Şimdi Ara

Call Of Duty Modern Warfare 3 Türkçe Seslendirme Projesi (Yama Çıktı) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
1
Favori
24.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben internette bulamadımda bu proje tamamlandımı bilginiz varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Niyazi13

Merhaba arkadaşlar ben internette bulamadımda bu proje tamamlandımı bilginiz varmı.

İnternette bulamadınız mı? başlığı google da aratınca çıkan ilk site
  • sürekli yapım aşamaları devam ediyor diyor ama 2011 de başlanmış sanırsam bu çalışmaya girdiğim sitelerde 2012nin ortalarında yada başlarında yazılmış hiç yeni bir habere rastlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Niyazi13

sürekli yapım aşamaları devam ediyor diyor ama 2011 de başlanmış sanırsam bu çalışmaya girdiğim sitelerde 2012nin ortalarında yada başlarında yazılmış hiç yeni bir habere rastlamadım

Ceviriler Bitti Suan Montaj Aşamasında
  • ben bu çeviri yapılan siteyede baktım ama montaj aşamasında diyor haklısın benim merak ettiğim oyunun çevirisinin neden 2 yıldır tamamlanamamış olması mw 3 ün yapımı bu kadar sürmemişti acaba bıraktılarmı yapmyı diye düşündüm
  • Oyun çeviri böyle çeviriler dışında perde arkasında birçok çeviri ile ilgileniyorlar diye biliyorum doğrumu? Dishonored, Ghost Recon Future Soldier gibisinden?
  • Evet başka projelerde yapılıyor ama ben ne zamandır orada monraj aşaması kalmış sade oda %60 bayağıdır bakıyorum öyle oraya kadar gelip de bıraktılarmı diye düşündüm
  • Heyecanla beklemek...
  • sesi boş verin ya alt yazı daha güzel bence
  • Takip ...
  • bu seslendırmenın akibeti ne oldu bılen var mı ?.. % 61 de takılı kaldı bayadır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PEGASUS... -- 9 Nisan 2013; 13:44:40 >
  • MW3 e böyle uğraşacağınıza yayınlayın alt yazıyı oynayalım. Bırakın montaj işlerin beceremiyosunuz işte. MW3 ün altyazısını yayınlasaydınız şimdiye başka çevirilere başlamış hatta bitirmiştiniz. Yazık yazık. 1 yıldır bekletiyorsunuz sabır taşı yapıyorsunuz insanları. Ne diyeyim ben size, iptal ediverin şu projeyi altyazıyı yayımlayın. Buna harcayacağınız zamana kaç çeviri bitirirdiniz! Black Ops 2 ye başlanmalı.
  • Oyunçeviri'de ki projeler aylardır öylece duruyor,neden bir ilerleme yok?Hatta bazıları test aşamasında aylardır..
  • Olay projenin devam edip etmemesi değil?
    Olay, proje hakkında bilgilendirme yapılmaması.
    Devam etmiyorsa haber verin millet umutlanmasın, devam ediyorsa da (ki zannetmiyorum 1 yıl olmuş) haber verin millet işine baksın..
    emek var ortada ama belirsizlik oldumu millette sıkılır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready

MW3 e böyle uğraşacağınıza yayınlayın alt yazıyı oynayalım. Bırakın montaj işlerin beceremiyosunuz işte. MW3 ün altyazısını yayınlasaydınız şimdiye başka çevirilere başlamış hatta bitirmiştiniz. Yazık yazık. 1 yıldır bekletiyorsunuz sabır taşı yapıyorsunuz insanları. Ne diyeyim ben size, iptal ediverin şu projeyi altyazıyı yayımlayın. Buna harcayacağınız zamana kaç çeviri bitirirdiniz! Black Ops 2 ye başlanmalı.

Black Ops 2'yi çevirmeyeceklermiş planlarında yokmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

quote:

Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready

MW3 e böyle uğraşacağınıza yayınlayın alt yazıyı oynayalım. Bırakın montaj işlerin beceremiyosunuz işte. MW3 ün altyazısını yayınlasaydınız şimdiye başka çevirilere başlamış hatta bitirmiştiniz. Yazık yazık. 1 yıldır bekletiyorsunuz sabır taşı yapıyorsunuz insanları. Ne diyeyim ben size, iptal ediverin şu projeyi altyazıyı yayımlayın. Buna harcayacağınız zamana kaç çeviri bitirirdiniz! Black Ops 2 ye başlanmalı.

Black Ops 2'yi çevirmeyeceklermiş planlarında yokmuş

Evet az önce gördüm. Kötü oldu. Ama sözümün arkasındayım, MW3 e harcanacak zamana daha çok oyun çevrilirdi.

• Ne durumda beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KerekMikailv3

Ne durumda beyler

Hala % 61 olduğuna göre 6,7 ay dan evvel çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muco -- 23 Haziran 2013; 5:34:31 >
  • sabreyi konuşan adam çok iyi ya 5 kere orayı dinlemişimdir
  • Proje hala devam ediyormu hocam ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.