Bildirim
Call of Duty: Modern Warfare 3 Video İnceleme (6. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
inceleme için teşekkür ederiz , elinize sağlık bu arada bence 8.6 çok ideal bir puan olmuş... -
quote:
Orijinalden alıntı: Wayward Son
BF nasıl bu kadar yüksek puan aldı diyen arkadaşlarıma tavsiyem gidip oyunu satın alıp multiplayer'a girmeleri. ''İki oyunu da oynadım MW daha güzeldi ama daha düşük puan'' aldı demek = torrentçilik. Zira iki oyun da 4-5 saatlik single player kısımları baz alınarak puanlanmıyor. Multi alıyor büyük kısmını puanların. Ha BSC incelemesinde belirtmemiş olabilir ama snamıyorum ki şu oyunlara senaryoya bakıp ta puan verildiğini. Verilirse de saçma olur. Lan 70 dolar vereceksem 5 saat için mi 500+ saat için mi vereceğim o parayı. Biraz makul olun. Multi oynamadan yorum yapmayın.
Hocam hayatlarında hiç orjinal almışlarmı ki onlar :) Yorumunu da çok beğendim gayet açık bir yorum olmuş
-
Bf3 ve Mw3 ü orjinal aldım. İkisinide bol bol multiplayer oynama fırsatım oldu. Açıkçası doğrusu söylemek gerekirse Bf serilerini hep Cod serilerinin alternatifi olarak oynardım. Ama Bf3 gerçekten dersini çalışmış..
Multiplayer olarak Bf3 ve Mw3 pek kıyaslama yapamam. Bf3 te araç,tank,helikopter hatta jet uçak bile kullanırken Mw3 te yayan dolaşmak çok sıkıcı geldi. Ayrıca Mw3 ün haritalarının toplam büyüklüğü Bf3 teki 1 harita kadar eder (biraz abartı payı olabilir:)).
SP de yine Cod döktürmüş. Bf3 ünki yine vasat kalmış bence ve aradaki videoları çok uzatmışlar...
Kısaca Fanboyluğa gerek yok ikiside rakip firmalar. Ara ara birbirlerini geçerler. Bu normal...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uchiha Izuna -- 18 Kasım 2011; 23:41:22 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: onerose-
illimunati;http://imageshack.us/photo/my-images/265/adszfy.jpg/
O illuminatinin değil masonluğun simgelerindendir. o singe bütün 1$lık banknotlarda da var. Ayrıca illuminati diye bir şey günümüzde yoktur. Bir zamanlar varmış ama ortadan kalkmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BraVe_06 -- 18 Kasım 2011; 23:44:06 > -
quote:
Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
undefined
Bence 'kumda oynamak tabiri' COD gibi basit mantıklı oyunlara daha uygun, bu 2 dünya ya yakın olsaydın, genelde BF cilerin CoD cular için bu tabiri kullandığını bilirdin. Hadi laş torrent boy, alabileceğiniz en yüksek puanı gördünüz BSC den. Erdinç Abimi çok severim. Gününde olduğu için siz fanboyları da katarak ortayı bulacak bir puan vermiş. Ama son sözlerini, video nun son sözlerini iyi dinleyin. Cevap orda ;) Umarım Activision seneye iyi çalışır artık her sene aynı pilavı yemeyiz -
puanlar tam yerinde olmus senaryo bölmüde bir tek türbülans bölümünü begendim geri kalan rambo filmi gibi....
bu puanlarda bos bos konusan CoD fanboylarinada kapak olsun...
video incelemesi için tesekkürler... -
Battlefield ve Call of Duty serilerini ilk çıktıkları zamandan beri single modda oynarım.Kimse kusura bakmasın ama oyundan aldığım zevk, silah kullanma , oyun içerisinde video ayarları yapma , farenin verdiği tepkiler bakımından call of duty çok çok önde olan bir oyun. Dediğim gibi multiplayer modlarını oynamadım bilemem.Ama single olarak kesinlikle Call of duty serileri önde. -
quote:
BF nasıl bu kadar yüksek puan aldı diyen arkadaşlarıma tavsiyem gidip oyunu satın alıp multiplayer'a girmeleri. ''İki oyunu da oynadım MW daha güzeldi ama daha düşük puan'' aldı demek = torrentçilik. Zira iki oyun da 4-5 saatlik single player kısımları baz alınarak puanlanmıyor. Multi alıyor büyük kısmını puanların. Ha BSC incelemesinde belirtmemiş olabilir ama snamıyorum ki şu oyunlara senaryoya bakıp ta puan verildiğini. Verilirse de saçma olur. Lan 70 dolar vereceksem 5 saat için mi 500+ saat için mi vereceğim o parayı. Biraz makul olun. Multi oynamadan yorum yapmayın.
