|
Call of Duty Modern Warfare 3'ün senaryo tasarımı çığır açacak: İşte detaylar
-
-
Call of Duty de ateş etmek istemeyen adam gider Dear Esther oynar, bilemedim Altan.
-
Mw3 cidden büyük heyecanla bekliyorum oyun yeni teknoloji ile tasarım konusunda reboot oldu çok keyif veriyor açıkçası :)
-
türkçe alt yazı olmadığı sürece senaryo modunu oynamaya gerek yok multi yeterli
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2019'a kadar çıkan codların hepsini oynadım(infinite warfare hariç) 2019 daki versiyonunuda satın almış olmama rağmen hala oynayamadım çünkü tr yama çıkar diye bekledim çıkmadı o zamandan beri çıkan hiçbir oyununu oynamadım.
-
var olan şeyleri yeniden icat etmiş gibi anlatıyorlar, activision anlaşmasının bir an önce geçmesi lazım
-
Bizim firmada da yeni patron geldiğinde müdürler aynı böyle konuşuyorlar.
-
Farklı oynanışlar için güzel sonuçta 2K para verilecek oyuna.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Parasını hak etmesi için açık dünya yapsınlar o zaman.
-
Ve campaign 3 saat sürecek....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hunt Showdown mı yapsınlar istiyorsun. Dmz modu bile uzaktan bir göz kırpar gibiydi zaten. Mp modu bakımından zengin evet ama battlefield gibi olmasını da istemeyiz. Herşey orantılı olmalı.
Ve tabii tam oyunun çeyreğine geldim sanırım diye düşünürken bir bakacaksınız zank diye oyun bitmiş olacak. 2 saat kadar süren single player oyun süreleri var bu oyunun. Zaten millet hikaye modu değil online olayı için satın alıyor.
-
Biz çok duyduk bu masalları benzer haberler 2 içinde söyleniyordu ne oldu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
karnımız tok bu laflara anam. Bakın mw2 için de ne demişlerdi:
PREPARING FOR A NEW ERA OF CALL OF DUTY®, PRESENTED BY INFINITY WARD
Twenty years after its foundation, Infinity Ward is at the forefront of revolutionizing Call of Duty.
INFINITY WARD TARAFINDAN SUNULAN YENİ CALL OF DUTY® ÇAĞINA HAZIRLANIYORUZ
Kuruluşundan yirmi yıl sonra Infinity Ward, Call of Duty'de devrim yaratmanın ön saflarında yer alıyor.
Nerede devrim? Yeni çağ? At yalanı… Biraz daha geriye gitsek Battlefield 2042 için de böyle palavralar buluruz kesin.
Call of Duty'yi ilk oyundan beri oynayan/takip eden biri olarak trailer, reklamlar en ufak bir heyecan yaratmadı, hiç de merak etmiyorum şu an. DLC gibi oyun çıkarıyorlar. Önce halihazırdaki teknik problemleri düzeltsinler. Varsa yoksa skin satıyolar, başka birşey yaptıkları yok. Çığır açacakmış, külahıma anlatsınlar.
Alın size oyun kapağı:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 23 Ağustos 2023; 9:53:55 >
-
Evet çok güzel ama pahalı aga
-
mw2"yi aldik gecen sene. bi anda 3 cikmasi garip oldu :) neyse bunu da oynariz varsa mw2 oynayan eklesin steam´den
-
Mwde vardı ta eski oyunda tabiki her görevde bunu uygulayamazsın bazen çatışmaya girmen gerekir yine bizi yiyorlar
Ps4 e çıkan oyun ne çığırı açacak aw
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Senaryo derken? La oğlum ne senaryosu git şu adamı öldür git şunu kurtar. Senaryonuzun özeti bu. He campaign oynaması zevkli ama senaryo menaryo yemeyin bizi. Ulan her sene aynı grafikle aynı fizikle aynı oyunu farklı adla biraz değiştirerek önümüze atıp utanmadan 70-80 Dolar istiyorsunuz. Üstelik bir dünya satış yaparken. Bir tarafta da RPG yapacağız, senaryo değişecek diye kıçını yırtıp 5-6 senede oyun çıkaranlar var onlar da aynı fiyata satıyor ve COD kadar satıyor mu belli değil. İşte oyun dünyası maalesef bazen çok adaletsiz olabiliyor. Gerçi buna gelene kadar hiçbir özelliği olmayıp hayvan gibi satış yapan mobil oyun sektörü var. Onu görünce COD yine gözümde biraz büyüyor.
Senaryo filan yapacaksanız buyrun RPG yapın o zaman, böyle hikayesi derinleşen ve dallanan. Bir de TR altyazı olsa tadından yenmese. Ama. Yok. Kullan aynı assetleri ver multiyi yapıştır her sene 70 Doları geç. Daha kolay kazanç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bizim firmada da yeni patron geldiğinde müdürler aynı böyle konuşuyorlar.
|
türkçe alt yazı olmadığı sürece senaryo modunu oynamaya gerek yok multi yeterli
|
Call of Duty'yi ilk oyundan beri oynayan/takip eden biri olarak trailer, reklamlar en ufak bir heyecan yaratmadı, hiç de merak etmiyorum şu an. DLC gibi oyun çıkarıyorlar. Önce halihazırdaki teknik problemleri düzeltsinler. Varsa yoksa skin satıyolar, başka birşey yaptıkları yok. Çığır açacakmış, külahıma anlatsınlar. Alın size oyun kapağı: |
Ps4 e çıkan oyun ne çığırı açacak aw
|
Benzer içerikler
- jpg formatı nedir
- internet tarayıcıları
- instagram hesabım çalındı
- whatsapp web nedir
- bina yıkım kararı sorgulama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X