bile çalışmıyor. Koca şirket Google so -Hueneme-Negev hatası yazsa ne kadar çok abonesinin sorun yaşadığını, çözümün ise kendilerinde olduğunu, ve bu abonelerin büyük çoğunluğunu kaybedeceğini anlayamayan bir yönetime sahip, bu çok ilginç. Ayrıca bu ip sorunu sadece bu oyunla da kalmıyor, birçok oyunda yıllarca yapılmış, şikayet başlıklarıyla dolu internet. Superonline çözüm üretmeyi bırakmış anladığım kadarıyla. Kendilerini aradık sorunumu kayıt altına bile alamadılar, bir de buradan deneyelim bakalım.''
Değerli Müşterimiz
Bağlantıda yaşadığınız sorun cgn ip bloğu havuzunda olmanızdan kaynaklanabilir. Cgn havuzundaki ip adresleri dışında erişim yapabilmeniz için sabit ip üzerinden çıkış yapmanız gerekmektedir. Online işlemlerden veya müşteri hizmetlerimiz ile görüşerek statik IP başvurusunda bulunabilirsiniz.
Saygılarımızla,
Turkcell Superonline
-
Zombi modunu oynayan var mı ? Tek başına zevk vermiyor.
-
hocam bu öneriniz bende de olursa var ya acayip dua edeceğim size valla
Herkes ip, dns falan bir sürü şey yazmış ama ben xbox'ta oynuyorum. Önerilen yöntemlerin çoğu pc için. Bizim elimiz kolumuz bağlı.
Allahın cezası sol. Bunların modeminin dandikliği yüzündne gittim keenetic modem aldım. Kullanmadığım dandik sol modemine para veriyorum zaten. Bir de üstüne "madem cod oynayamıyorsun, o zaman gel sana aylık 100 tl'ye statik ip iteleyelim" diyorlar
-
Hocam valla oldu yaa. Allah razı olsun, tuttuğun altın bıraktığın adamantium olsun
Ben aile profiline geçtikten sonra hemen normal profile dönmedim. Zaten işteydim. 3-4 saat sonra kapattım güvenli interneti. Eve gelir gelmez Xbox'tan denedim. İlk başta olmadı. Ama sonra aklıma geldi, quick resume özelliği yüzünden oyun aslında yeni açılmadı, bir önceki oturumu devam ettirdi. Ben de oyunu tamamen kapatıp tekrar açınca girebildim.
Çok teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gölgeler piksel piksel rezalet görünüyor. internette bu sorunla karşılaşan çok var ama adam akıllı bir çözüm bulamadım. çözümü bilen var mı?
-
Battle Pass sekmesine girince kusasım geliyor. Oyunsuzlukta oynuyorum ama tipler şekiller resmen sirk gibi.
-
Shipment sadece Sniper kapışmak isteyenler varsa gelsin lobi kodum MPVOW
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ağırlıklı olarak bir konsol oyuncusu olmama rağmen eski cod oyunları dışında pek aşina olmadığım için buraya yazmayı uygun gördüm. Son 4-5 yıl içerisindeki çıkan Cod oyunlarından birine başlayacak olsaydınız seriyi ısınmak için hangisini önerirdiniz? Özellikle ağırlıklı olarak hikaye ve görevler benim için önemli bunu belirtmek isterim. Yani multi ağırlıklı düşünmüyorum.
-
Mesaj gönderdim,tek sıkıntı küfür etme yeter
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi On7Lee -- 24 Eylül 2024; 9:10:19 > -
MW3 Shipment te sadece Sniper 1v1 2v1 3v1 4v1 5v1 6v1 farketmez kendime PC oyuncusu rakipler arıyorum. Oyunda karşıma full PC oyuncuları denk gelmiyor çok istiyorum ama olmuyor ya benim takıma düşüyor yada karşı takımda 1-2 tane oluyor hiç full PC oyuncularına karşı maç atamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 25 Eylül 2024; 7:24:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X