Ben yaklaşık 1 haftadır oynuyorum başından kalkamıyorum 1 saat caspain border haritasında canla başla mücadele ettim az önce. -
Güzel inceleme olmuş -
Bana kalsa Ses 8.5 Oynanabilirlik 9.0 Grafik 7.5 bu oyuna grafik olarak daha fazla puan oyun motorlarını bozar... -
Oyun çok güzel bence tek eksiği grafik o atmsoferde birde grafik sağlam olsa tadından yenmezdi. İşallah artık grafik motorunu değiştirmeyi düşünürler. -
Grafik ve seslere verilen puan fazla sanki. -
bende bf3 de var codda var bugün codu aldım hem single hem multi oynadım,bf3 ü psn kardeşlikten almıştım singleda cod mükemmel multidede bence baya zevkli beğenmeyenler neden beğenmiyor anlamıyorum cod hiç yılın oyunu olacam diye iddada bile bulunmadı bf3'ün nerdeyse hep reklamını gördük onun multisi iyi ama bence reklamlarında baya abartılmış,bf3 sadece seslerde çok iyi geri kalan herşey için cod,adam vurmak,koşmak,nişan almak bile süper bf3 de multide bile herkes birbirine bemziyor yaf adamı ayırt etmek zor geliyor iki oyununda fanı değilim ama cod kesinlikle süper
-
quote:
Orijinalden alıntı: By_e
@By_e
Şimdi ben bir şey sormak istiyorum,hikaye modu için "biraz daha esas oğlan olmak isterdik"diyorsunuz.
Videonun ilerleyen kısmında ise; "takım arkadaşlarımızın bir işe yaradıkları yok,tek başımıza da olsan aynı eforu sarfederdik"dediniz.
Yok eğer sizin kastettiğiniz senaryoda daha fazla rol almaksa Yuri'yi nerdeyse tüm oyunda kontrol ediyoruz ve görüyoruz ki Yuri MW2 den berri var,e Price da MW1 den berri.Kaldı ki Price'ı dahi kontrol ediyoruz oyunda.Daha ne kadar üzerimize kurulabilir ki oyun.Ayrıca o Load ekranlarını genel itibariyle Price'ın sunduğunu da düşünecek olursak (ki başarılı sesiyle o sunmalı zaten) senaryo ilerleyişi açısından da sürekli Price kontrol etmek abes olmazmıydı?
-MW2 ile aynı motoru kullanan bu oyun için, o zaman ki inceleme de övgüyle bahsettiğiniz Silah seslerine şimdi neredeyse berbat diyorsunuz.Grafiği anlarım içinde bulunduğumuz standartlara göre yorumlarız fakat AK47 nin sesi ilk üretildiğinde berri aynı.Ayrıca o eleştiriyi yaparken ki sahnede kullandığınız silahta susturucu olması kaç Puan?
-Aksiyonların çok tahmin edilebilir şekilde gerçekleştiği söyleminize de katılamicam,kim o tankın döşemeyi çökerteciğini ve akabinde üzerimize araba düşeceğini sezdi yada kim o uçak bölümünde ki tanımında dahi güçlük çektiğim savaş sahnesini öngördü.Yok sizin tahminden kastınız,kesin bomba atacaklar şimdi yada bak dedim heli geldi işte tepemize şeklindeyse bilemem.Kum fırtınası sahnesini daha önce o şekliyle hangi oyunda gördük?
-Grafikler eski,kaplamalar başarısız,patlamalar sönük,bunlar tamam çok ortada olan şeyler kesilikle yeni bir motor olmalı bencede.
Umarım yanlış anlaşılmamışımdır ben bi forum üyesi olarak yapmam gerekeni yaptığımı düşünüyorum.
