Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 3 Video İnceleme (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
2
Favori
90.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tutturmuşunuz herşey grafik değil gördük BF3'ü diye .Takmışsınız BFciler grafik için oynuyor diye . Hadi canım kesin öyledir . BF2'de yıllardır saatlerce grafik için oynandı dimi ? Halada oynanmakta serverlar dopdolu . Ondada inanılmaz muhteşem grafikler , destruction 3.0 ve Frostbite 2.0 vardı dimi ? BF , gerçekci savaş ruhu ve multideki başarısı için oynanıyor hala anlamadınız ...

@Erbaa82
    yorumlarına katılıyorum fakat anlatamazsın işte kaç senedir anlamıyorlar anlamazlarda

2013'deki CoD'uda görcez IW bu dağılmış halleriyle çığır açar kesin. Quake 1999 motorundan neye geçicekler ? Unreal Engine'a mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archangel™ -- 19 Kasım 2011; 12:38:10 >
  • Bazı oyunlarda ayrı olarak ''Multiplayer'' kısmı diye puanlama kısmı açsanız daha iyi olabilir :)
    Çoğu kişi oyunun Single kısmından çok Multiplayer kısmıyla ilgileniyor. Yani yanlışda anlamayın Multiplayer kısmına değiniyorsunuz ama ayrı bir puanlama sistemi gelse güzel olur =)
  • gerçekten oyun gene çok güzel bir şekilde çıkmış ama nedense mw1 le mw2 deki hassı veremedi bana oyun bu sefer sırf aksiyon üzerine olmuş insan bölümleri nasıl geçtiğini bile anlamıyor bölümler çok kısa olmuş oyun karışık bir şekilde sunulmuş eskiden ingilizcemiz yeteri kadar olmasada hikayeyi çözebiliyorduk şimdi onuda çözemiyoruz bu sefer beğenmedim mw3...!
  • @Qblay!!!

Sonuna kadar katılıyorum tüm duygularımı dökmüşşün :)
    Kendi lafınızı kendiniz yemişiniz aynı videoda ne diyelim.Çizgisel dediğiniz senaryoda BF3 DE VARMI ACABA EN BÜYÜK RAKİBİNDE ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archangel™

Tutturmuşunuz herşey grafik değil gördük BF3'ü diye .Takmışsınız BFciler grafik için oynuyor diye . Hadi canım kesin öyledir . BF2'de yıllardır saatlerce grafik için oynandı dimi ? Halada oynanmakta serverlar dopdolu . Ondada inanılmaz muhteşem grafikler , destruction 3.0 ve Frostbite 2.0 vardı dimi ? BF , gerçekci savaş ruhu ve multideki başarısı için oynanıyor hala anlamadınız ...

@Erbaa82
    yorumlarına katılıyorum fakat anlatamazsın işte kaç senedir anlamıyorlar anlamazlarda

2013'deki CoD'uda görcez IW bu dağılmış halleriyle çığır açar kesin. Quake 1999 motorundan neye geçicekler ? Unreal Engine'a mı

Hee BF3 acayip gerçekçi savaş ruhuna sahip. Kafadan mermi yemiş adamı cort diye diriltiyorsun. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

quote:

Tutturmuşunuz herşey grafik değil gördük BF3'ü diye .Takmışsınız BFciler grafik için oynuyor diye . Hadi canım kesin öyledir . BF2'de yıllardır saatlerce grafik için oynandı dimi ? Halada oynanmakta serverlar dopdolu . Ondada inanılmaz muhteşem grafikler , destruction 3.0 ve Frostbite 2.0 vardı dimi ? BF , gerçekci savaş ruhu ve multideki başarısı için oynanıyor hala anlamadınız ...

@Erbaa82

Hee BF3 acayip gerçekçi savaş ruhuna sahip. Kafadan mermi yemiş adamı cort diye diriltiyorsun. :)

CoD'da çok gerçekci canım
    Bir oyunda o kadar gerçekcilik olsa "zevk" denilen bişey kalmaz ;)
    Ben CoD'a göre daha gerçekci olduğunu belirttim koca mesajdan bir onu çıkarttıysan helal sana
    BF savaş ruhunu yansıtıyor mu yansıtıyor yanında sniper mermisi geçtiğinde çıkan ses vs vs . Oyun "gerçekci" demedim . Savaş ruhunu yansıtıyor dedim .
    CoD'da bu yoktur ramboculuk ruhunu yansıtıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archangel™ -- 19 Kasım 2011; 12:47:37 >

• oyun beni en cok uzen tek kisilik bolume sahip en sonunda bile sevincim buruk kalıyor hikaye mukemmel keske grafiklerde hikaye kadar mukemmel olsa yeni oyunda grafik motoru kesin degismeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ''Figuran olmak yerine,esas oğlan olmak isterdim'' E.İ.

