Şimdi Ara

Call Of Duty Modern Warfare 3 Türkçe Seslendirme Projesi (Yama Çıktı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
1
Favori
24.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yama Linki:

http://forum.oyunceviri.com/showthread.php?t=2084&p=17507#post17507

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 24 Aralık 2013; 21:42:54 >

• İştede budur beyler işte BUDUR. Bizim dağıtımcılarımızın yaptıramadıklarını siz kendiniz yapıyorsunuz elini kolunuza sesinize sağlık en kısa zamanda yayınlanmasını bekliyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum. İnanamıyorum adamlar harbi türkçe seslendirmiş :D :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalizmm -- 3 Aralık 2011; 23:00:18 >
  • Elinize sağlık gerçekten çok güzel olmuş.
  • fragman çevirileri falan berbattı. Gerçekten hiç beğenmiyordum ama bu çok daha profesyonelce yapılmış sanırım. Beğendim
  • Güzel olmuş gerçekten.
  • güzel olmuş.

çorum versiyon yapsanıza çok iyi gider
  • Güzel olmuş gerçekten ama ekibinizdeki kişiler seslendirmeyi yapıyorsa niye sanki google translate seslendirmiş gibi çıkıyor? Aşamalarını bilmediğim için soruyorum.
    Konuşma tarzları bi garip geldi nedense.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Steso -- 3 Aralık 2011; 23:37:06 >
  • Süpersiniz hocam
    İnş yapabilirisniz istediklerinizi.Bu arada tr yama beklerken mw 3 için türkçe ses wu :)
  • Süper olmuş gerçekten sesinize sağlık
  • Muhteşem.Devamını bekliyorum
  • Cidden süper olmuş,gerçekten takdir edilesi bir çalışmaya girişmişsiniz.Şimdiden kolay gelsin.
  • Infinity Ward yapsa bu kadar güzel olamazdı
    Tebrikler gerçekten profesyonelce bir iş
  • helal
  • hiç fena değil

oha süper
  • Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Elimizden geldiğince yapabileceğimizin en iyisini yaparak sizlere Türkçe ses yamasını sunacağız. Sizlerden tek ricamız bu konuda bizlere destek olmanız. Kısıtlı imkanlarla en büyük performansı sağlayacağımıza emin olabilirsiniz. Umarım bu proje bizim dilimizde oyun çıkarmayan birçok şirkete ders olur.
  • Kolay gelsin. Böyle oynamak çok daha güzel olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seradonin

Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Elimizden geldiğince yapabileceğimizin en iyisini yaparak sizlere Türkçe ses yamasını sunacağız. Sizlerden tek ricamız bu konuda bizlere destek olmanız. Kısıtlı imkanlarla en büyük performansı sağlayacağımıza emin olabilirsiniz. Umarım bu proje bizim dilimizde oyun çıkarmayan birçok şirkete ders olur.

• Crysis serisinden bile on kat güzel olmuş yemin ederim. Daha iyisini onlar bile yapamdılar şahsen ki bu tamamıyla amatör işi. Bundan sonra oyunçeviri ye laf edecekler bir kez daha düşünsünler derim. Resmen devrim bu. Full çıkına yer yerinden oynar artık :D
  • Olmuş valla
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.