Şimdi Ara

Call Of Duty Modern Warfare 3 Türkçe Seslendirme Projesi (Yama Çıktı) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
1
Favori
24.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: veniversum

Proje hala devam ediyormu hocam ?

Devam ediyorlar fakat büyük bir sorunla karşılaşmışlar.

Buyur burda açıklama yapmışlar :http://www.oyunceviri.com/onemli-bir-duyuru-lutfen-tum-takipcilerimiz-okusunlar/
  • Durumum yoktu okuyamadım. Ama umarım devam ederler,
  • yavaş yavaş sessizce unutturmaya çalışıyorlar .. anlasanıza beyler çıkartamıyorlar malesef
    Kişisel düşüncemdir lütfen saygı gösterin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggok99 -- 2 Temmuz 2013; 1:14:59 >
  • %80 olmuş yama facebook da yazıyor
  • Boşuna beklemeyin zaten Dublajlı film izlenmediği gibi oyunda oynanmaz. Adam akıllı biride çıkıp altyazı çıkartmadı ya ona yanarım.
  • Oyunu oynayan oynadı zaten şu saatten sonra çıksa ne çıkmasa ne. Ne gerek vardı dublaja kaç ay oldu bu projeye başlanalı sayabilen oldumu? Bir skyrim, deux ex vakası daha işte. Adamlar e-dergiyle radyoyla cartla curtla uğraşıyorlar onlara ayrılan vakit bunlara ayrılsaydı şimdiye hepsi çıkmıştı. Onuda geçtim donanimhaberde çevirilen çevirilerede yok olmamış hata çok diye laf çarpanlar bile var aralarında, belli başlı kişiler tabi genellemiyorum. Keşke hepsi metro last light ı çeviren eleman gibi olsa ama nerdeee, adam donanimhaberdeki çevirmenler gibi neredeyse 2 ayda çıkaracak yamayı takdir ediyorum kendisini :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: afsdfas

Oyunu oynayan oynadı zaten şu saatten sonra çıksa ne çıkmasa ne. Ne gerek vardı dublaja kaç ay oldu bu projeye başlanalı sayabilen oldumu? Bir skyrim, deux ex vakası daha işte. Adamlar e-dergiyle radyoyla cartla curtla uğraşıyorlar onlara ayrılan vakit bunlara ayrılsaydı şimdiye hepsi çıkmıştı. Onuda geçtim donanimhaberde çevirilen çevirilerede yok olmamış hata çok diye laf çarpanlar bile var aralarında, belli başlı kişiler tabi genellemiyorum. Keşke hepsi metro last light ı çeviren eleman gibi olsa ama nerdeee, adam donanimhaberdeki çevirmenler gibi neredeyse 2 ayda çıkaracak yamayı takdir ediyorum kendisini :)

onlar bu işi gönüllü yapıyorlarmış,bide çok biliyosan kendin yapmalıymışın

• Oyun çeviri aşırı saçma bir site oldu kapansınlar daha iyi. Bir ara venomtrk vardı saidsrc vardı. Onlardan sonra site saçma sapan bir hal aldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaz tatili derler ağırdan alırlar,kışın okuldu vizelerdi cart curtlarla ağırdan alırlar.üyeler 2 ayda ve kendilerini kasmadan pek ala yapıyorlar bu işi bu sitede gördük örnekleri.adamlar piyasada orjinal seslendirme olarak çıkmış çizgi flimleri seslendiriyorlar,10 yaş altı üyeler süpersiniz abi demelerinden zevk alıyorlar.heleki o saçma sapan radyo programına değinmek bile istemiyor vakit yokya.senin çalcağın 2 şarkıyımı dinlicek millet neyse ya şimdi ordan birileri gelcek zevk için yapıyoruz dicek kapa o zaman forumu kendi arada çevir takılın durun.
  • Dublaj yapsan eline ne geçecek?Zaman kaybı.
  • Şaka gibi.. 3 sene olacak nerdeyse Amaçları sadece hit almak yamanın çıkacağı falan yok boşuna beklemeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

Şaka gibi.. 3 sene olacak nerdeyse Amaçları sadece hit almak yamanın çıkacağı falan yok boşuna beklemeyin.

dediğin gibide oldu

oyun cevirideki ana konu silinmiş. arama kısımına call of duty mw 3 yazınca ilgili sonuç bile çıkmıyor.

hit alma çabaları... ve başarılı sonuçlar
  • En son söylenen şey bazı seslerin çok geri planda kaldığıydı. bununla ilgili olarak o dosyalar revize ediliyormuş ve montaja kaldıkları yerden devam edip çalışmayı bitirecekler.
  • Kaç yıldır bu yamayı bekliyorum çocuklarıma oynatıcam bu gidişle
  • keşke alt yazı olsaydı keşkee
  • Bu yama ve mll yaması çıkmaz. Adamlar sırf bu 2 yamadan hit alıyor kaymağı yemeden bırakmayacaklar gibi görünüyor. Hitler azaldığı gün çıkarırlar bu 2 yamayı. Yama yapmayı geçtim 3 aydır metro llnin yamasının test aşamasında olması nedir arkadaş. Yamayı çıkaran kişi oyunu 5-6 saat kolayda oynayıpta bakamıyormu nedir ne değildir diye. Bu kadar zamanda oyunun yenisi yapılırdı bunlar daha yaptıkları yamayı oturup 3-5 saat test etmekten aciz.