İnceleme için teşekkürler.Silah sesleri çok kötü hakkaten..
  • alıntı:

Orijinalden alıntı: onerose-

illimunati;http://imageshack.us/photo/my-images/265/adszfy.jpg/

O illuminatinin değil masonluğun simgelerindendir. o singe bütün 1$lık banknotlarda da var. Ayrıca illuminati diye bir şey günümüzde yoktur. Bir zamanlar varmış ama ortadan kalkmış.

Güldüren tek yorum.İyi uykular sana güzel kardeşim aynen böyle devam et hee illuminati bitti bitti ortalık günlük güneşlik :D.
  • COD MW, MW2, BlackOps ve şimdi de MW3.

Bu oyunlardan MW3 hariç hepsini sıra ile kardeşim 1 ay önce falan oynadı. Şimdi de MW3 SP oynuyor. Ben o oynarken arada ne oluyor diye izlerim ama cidden MW3te bazı sahnelerde "Daha önce buna benzer görevi önceki oyunlarda da yapmıştın" diyorum.
    Farklı senaryolar üretmek yerine hala aynı çizgide ilerliyor. Bunun nedeni de muhtemelen popülerliği kaybetme korkusu.

1280x1024 High grafiklerde oynamama rağmen texturelarda bir bulanıklık var. Nedeni nedir bilmiyorum ama bu zamanda grafiklerin daha iyi olması lazımdı diye düşünüyorum. Crysis 2 bile atmosfer olarak daha iyi denebilir belki de.
  • quote:

CoD'da çok gerçekci canım
    Bir oyunda o kadar gerçekcilik olsa "zevk" denilen bişey kalmaz ;)
    Ben CoD'a göre daha gerçekci olduğunu belirttim koca mesajdan bir onu çıkarttıysan helal sana
    BF savaş ruhunu yansıtıyor mu yansıtıyor yanında sniper mermisi geçtiğinde çıkan ses vs vs . Oyun "gerçekci" demedim . Savaş ruhunu yansıtıyor dedim .
    CoD'da bu yoktur ramboculuk ruhunu yansıtıyor

BF3'e gerçekçi demediysen sorun yok. "gerçekci savaş ruhu" lafını yanlış anlamışım demek ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erbaa82

@Aykut1993, İnsanların mesajlarından oyunun multisini oynayıp oynamadığını anlarsın eğer dikkatli okursan, 2. bir nokta benim bitirmediğim Call of duty serisi yok multisini de oynarım açıp ara ara,3. nokta eğer biraz düzgün üslup kullanmış olsaydın sana öyle cevap yazmazdım biraz üslubunu düzeltirsen sevinirim karşında liseden arkadaşların yok, benim kızdığım nokta kimse yanlış anlamasın ama bilinçsiz call of duty oyuncuları yüzünden sektörde ilerleme olmaması, EA'nın oyun yapım şirketleri sürekli bir ilerleme, sürekli bir gelişme halindeler, adamlar çıtayı sürekli yükseltmeye çalışıyorlar fakat Call of duty serisinin yapımcıları ne yapıyor, her sene aynı oyunu çıkartıyorlar, ne de olsa kimseden tepki yok fanlıkları yüzünden, adam enayi mi çıtayı yükseltip para harcasın enayi değil, ayrıca Erdinç İYİKUL, sürekli call of duty oynayan birisi aslında BF 3'ü onun kadar oynamaz yukarıdaki mesajında da belirtmiş, zaten iki oyun arasındaki grafik, ses ve ortam farkını göremiyorsanız, bir doktora görünün bence...İnsanların tercihlerine saygım vardır ama yine tekrarlıyorum kimse boş konuşmayacak...

2-3 oyundur cidden fazla bir fark yok.Ama MW 3'ü BF 3'ten daha fazla oynadığına inanmamı beklemiyorsun herhalde Erdinç abinin ?

