Şimdi Ara

Call Of Duty Modern Warfare 3 Türkçe Seslendirme Projesi (Yama Çıktı) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
1
Favori
24.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Göttingenli Ethem

2 yılda bitmemişse hiç bitmez.

Bi 2 yıl daha sürer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YÜKLENİYOR

%87 olmuş. madem ağır da olsa bi ilerleme var, o zaman niye kendi sitenizden ana konuyu siliyorsunuz ki ? diye sormak istiyorum

+999
  • şuan test aşamasındaymış. %10 seviyede
  • test aşaması %99'a ulaştı. yamanın çıkması yakındır
  • Az kaldı az.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir rivayete göre COD Ghost 2 nin çıkışına yetiştireceklermiş...

edit : Şaka gibi 2 yıldır bekleyen var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tall Man -- 7 Aralık 2013; 15:43:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değil de eski ekip yeni ekip arasindaki uçurumdan dolayı yapılmış % 100 Türkçe yama. Teknik sorun oldu yalaniyla biryerlere zula oldu ya. Ben daha ne diyim! Ayni durum rage ve prototype yamalarindada oldu.bu 3.su birde reklam yapılıyordu. " sadece türkçe yamayi yayinlamak istemiyoruz, dublaj bitince hem hem dublaj hem altyazi ile oynayabilirsiniz" diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keamle -- 8 Aralık 2013; 0:11:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay be 2 yıl geçmiş dün gibi ,ilk video 2-3 dakikaydı.ortada büyük emek ver görmezden gelinemez emegi gecenlerinde ellerine saglık ama şaka maka 2 sene be kardeşim
  • Bi çıksa hemen indircem ama ...

• halen test aşamasında ne tesetmiş anasını satim ya
  • 2011 başlandı
    2014 e giriyoruz hala çıkmadı

OyunÇeviri.com yapacağı iş bu kadar olur alt tarafı bir seslendirme. sanırsın oyunu yeniden yapıyorlar. allah rızası için bunlara çeviri vermeyin hızlı bir şekilde çeviren çıkıyor oyunları.
  • orjınal oyun zorunlulugu koymuslar olucak ıs deıl ya
  • Cok gec bitirilen bir proje ve dublajda yapaylik var. Ceviriler cok duz mantik islenmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: Clarenc58

orjınal oyun zorunlulugu koymuslar olucak ıs deıl ya

Hocam adamlar şu anda neredeyse karın tokluğuna yapıyorlar bu işleri. Yıllardır emek veriyorlar. Sence asıl amaçları ne olabilir bi mantık yürüt bakalım?

Adamlar ilerde büyük oyun firmalarıyla anlaşıp oyunları resmi olarak Türkçe yapmak istiyorlar, ve bu işte ciddi paralar kazanabilirler. O yüzden orjinal zorunluluğu yapıyorlar, iyi ki de yapıyorlar çok mantıklı bir hareket. Adamlar 3 milyonluk ülkelere dil desteği verirken sizce neden bizim gibi 80 milyonluk bir milletin dil desteği yok? Çünkü orjinal oyun satışı düşük. Şimdi şimdi bir kaç şirket bunu göz önünde bulunduruyor. Memnun kalmış olacaklar satışlardan ki, bir yapan devam ettiriyor. Bu çok iyi bir adım. Bu durumda demekki orjinal oyun satışları bir %20-30 daha artsa bir çok şirket bunu yapacak...

Bakarsınız çok ses getirir OyunÇeviri ekibinin yaptıkları işler de biz de 4-5 yıl sonra oyunları Türkçe seslendirmeli oynarız fena mı... Siz de kalkmış tribe giriyorsunuz olcak iş değil diye. Asıl bu zihniyetle olcak işler değil bunlar. Sen adama para kazandırma, bir de dil desteği bekle, oldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 16 Aralık 2013; 11:57:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

Hocam adamlar şu anda neredeyse karın tokluğuna yapıyorlar bu işleri. Yıllardır emek veriyorlar. Sence asıl amaçları ne olabilir bi mantık yürüt bakalım?

Adamlar ilerde büyük oyun firmalarıyla anlaşıp oyunları resmi olarak Türkçe yapmak istiyorlar, ve bu işte ciddi paralar kazanabilirler. O yüzden orjinal zorunluluğu yapıyorlar, iyi ki de yapıyorlar çok mantıklı bir hareket. Adamlar 3 milyonluk ülkelere dil desteği verirken sizce neden bizim gibi 80 milyonluk bir milletin dil desteği yok? Çünkü orjinal oyun satışı düşük. Şimdi şimdi bir kaç şirket bunu göz önünde bulunduruyor. Memnun kalmış olacaklar satışlardan ki, bir yapan devam ettiriyor. Bu çok iyi bir adım. Bu durumda demekki orjinal oyun satışları bir %20-30 daha artsa bir çok şirket bunu yapacak...

Bakarsınız çok ses getirir OyunÇeviri ekibinin yaptıkları işler de biz de 4-5 yıl sonra oyunları Türkçe seslendirmeli oynarız fena mı...

hocam tamam haklısın fakat seslendırme konusunda bu daha ılk projelerı ılk projeden hemen orjınal oyun zorunlulugu koymuslar alan var alamayan var muhabbetıne gırmıycem cunku samımı bulmuyorum buyuk bır cogunlugunu daha ılk seslendırme bu bence herkesın begenısıne sunulmalıydı bu zamana kadar butun yamalar korsan desteklı cıktı bırden bıre korsan dusmanı oldular gelde şaşırma

bana gore ılk ve son olucak gıbı gelıyor oyuncevırının de bundan sonra dublaj ısıne gırıcegını sanmıyorum senınde soyledıgın gıbı ısın ıcıne anlasma para felan gırerse iş değişir belkı

• Aslında senin söylediğin de doğru. O açıdan bakmamıştım. İlk iş olduğu için bi tanıtım gibi olabilirdi bu iş. Sonuçta deneyimlemeden nasıl para vermeyi göze alalım ki? Şimdilerde pek olmasa da, internet bu kadar yaygın değilken oyun dergilerinin cd lerinden oyunların demolarını bulurdum oynardım. Beğenirsem de arardım bulup alırdım. Ama o zaman çocuktum tabi bi oyuna nerden vereyim 70-80 lira. Mecburen korsan alıyordum çarşı pazardan. Bu da o mantık. Bir demo gibi bize tanıtılması lazımdı haklısın.
  • proje hazirsa simdi steam yilbasi indirimlerini beklemek kaldi :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.