Şimdi Ara

Call Of Duty Modern Warfare 3 Türkçe Seslendirme Projesi (Yama Çıktı) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
1
Favori
24.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tebrikler. çok iyi bir çalışma olmuş. emeğinize sağlık...
  • Bence çok gereksiz bir çalışma olmuş Kısacık bir single player için bu kadar emek boşa harcamışsınız arkadaşlar.oyun içi menuleri türkçeleştirseniz herkes için daha faydalı olurdu bence ama yinede harcanan emeğe hak vermek lazım.
  • Harika olmuş. Elinize sağlık.
  • ben turkçe dublaj bıttımı oynucam suan ılerleme 100 kaçta tamını bitmesı için ?
  • Dublaj Ekibi alımları sadece İstanbul'da oturabilecek ya da gelebilecek durumda olanlar için değiştirildi. Nedeni de seslendirmelerin stüdyo ortamında yapılacağı için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 13 Aralık 2011; 21:16:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

Dublaj Ekibi alımları sadece İstanbul'da oturabilecek ya da gelebilecek durumda olanlar için değiştirildi. Nedeni de seslendirmelerin stüdyo ortamında yapılacağı için.

alımlar başlamış ve sadece istanbul mu . üzüldüm ya keşke izmirde de olsa idi napalım sağlık olsun
  • oyun ceviri parayi bulayim bi studyo kurcaz sizle
  • quote:

Orijinalden alıntı: bibidibabadibu

Bence çok gereksiz bir çalışma olmuş Kısacık bir single player için bu kadar emek boşa harcamışsınız arkadaşlar.oyun içi menuleri türkçeleştirseniz herkes için daha faydalı olurdu bence ama yinede harcanan emeğe hak vermek lazım.

parazit yapma o ceviriyide sn yap herkes faydalansin
  • Güzel çalışma. Gayet iyi olmuş
  • turkçe dublajda sondurum nasıl ılerleme uarmı bitmesı ıçın ?
  • Crysis'i seslendirenleri çatlatacak nitelikte olmuş gerçkten harika oyunçeviri ekibine binlerce kez teşekkürler...
  • elinize kolunuza ağzınıza sağlık harika olmuş inş tamamlar paylaşırsınız dehşet bişey bu
  • alıntıdır http://www.oyunceviri.com
    Güncelleme:

Oyunun tüm senaryo çevirileri tamamlanmıştır. Seslendirme ekibi için alımlar halen devam etmektedir. Kadroya katılmak için başvurularda bulunabilirsiniz. Seslendirme aşamasına geçiş kadronun tamamen oluşmasına bağlıdır. Gelişmeler oldukça sizleri bilgilendireceğiz... ben hayla beklıyorum 100 de 100 bıtesene kadar oynamıyacam oynu
  • Grinch bence uygun olmamış.Çok yapay konuşuyor fakat diğer elemanlar harika
  • Mükemmel vallahi söylenecek bir şey yok
  • Mükemmel olmuş kıskandım vallahi. Bende Form doldurup guruba katılmak istiyorum.
  • Bu iş amatörlükten çıkmış profesyonel dublajlar kadar güzel olmuş. Şahsen dublaj konusunda herzaman orjinal sesleri tercih ederim. Çünkü dublaj genellikle ortamdaki duyguyu iyi yansıtmaz. Ama burdaki dublaj çok iyi. Özellikle "sandman" i seslendiren Hakan Topaloğlu nun ses tonu çok iyi. Gaza getiriyor. Ama "grinch" seslendiren Serhat Sebze nin ses tonu ortama pek gitmemiş gibi geldi bana. Sandmani dinlerken adrenalim nasıl yükseldiyse Grinch i duyduğumda anında düştü.
    Bana altyazılı daha hoş geliyor. Çalışmalarınızın sürekli olması dileği ile.
  • Başarılarınızın devamını dilerim, gerçekten çok cesur ve başarılı çalışmalarınız var
  • yaşasın kota!kardeş video yu izlemedim ama yorumlardan iyi olduğunu anladım,zor bir işe girmişsiniz,allah kolaylık versin
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.