https://profile.callofduty.com/cod/login?redirectUrl=https%3A%2F%2Fprofile.callofduty.com%2Fpromotions%2FredeemCode%3FfromLogin%3Dtrue |
Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} (20. sayfa)
-
-
mevcut kullanabilecegimiz bi kod var mi? ben bi tane gordum de suresi bitmis kacirmisim
-
Şu anda yok. Geçen hafta verilen 559QRXGN4JZPP bu kod ile xp token vs... almıştık
-
Bugüne kadar joystick ile oynayarak haksızlık etmişim hem oyuna, hem kendime, konsoldan PC ye geçtim ve KD oranım arttı klavye mause ile aşırı keyif aliyorum özellikle ground war muhteşem bir mod tam bir kaos
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 20 Kasım 2023; 9:39:45 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Almaya değermi
-
mp için değer
-
Hangi modelini almam lazm oyunun hocam multiplayer oynamak için.
-
DM den bilgi verildi Şaka bir yana standart sürüm(2000 tl.) olanı alın geçin MP ve Zombie takılırsınız.
-
süresi dolmuş ya, kaçtırdık xp leri.
teşekkürler
-
-
arkadaşlar bu günlük görevde cooked greenades görevini nasıl yapacağız?
-
El bombasını atmadan önce basılı tutarak bekletiyorum ben o şekilde geçtim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yaptım teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar, oyundayken TAB'a basıp skor tablosuna baktığım zaman ekranda takılma yaşanıyor. Yani, Tab'a basıp geri elimi çekerken resmen takılıyor. Bu durumu yaşayan ve bir çözüm bulan var mıdır?
Ölüp diğer arkadaşları izlerken sorun yokken, aktif oyunda sorun oluyor.
Edit: İmla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limonasiti -- 21 Kasım 2023; 17:39:46 > -
Beyler bir şey soracağım sadece hardcore modunu oynuyordum direk tek mermi vs hemen karşıdaki ölüyordu. Şimdi hardcore giriyorum ama şarjör boşaltıyorum zor ölüyor adam değiştirmiş olabilirler mi ?
-
Arkadaşlar öldükten sonra bu kill cam ekranını geçmek için her defasında F basıyorum. Bunu direk ayarlardan kapatmanın bir yöntemi var mı? Karşıma çıksın istemiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kapanmıyor diye biliyorum hat da MW2 de yanlış hatırlamıyorsam sadece biz izleme süresini ayarlıyabiliyorduk MW3 de settings in o tarafını hiç bakmadım akşam oyuna girdiğim de bakarım
-
bu her girdiğimde artıyor böyle saçma birşey olamaz. şu an tekrar locate et desem 103-105 gb yer olur shader cache yapar 106 olur sonra her girdiğimde artıyor.bunun bir duru yok mudur?bu böyle her oynadıgımda artacak mı? 2 aya 200gb olur bu.mw3 warzone campaign dışında birşey yok içerisinde. anlamadım gitti
-
2024 de cikacak olan yeni oyun Call of Duty Black Ops: Gulf War olacakmis. Daha mw3 yeni oynamaya baslamisken bu habere sevinemedim hayirli olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bazı silahlarda smg pistol vs 2 3 mermide ölüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X