istediğimiz bölümde mp oynama şansımız yok değil mi favela bölümü hoşuma gidiyor ama bir türlü denk gelmiyor? |
Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} (21. sayfa)
-
-
akşam double xp vardı, hafta sonu da devam edecekmi ? bilgisi olan varmı ?
-
Hikaye modu tırt
ama zombi modu çok iyi ayrıca multi içinde alınabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
22 Kasım - 27 Kasım arası double xp olacak.Hafta sonu da devam yani
-
7/24 olanlar(terminal,rust vs..) haricinde böyle bir şansımız yok.
-
çok iyi, smg leri tamamlayamamıştım, hafta sonu bitiririm 👍🏻
-
arkadaşlar bazı videolarda gördüm adam öldürünce veya bomba atınca karakter konuşuyor.
bunun bir perkmi nedir bilen varmı?
-
Karakter konuşmaları audio kısmında kapalı ise duyamazsanız.Yanlış hatırlamıyorsam dialog volume olması lazım sizde kapalı sanırım.
-
Ayak sesleri hiç duyulmuyor bir ayarı var mı yoksa oyundan mı böyle.
baktım açık.
extra bakmadığım bir yer kalmadı.
-
ayakkabı perk kısmında convers ti sanırım, onu giyince ayak sesleri çıkmıyor. ninja perk gibi.
-
Karakterden olmasın sakın malum groot karekteri hiç susmuyor da
-
Evet onu biliyorum bende taktım onu da acaba bir şey mi var ayarlarda.
-
groot karakteriyle oynuyorum zaten, fakat güzel sesini bir duyamadık=)
-
Bende qyak sesleri net sekilde duyuluyor. Hc modunda ses cikmamasi icin herkes perk kullaniyor olabilir yada direk sesler kapali olabilir bu modda.
Perk yüzünden o zaman.
şu an oyunu battle.net fiyatından (1.700₺) daha uygun satan bir yer gören, bilen var mıdır?
-
ayak sesini kapatan ayakkabıyı giyince karakter sesleri gidiyormuş=)
-
Doğrudur Henüz MP kısmına perk vs... pek bakmadım zombi moduyla takılıyorum
-
Arkadaşlar merhaba. Normalde önceki oyunları ps5 üzerinden oynuyordum fakat bu sene bilgisayara aldım. Oyunu beğenmezsem satarım diye önceki oyunlsrın olduğu Battle.net hesabı yerine yeni bir hesap açıp öyle başladım. Diğer battle.net hesabım ile oynamak için bir şey yapabiliyor muyuz? Mw2’de geliştirdiğim silahlar falan gelsin diye herhangi bir şey yapabilir miyiz yoksa illa o hesaba mı almam gerek oyunu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X