İnceleme için de teşekkür ederiz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Utkuhan
bende bf3 de var codda var bugün codu aldım hem single hem multi oynadım,bf3 ü psn kardeşlikten almıştım singleda cod mükemmel multidede bence baya zevkli beğenmeyenler neden beğenmiyor anlamıyorum cod hiç yılın oyunu olacam diye iddada bile bulunmadı bf3'ün nerdeyse hep reklamını gördük onun multisi iyi ama bence reklamlarında baya abartılmış,bf3 sadece seslerde çok iyi geri kalan herşey için cod,adam vurmak,koşmak,nişan almak bile süper bf3 de multide bile herkes birbirine bemziyor yaf adamı ayırt etmek zor geliyor iki oyununda fanı değilim ama cod kesinlikle süper
grafikte'de cod diyosun ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Wayward Son
senin gibi nooblar zaten 70 dolar verir sonrada oynayamaz ağlarlar. alışveriş yapmayı bile bilmiyorsunuz oynadığın bf3 ünü orjinal steam fiyatlı mı aldın? hiç sanmıyorum ikide bir mw3 konusunda 70 dolar ağzınızdan düşmüyor ben 37 liraya aldım sizi bilmem. senaryo modu 5 saat demi ortaya çıkarılıyor? sp leri baz alınarak puanlanmıyormuş sp nin yapım sürecinin multinin yapım sürecinden uzun olduğundan bile haberin yok senin de get şimdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tizar -- 19 Kasım 2011; 6:52:53 >
-
Tizar
BF3'ü limited olarak ön siparişle Overgame'den 144 TL'ye aldım, PS3 versiyonu. Bandrollü olsun istedim çünkü BF'nin hakedeceğinden emindim.
Oyunun ucuzu nerede, nasıl bulunur senden gayet iyi bilirim merak etme. Bir oyunun fiyatından bahsederken (global ölçekte konuşuyorum) dağıtımcı firmanın koyduğu fiyatı mı baz alarak konuşursun, yoksa 8-10 yeri araştırıp en ucuzuna bakarak mı? Eğer firma bu oyuna 70 dolar fiyat biçiyorsa kimse kusura bakmasın ÇÜŞ diyorum. Farkındaysan burda firmaların kendi oyunlarına biçtiği değeri tartışıyoruz, nerden ucuza alırım nasıl ucuza kapatırım muhabbeti değil. Adım gibi eminim oyunu normal fiyatıyla alan insan sayısı (tüm dünyada) key satın alanın baya bir üstündedir hatta misli misli fazladır. Bu durumda key kullanan azınlığın 37 TL falan vermesi çok ta önemli bir durum değil.
BF3'e verdiğim 144 TL'ye helal olsun diyorum çünkü oyun (her ne kadar bazı noktalarını beğenmesem de) karşıma BC2'den sonra baya farklı şeyler sunuyor. Eğer ben bir yapıma 70 dolar vereceksem onun bana bir önceki versiyonundan çok farklı şeyler sunmasını beklerim. Skyrim'e 60 dolar verdim, helal olsun. Son kuruşuna kadar hak ediyor çünkü Oblivion'dan sonra bambaşka bir tecrübe sunuyor. 50. saate geldim bir haftada ama 350 saat falan daha oynasam doymam. Bethesda'nın cebine giren her dolarım helal olsun.
''SP MP'den daha önemlidir, ben bu oyunları SP için alıyorum/oynuyorum'' diyen varsa çok net söylüyorum yalancıdır. Boşu boşuna kıvırmanın bir manası yok. Ödediğin bedel karşılığında satın aldığın ürünün seni süre olarak tatmin etmesi lazım. ''Ben 70 doları MP olmasa da verirdim'' diyen biri çıkabilir mi acaba? Hiç sanmam. O yüzden bu oyunlarda SP olmasa da olur ama MP'yi çıkarırsanız bana göre ederi 20 dolar falandır. Missing Link DLC'si bile 5 saat ayıptır (15 dolar).
Gel istersen Steam'deki oyun sayımızı karşılaştıralım. Hodri meydan. Hatta kutuluları, konsol oyunlarını falan da katayım işin içine. Tanımadan, bilmeden noob moob diye sallamak kolay. 3-5 oyunu herkesin bildiği yöntemlerle almakla piyasanın kurdu olunmuyor. Senin 37 TL'ye bu oyunu alman da Activision'ın bu oyuna biçtiği rakamın absürdlüğünü azaltmıyor Tizar'cım.
-
agolasmet
18.11.2011 22:48:57
sen torrentçılık yapıp mp oynamazken
Uchiha Izuna
18.11.2011 23:37:44
oynamış değerlendirmiş sonuç ortada
bf3 te sadece grafık var diyen arkadaşlarım.... geniş mp harıtalar.... tank-uçak jet vb araç kullanımı yıkılabılır çevre.... ve çok daha iyi ses var... torrentçılık yaparsanız olmaz...
incelemede bile söyluyor ... '' her yıl aynı oyunu oynadıgınızı anlıyorsunuz''
bf 3 kendını gelkıştırıyor ve farklılık katıyor -
Grafikleri çok hoş olmuş.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X