Şimdi yine gelir ama onlar yamaları para almadan yapıyor rerere rörörö cüler. Nerde o ilk zamanlardaki oyun çeviri nerde şimdiki oyun çeviri. İlk zamanlarda takır takır yamalar gününde çıkardı şimdi ise yapılan yamayı bile test etmekten acizler veya nasıl olsa hergün enayiler gelip bakıyor deli hit alıyoruz diyorlar. Biz gönüllü yapıyoruz sanki paramı verdin gibi cümleler dışında dedikleri hiçbirşey yok. 2 saat oyunu oynayıp yamayı test edecek vakitleri yok ama onun dışında bütün boş gereksiz işler için bol bol zamanları var..

Bizde zamanında yama yaptık hemde ekip değil tek başımaydım. Bir yama ne kadar hızda yapılır ve ne kadar hızda test edilir iyi bilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhans19 -- 19 Ekim 2013; 0:08:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

Bu yama ve mll yaması çıkmaz. Adamlar sırf bu 2 yamadan hit alıyor kaymağı yemeden bırakmayacaklar gibi görünüyor. Hitler azaldığı gün çıkarırlar bu 2 yamayı. Yama yapmayı geçtim 3 aydır metro llnin yamasının test aşamasında olması nedir arkadaş. Yamayı çıkaran kişi oyunu 5-6 saat kolayda oynayıpta bakamıyormu nedir ne değildir diye. Bu kadar zamanda oyunun yenisi yapılırdı bunlar daha yaptıkları yamayı oturup 3-5 saat test etmekten aciz.

Şimdi yine gelir ama onlar yamaları para almadan yapıyor rerere rörörö cüler. Nerde o ilk zamanlardaki oyun çeviri nerde şimdiki oyun çeviri. İlk zamanlarda takır takır yamalar gününde çıkardı şimdi ise yapılan yamayı bile test etmekten acizler veya nasıl olsa hergün enayiler gelip bakıyor deli hit alıyoruz diyorlar. Biz gönüllü yapıyoruz sanki paramı verdin gibi cümleler dışında dedikleri hiçbirşey yok. 2 saat oyunu oynayıp yamayı test edecek vakitleri yok ama onun dışında bütün boş gereksiz işler için bol bol zamanları var..

Bizde zamanında yama yaptık hemde ekip değil tek başımaydım. Bir yama ne kadar hızda yapılır ve ne kadar hızda test edilir iyi bilirim.

Eleştirilerine katılıyorum, ben de zamanında aynı şeyleri söyledim ama terslendim. Şimdiki ekipte anlayış farklılığı var ne diyelim kendileri bilir. En son Witcher 3 kampanyası ile ilgili bir şeyler paylaşıldı ama yaptıkları yorumlarla bizlere karşı vefasızlık yaptılar benim için tamamen bitmiş bir platform oyun çeviri.

Ama MW3 seslendirmesinin bittiğini biliyorum, ufak tefek sorunları gidermeye çalışıyorlardı en son.

• kaç sene olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

Bu yama ve mll yaması çıkmaz. Adamlar sırf bu 2 yamadan hit alıyor kaymağı yemeden bırakmayacaklar gibi görünüyor. Hitler azaldığı gün çıkarırlar bu 2 yamayı. Yama yapmayı geçtim 3 aydır metro llnin yamasının test aşamasında olması nedir arkadaş. Yamayı çıkaran kişi oyunu 5-6 saat kolayda oynayıpta bakamıyormu nedir ne değildir diye. Bu kadar zamanda oyunun yenisi yapılırdı bunlar daha yaptıkları yamayı oturup 3-5 saat test etmekten aciz.

Eleştirilerine katılıyorum, ben de zamanında aynı şeyleri söyledim ama terslendim. Şimdiki ekipte anlayış farklılığı var ne diyelim kendileri bilir. En son Witcher 3 kampanyası ile ilgili bir şeyler paylaşıldı ama yaptıkları yorumlarla bizlere karşı vefasızlık yaptılar benim için tamamen bitmiş bir platform oyun çeviri.

Ama MW3 seslendirmesinin bittiğini biliyorum, ufak tefek sorunları gidermeye çalışıyorlardı en son.

3 yıldır mw3ün ufak tefek sorunlarını gidermeye çalışıyorlar. Askere gitmeden 6 ay önce dublaj haberi geldi ben o 6 ayın üzerine 14 ay askerlik yaptım onun üzerinede 9. ay doluyor. Bu kadar ağırdan almaya gerek yok. Nasıl olsa hit geliyor diyorlar nerede profesyönellik. Paraylamı yapıyoruz gönüllü yapıyoruz diyenlere sanki silah zoruyla yama yaptırıyorlar. Kanka beni yama kadrosuna alın ama sürekli işlerim var hem paramı veriyorsunuz keyfim gelirse çeviririm gerisi umurumda olmaz diyen kişileri doldurmuşlar siteye. Sonrada adam en küçük şeyde yok paramı verdin yok çok meşgulüm yok keyfim gelirse yaparım. Oldu paşamıza kahve getirip birde masajda yapalımmı. Yapamıyorsan bırakırsın yapmazsın arkadaş bu kadar basit. Kafana kimse silah dayamıyor yama yapacaksın diye ama ben çevirmenim diyorsan biraz hakkını ver. 2 saat oyunu oynayıp yamayı test etmeye üşenip sanamı sorucaz lan düdük makarnası laubaliliğine girerseniz profesyönellik yerine iş çoluk çocuğun oyuncağına döner o zamanda çok ararsınız bu günleri ki öylede görünüyor. Herkeste bir sanamı sorucaz lan düdük makarnası havaları falan. Sanki oyunu yeniden yapıyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhans19 -- 20 Ekim 2013; 3:09:31 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paradise Lost -- 21 Ekim 2013; 10:00:53 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.