Ama hala bu kadar satarken geliştirilmeside dediğin gibi enayilik olmaz bana göre.Sonuçta senelerdir en çok oynanan satan serilerin başında gelir.Köklü bir değişime gitmesi lazım artık oyunun.Büyük ihtimallede gidecektir yoksa oyunun savunulacak tarafı kalmaz

• aykut1993

Farkındaysan ben oyunların MULTIPLAYER modlarını OYNAMADAN sadece HİKAYE KISIMLARIYLA karşılaştıran arkadaşlarımıza laf attım orada. Bak büyük büyük yazdım anlayasın diye. Bu arkadaşlarımız '' BF neden yüksek puan alıyor'' diye sorarken MP'den bi haber, körü körüne yorum yapıyor. Benimle aynı şeyi söyleyip sonra bana tepki göstermen okumak için beynin ve gözlerin dışında başka organlarını kullandığını gösteriyor.

Ben '' bu oyunlar MP olarak incelenmeli, insanlar MP için alıyorlar'' diyorum. Sen gelip '' SP için mi alıyorlar bu oyunları, MP amaçlı alıyorlar'' diyorsun. Benimle paralel düşüncelere sahipsen neden gelip tepki gösterdiğini bi zahmet açıklayıver. Körü körüne fanboy olsam eleştirilsem neyse. Dün Dice'ı eleştirdim diye eksi yedim Karkand haberinde. Neyse onu söylüyoruz. Gözünüz kör olmuş sizin fanboyluktan. '' Aaa COD'a laf etti hemen tepki vereyim'' diye otomatik bir mekanizma oluşmuş beyninizde. Bi dur oku ne diyorum ona göre cevap yaz.

• erdincin incelemesi cok iyi oluyor :)
  • Guzel inceleme tesekkurler.
  • Güzel inceleme olmuş key almayı düşünüyordum da her sene aynı şeyler.
  • 'Wayward Son' origin nickini versene adamım ekliyim seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

Benim sistemde bile kasyıor..Herşeyi low da yapıyorum yine kasıyor başka bir sorun var benm heşeyi extra en kötü gihgde oynamam lazımdı ulan hiç oynamıyorum sanki arkaplanda hardiske birşey kopyalıyormşm gibi takılma var ki görev yöneticisne bakıyorum hiçbirşey yok herşeyi kapatıyor ama yok tkaılıyor fps yerlerde

Eğer mwve mw2yi sorunsuz oynadıysanız aynı sistemle kasmaması lazım.Çünkü grafik ve detay açısından bi fark yok.Belkide pcnize bi format iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darbador-57

Tamam BF3 muhteşem grafikler sunuyo muhteşem sesler oynanış filan falan vb....
    Ama MW3 çok satılıyo çünkü BF3 direk sistem istiyo şu zamanda herkesin bilgisayarında
    intel i7 işlemci hd 6990 ekran kartları yok ve herkesde alamıyo.Yani porche alırken benzinini kabullenerek alıcaksın sistemin yoksa porcheye tüp taktırmayacaksın :) sonuç olarak:

CRYSİS 2 İYİDİR İYİ :) :) :)

bf3 o kadar da yüksek sistem istemiyor. Ben c2d e8400 @4.0GHz hd6850 ile 1920x1080 high ayarda 40-45, ultra ayarda 30-35 fps alıyorum. Bu değerler oynamak için yeterli sanırım.
    Bu arada inceleme güzel. Oyunun sp modunu zevkle oynadım. Mp modu bana göre değil. BF3 mp daha çok sevdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BraVe_06 -- 19 Kasım 2011; 16:15:18 >
  • ya bnm anlamadığım bir nokta var herkes kafasına göre bişeyler yazmısda en çokda grafik motoruna yorum yazanlara şaşıyorum.....bu grafik motorunu dert edenler siz oyun içersindeki etrafa kaplamalaramı aşık oluyorsunuz yoksa oyunun hikayesiyle oynanabilirliğiyle sizi içine alan bölümemi ???....madem öle bu oyuna rekor kırdırtan insanlar gerizekalımı onlar bilmiomu kaç seneden beri aynı grafik motorunun olduğunu...arkadaşlar bir oyunu değerlendirirken her yönüyle ele almalısınız BF3 die haykıırodunuz grafik motoru olduda ne oldu ??....hikayesi yerlerde orda siz varmıs hissini verdimi tabikide hayır multi tabanlı bir oyundur ona bir şey diyemem ama lütfen emeğe biraz ssaygı duyalım kötü yorum yapmaktansa hiç olmazsa bi elinize sağlık diyelim yapımcılara bu ister bf3 ister call of duty olsun .....!
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.